Skupljanje bitangi na war s., TS, novi clanovi..PROCITAJTE!

Started by Citadel of Pain, November 12, 2007, 08:19:35 PM

Previous topic - Next topic

Citadel of Pain

Pre svega hteo bih da pozelim toplu dobrodoslicu novim // bitangama//
Urketu, Lafu i WHAAAAAT. Da nam klan pozivi i sahrani mnoge druge koji se usude sa bitangama ratovati! Nadam se da cemo se upoznati i mnooogo se igrati  :wink: takodje mislim da je IronC napravio pravi odabir igraca koji ce pristupiti klanu.

E sad da vam svima prenesem zakljucke sa sastanka:

1. Svi koji to nisu uradili treba da kupe slusalice sa mic. i da konacno
pocnemo da se cujemo. TS ce biti ogranicen na clanove klana.

2. Ko nije instalirao x-fire pod hitno to da uradi ( Dusaane, Maakarije!! )
i nove bitange da ostave svoj x-fire kontakt...ja sam Citadelofpain.

3. Treba da odredimo jedan dan u nedelji i tacno vreme u koje ce sve
bitange nalaziti na war-serveru. Tako cemo najlakse videti ko je ozbiljan
clan klana i na koga mozemo racunati kada se igraju war-ovi takodje
to je prilika da se upoznamo kao igraci, vidimo ko kako igra i koje pozicije u timu bi ko zauzimao.

Zato ajde sve //bitange// da ovde izraze svoja razmisljanja, vreme kada bi im odgovaralo da se nalazimo, koje lige bi smo mogli da igramo kada se malo uhodamo, ko bi mogao da pomogne klanu svojom donacijom itd.

Jos jednom veliki pozdrav za sve bitange!!!

Citadel of Pain

Evo ja odma' da dam predlog za vreme nalazenja.

Utorak 22h..to bi meni bilo idealno.

ajde izjasnite se svi pa da utvrdimo vreme.

IronC

Sto se mane tice ja sam kompletan i mogu da se prilagodim vremenu koje kazete. :)

clumsy

Oooo, veliki napredak. to sa cekalo. odlicno. slazem se u potpunosti sa vama.

evo moj Xfire je clumsy99. citadel cekam da me adujes ;)

za dan mi je svejedno, ali za vreme mi je malo frka. meni bi najbolje bilo u 00:00. bilo koji dan. posao mi je takav. uvek neko hoce da se kladi, a teletxt mora da radi! :)

dogovorite se vi, pa cu ja uspeti da iskombinujem da uvek budem na serveru ;)

mean

mean

a da obavestite prvo sve bitange da prate forum..........mislim da whaaat,urke.....itd nisu ni registrovani :?

$tring

Quote from: "Citadel of Pain"
to je prilika da se upoznamo kao igraci, vidimo ko kako igra i koje pozicije u timu bi ko zauzimao.

Svaki put kada se na xfire pojave bitange (od 8 pa navise) treba da odemo na nas war server i tamo picimo mini-bitange war... :) I to sto cesce... za pocetak kao sto je Citadel rekao treba da svi kupimo slusalice sa mikrofonom kako bi mogli normalno da komuniciramo! :) ....
Pozivam sve bitange da se pridruze ovoj akciji i da konacno pocnemo da igramo war-ove na nasem serveru..... :)

Pozdrav za sve nove bitange.... i vidimo se preko nisana.......

$tring

Quote from: "string"
Quote from: "Citadel of Pain"

Svaki put kada se na xfire pojave bitange (od 8 pa navise) treba da odemo na nas war server i tamo picimo mini-bitange war... :) I to sto cesce... za pocetak kao sto je Citadel rekao treba da svi kupimo slusalice sa mikrofonom kako bi mogli normalno da komuniciramo! :) ....
Pozivam sve bitange da se pridruze ovoj akciji i da konacno pocnemo da igramo war-ove na nasem serveru..... :)

Pozdrav za sve nove bitange.... i vidimo se preko nisana.......

Sto se mene tice, utorak mi takodje odgovara..... znaci utorak 22h... :) sta vi ostali kazete?

clumsy

dobro onda utorak 22h. znaci onda veceras igramo? jel tako?

rUDY

Utorak 22h je vreme koje mi odgovara, kao i sreda 22h...
zivele bitange! :)

Nina

Sto se mene tice meni je najbolja nedelja...ali znam da nedeljom igrate u igraonici...utorak mi bas ne odgovara ali cu pokusati da ispratim i da budem tu utorkom u 22h.Inace treba raditi ovo sto string kaze...cim se na xfire pojavi vise bitangi treba odmah organizovati war...cim su online znaci da nisu zauzeti...za pocetak treba imati sve bitange na friends listi na xfire...moj nick je ninax...pa ko me nema neka me doda...pozdrav!

Rawentk

Hvala na povjerenju i toploj dobrodoslici.Ja mogu prakticki svaki da nakon 22-23 sata,najbolje mi pase kad radim nocnu jer onda imam ludu vezu i igram prakticki svih 12h smjene.Sluske imam a xfire mi je rawentk.Dodajte me.BTW ja sam WHAAAAAT tak da znate :D  :evil: Pozz Mykel :evil:  :D

Pretpostavljm da se veceras ne igra  :?  (nema nikoga na War-u)!
 Steta,bas sam malopre naostrio Tomson na Main-u
 (score 96:25)  :twisted:

Ha Ha Ha Haaaaaaaaa!!!!!!   -MNOGO SAM DOBAR-

Zver

Evo ja cu se truditi da u svaki utorak u 22h budem online. Xfire sam instalirao, a nick name je zverso . Sto se tice teamspeak, ja u to vreme ne mogu da govorim, posto mi cerkica spava, ali mogu da slusam.

Pozdrav Bitangama

Rawentk

Ja za sad na xfireu imam samo zverka,irona,citadela ,clumsya,ninu i stringa,daj ljudi upisite svoj nick da vas dodam.

Za WHAAAAAT-a  Xfire " meelanche "  :D Pozz Bitango!

Rubabublivuga

moj nick na X-fire-u je Rubabublivuga :)
pozdrav svima i dobrodosle nove bitange

Rawentk

Jedno pitanje za clanove bitange klana.Kako to da kad god se spojim na ts tamo nađem clumsya i eventualno irona i pola ekipe van bitangi, a skoro sve bitange na severu igraju al niko nece na ts ni kad ih zovemo?

Rawentk

HEHE,mos mislit,LoooooooL,pogotovo nina i angard. HiHi :twisted:

Nina

ja sam jako stidljiva  :oops:  :D ...inace TS ne ukljucujem jer trenutno imam problema sa internet konekcijom,pa jako tesko mogu i da igram...nadam se da cu uskoro resiti problem  :oops:

mean

Ja igram na stringovom kompu kada on nije kod kuce :lol: .........dok mi ne spoje ADSL :cry: .....nekada i na el muerte-ovom :lol:

stidljiv sam :lol:  :lol:  :lol:

Citadel of Pain

meni tesko da igram kada ima puno price...pada mi koncentracija...palim ga malo da se iscaskam sa ekipom pa ga brzo ugasim kada pogledam svoj score...

mean

Quote from: "Citadel of Pain"meni tesko da igram kada ima puno price...pada mi koncentracija...palim ga malo da se iscaskam sa ekipom pa ga brzo ugasim kada pogledam svoj score...

svi losi igraci se vade na TS :lol:  :lol:  :lol:

$tring

Quote from: "Citadel of Pain"meni tesko da igram kada ima puno price...pada mi koncentracija...palim ga malo da se iscaskam sa ekipom pa ga brzo ugasim kada pogledam svoj score...

Predlazem sledece... da se naprave dva kanala... odnosno, vise kanala....

Svaki put kada se konektujes samo napravis kannal koji se zove:

NEMA PRICE KOJA NEMA VEZE SA IGROM...

i napraviti dva tima... saveznici, nemci... i to je to..... :) a javni kanal neka bude za caskanje...

$tring

Quote from: "Rawentk"Jedno pitanje za clanove bitange klana.Kako to da kad god se spojim na ts tamo nađem clumsya i eventualno irona i pola ekipe van bitangi, a skoro sve bitange na severu igraju al niko nece na ts ni kad ih zovemo?

Od bitangi teamspeak imaju

string, citadel, el muerte, mykel, nina, clumsy, ironc, laf ... i ...... ne znam..... mislim da je to to..... :) zver mozda?

clumsy

Quote from: "string"

Predlazem sledece... da se naprave dva kanala... odnosno, vise kanala....

Svaki put kada se konektujes samo napravis kannal koji se zove:

NEMA PRICE KOJA NEMA VEZE SA IGROM...

i napraviti dva tima... saveznici, nemci... i to je to..... :) a javni kanal neka bude za caskanje...

sto kaze nas ratnik citadel caskanje u toku igre stvarno dekoncetrise igraca. pogotovo kada laf pJeva i psuje boga i nemesis se nadrnda! :)

string podrzavam tu ideju  :wink:

Zver

Imam ja TS, ali uglavnom mi cerka spava kada polivam cod, pa samo slusam, i odgovaram textualno. A inace imam svu opremu potrebnu za razgovaranje. Cucete mi glas uskoro.

Over and out

Zver

Imam ja TS, ali uglavnom mi cerka spava kada polivam cod, pa samo slusam, i odgovaram textualno. A inace imam svu opremu potrebnu za razgovaranje. Cucete mi glas uskoro.

Over and out

Zver

Over and out

tihi

Podpredsednik

Hehe, tihi, Clumsy, IronC i ja ne silazimo sa TS, evo ga i moj XFire Popudopulus.

tihi

Ma igra uz caskanje je prava stvar *ebes skor. Nema nista lepse nego kad sa 500m iz jednog metka (tompson) izujes ustekanog clumsy'ja u glavu,pa pocnes da mu pomeras dupe  :D

Naravno,postoji i obratno kada ustekanog lafa ne mozes da nadjes pa te samo kida i poprckuje.... Sve ima 2 strane medalje ;)

clumsy

joj kako kenjas. jel ti danas u horoskopu pisalo da preuvelicavas stvari? a? :)

a onaj metak sa garand-om u glavu sa kraja mape kada si nosio flag? a? toga se ne secas! :)

Podpredsednik

Ejjjj, eeeeej, ejjjjjj,eeeeeeej............................ej!!!

Hahahahaha...lakse malo drugari...

Podpredsednik

Posto Team Speak dozvoljava das se snima razgovor, snimicu jedan od najludjih trenutaka i postaviti ovde da i drugi cuju koliko je to zanimljivo!

tihi

Clumsy garand je napravljen da te skine sa jednog kraja mape na drugom,a tompson jednostavno nema tu preciznost ;)

Lm naravno bilo je uzajamnih "teskih" kilova,a najmrskiji su kad me neko skine na 1m od zastave....

korisnik2007a

ljudi Govori VAM CPT.PRICE sada i budaletina da je svima vama sa nickom korisnik2007a poslao pozivnicu i da se nada da cete je prihvatiti... :lol:

NARAVNO ZA X-FIRE

Podpredsednik

Quote from: "korisnik2007a"ljudi Govori VAM CPT.PRICE sada i budaletina da je svima vama sa nickom korisnik2007a poslao pozivnicu i da se nada da cete je prihvatiti... :lol:

NARAVNO ZA X-FIRE
Sta se smejes BUDALETINO, aj nazad u cosak! :)

mean

podpredsednice,cini mi se da ovaj CPT.PRICE zloupotrebljava funkciju :lol:

korisnik2007a

Aj svi u stroj...Kapetan je stigao... :lol:

Podpredsednice sta se javljas....pa ti si mi dao funkciju kapetana,nemoj da ti sada vadim zude uz pomoc  sijalice....  :D

a ti sto si bre mean pa si  bre mnogo mean prema meni mean... :)

nemojte da vas izbacim iz vojske....  :shock:

Podpredsednik

Quote from: "korisnik2007a"Aj svi u stroj...Kapetan je stigao... :lol:

Podpredsednice sta se javljas....pa ti si mi dao funkciju kapetana,nemoj da ti sada vadim zude uz pomoc  sijalice....  :D

a ti sto si bre mean pa si  bre mnogo mean prema meni mean... :)

nemojte da vas izbacim iz vojske....  :shock:
Izvini mama i tata! Hehehe....