Eto pre jedno 2,3 meseca, TiT@nS-i resili da odigraju jedan od prvih War-ova.... protivnici su bile Budaletine sa Predsednikom na celu

.
Mi svi hepi ono kao igramo war, pa jos i dobijamo

i eto ti Viper-a sa Mephistom ko god taj bio, ulazi lik na sred partije i krene da ser..e tipa ajd napolje ocemo mi da igramo. Mi ga molimo da ne smara da nas pusti da zavrsimo jbn mapu , a on i ovaj drugi poceli da spamuju na consoli i da prete kikom.... i tako jedno 5 min dok nije ukljucio onu jbn gravitaciju ili sta vec veze nemam......Znaci uzas!!!!!!!!!!!!!!!

Viper,
VEZE TI NEMAS!!!!

Ovo je istina, i ne ponosim se time. Rekao sam im da izadju, jer su svi war serveri bili zauzeti,a vas je bilo najmanje,dakle najmanje bix ljudi sprecio da igraju. Posle sam se lepo upoznao na rodjendanu sa predsednikom, s kojim sam i imao najveci spor i medjusobno smo se kikovali tada, i sxvatio da je lik ok, a da sam ja pogresio. Btw, bitange su vec znale za taj nesporazum ( bar je string znao ) .
Cyclope, ja sam rekao da imam scriptu,i da je ne koristim,kao sto si bio ljubazan da iskopiras u svom postu. Dakle, ti mi 100% verujes da je imam,a 100% mi NE verujes da je ne koristim ? Pa ja tu ne vidim logiku.... Ne volim kad me neko naziva citerom, jos manje glupakom,kad znam da nisam ni jedno ni drugo,niti sam ikad bio ( ovo poslednje se odnosi na citera

) . Eto, bice ti drago ( a i ostalima verovatno ) da cuju da nastavljam cod4, sto znace da ce me manje biti na serveru,
Mnogo toga mogu ja da cepidlacim da nalazim tebi grescice u pravopisu i slicno, pa da ja glumim tebe i da te smatram retardiranim debilom jer si koju reci pogresno napisao i slicno, ali necu da se bakcem. I na kraju, pokazi mi kad sam to bilo koju kravu sem DC-a optuzio da koristi bilo sta nedozvoljeno. Za neke druge likove jesam,uxvatio sam i ss-ove ako bas xocete da vidite gde ix pb kikuje zbog dull-a ili wh-a ili nesto 3.
A i nidza je u pravu,ako imas problem sa mnom ( a imas ), nemoj da se to odnosi na odnose sa bitangama uopste. Igrajte warove sa bitangama, ja na waru nista ne pricam,dovoljno sam ix igrao da znam da drzim jezik za zubima i kad mi se drzi i kad moram.