bitange
+  Bitange Forum
|-+  Games» Games» Fallout- best of the best
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fallout- best of the best  (Read 1918 times)
November 06, 2008, 07:35:57 PM
Share |
tihi
Bitange
General-major

View Profile
Re: Fallout- best of the best

Igrao sam par sati i nisam nesto preterano odusevljen. Vidi se da je preslikan oblivion uz drugo okruzenje,dok mi se mnogo vise svideo Gotic 3 od obliviona. Previse je zamrseno i nejasno,uz ocajnu orijentaciju,i questove. Nije lose ali nista extra. Isto mogu reci za Far Cry 2,far cry 1 je 3x bolja igra od dvojke gde su neprijatelji ono najgore glupi (ti skines nekog snajperom a onaj pored njega pali pljugu)

Ko se steka,jebo ga Ron Jeremy!!!
November 07, 2008, 10:27:42 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Igrao sam par sati i nisam nesto preterano odusevljen. Vidi se da je preslikan oblivion uz drugo okruzenje,dok mi se mnogo vise svideo Gotic 3 od obliviona. Previse je zamrseno i nejasno,uz ocajnu orijentaciju,i questove. Nije lose ali nista extra. Isto mogu reci za Far Cry 2,far cry 1 je 3x bolja igra od dvojke gde su neprijatelji ono najgore glupi (ti skines nekog snajperom a onaj pored njega pali pljugu)

Iskreno, ne razumijem zašto to što igra ima oblivion engine i mehaniku navodiš kao nedostatak? Oblivion nije najbolji RPG ikad, ali je svakako jedan od uspjelijih ostvarenja pa je itekako dobra baza za druge igre. A kako ja puno više volim bilo kakav SF setting od meni već izlizanih fantasy fora, mene fallout3 itekako oduševljava.

Questovi su baš odlični i ono najbolje, nema krivih poteza! Što god napraviš odrazi se na neki način na igru i stvari teku dalje. Mada je glavna priča mogla ipak biti malo zamršenija i bolja. Ali ok je, ja svakao nisam u stanju smisliti bolju pa se nemam što buniti.

Što se tiće Far Cry 2, šteta što su uzeli to ime kad igra nema veze sa Far Cry, glup markentiški potez koji je sjebao moguću franšizu. A u igri mi je jedino tlaka što se one patrole stvore čim se makneš iz vidnog polja osmatračnice. Da se barem stvore tek jednom dnevno ili tjedno (u ingame vremenu naravno), bilo bi ok, ovako je zamorno stalno ubijati te patrole pa sam odustao od igre. Ostalo mi je ok.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
November 11, 2008, 10:32:18 AM
Share |
Adoney
Poručnik

View Profile Email

Lvl 16  Cool.. Dakle, precheshljavam igru najdetaljnije shto mogu... Zapravo, main questove sam se trudio da zaobidjem u shirokom luku, gde god sam mogao... Naravno, usred svog mog lutanja pustarom, uvek postoji shansa (kao shto mi se desilo par puta, pa sam uchitao snimljenu poziciju) da naletim na neki trag izgubljenog mi oca, nehotice... shto za efekat moze da vam uskrati prichu main-questa.

Od likova iz starih Fallout-ova, nashao sam jedino Dogmeat-a... Sjajan kompanjon na ranijim nivoima.. Verni pas lutalica, ovom lutalici. Uzasno je otporan, ali moze da pogine ako ga ne lechite izmedju bitaka. Moze da njushka okolinu za municiju, oruzija, lekove i da vam ih donese... (Ako ga poshaljete u neistrazenu zgradu punu mutanata, lako se desi da vishe nikada ne izadje).
Mada, ja sam ga ostavio u Megatonu da mi chuva kutju. Teshko je shunjati se sa njim kada malo-malo, pa rezi na neprijatelje i hotje da ih gricne...

Nashao sam i vanzemaljski broditj koji se srushio u pustari.. Vanzemaljac zamisljen u 50-tim godinama sa arhaichnom pucom (ona sa antenom na sebi i nezgrapnim "chigra" oblikom - najjache energetsko oruzije, do sada, koje sam nashao) koji je umro nakon shto je krenuo da shalje signal za pomotj svojim drugarima, pa se nesretno spucao o kameno tlo, bez sigurnosnih pojaseva i air-bagova, ostavljajutji za sobom samo josh jednu od chudnih relikvija pustare i mali radius radioaktivnog tla...  Cheesy

Ako vam treba pomotj za lociranje ovih stvari... ili da vas uputim na par bubble-head-ova koje sam skontao u svojim lutanjima... Samo pitajte Smiley

Igra zaista izgleda nelinearno, ali me uzasava pomisao i gadna vest, da, kako god se okrene, main quest se zavrshava na isti nachin?
Hmmm...

P.S. Da sam imao izbora, i pored ove odlichne igre, radije bih igrao Fallout 3 koji je Black Isle odradio skoro 85% pre njihovog raspada...  cray
« Last Edit: November 11, 2008, 10:51:51 AM by Adoney »

read somewhere, how important it is in life to not necessarily be strong but to feel strong, to measure yourself at least once.. and find yourself at least once...
November 20, 2008, 07:07:07 PM
Share |
tihi
Bitange
General-major

View Profile

Pominjem Oblivion samo zato sto igra neodoljivo podseca na oblivion,samo u drugomokruzenju,AKA vec vidjeno. Fallout sam presao,i sta god radio kraj je isti,samo je prica na kraju malo razlicita. Naravno uzivao sam u igri,daleko od toga,ali sam ocekivao mnogo vise nazalost...Ipak neke stare igre imaju jaci smek odovih novotarija....

Ko se steka,jebo ga Ron Jeremy!!!
November 25, 2008, 12:58:28 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Ma pusti ti to, možda se glavna priča bitno ne mijenja s obzirom na still igre, ipak moraš pustiti scenarista da ispriča nešto. Ali zato mnogi questovi, sidequestovi i sl. se mogu riješiti kako vas volja, a nije isključeno ni okretanje protiv onoga ko vam je quest dao, a da se igra opet nastavi samo s drugačijim ishodima mnogih drugih malih stvari.

Mene te male sitnice oduševljavaju, posebno stvari koje se daju otkriti a da ama baš nikakve veze nemau s nikakvim questovima. Jedino šteta taj lvl cap na 20. Moglo je barem do 30 u malo sporijem tempu tako da se ne dođe do maksimuma snage prije samog kraja igre, ako i onda.

A i ne bi škodilo da je igra malo stabilnija. Srećom sama snima često ali ipak je to moglo malo stabilnije biti.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: