bitange
+  Bitange Forum
|-+  Games» Games» Fallout- best of the best
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Fallout- best of the best  (Read 1918 times)
October 06, 2008, 09:03:35 AM
Share |
Mykel
Bitange
Pukovnik

View Profile
Fallout- best of the best

FALLOUT  rnr-naj naj naj igra svih vremena. Malo su usrali prichu sa sa fallout tactics, ali iznbacuju zvanichno 3 deo koji ce koliko sam uspeo da shvatim biti iz 1. lica. Ko nije igrao Fallout 1 i Fallout 2 dzabe je ziveo.  dummy

http://www.youtube.com/results?search_query=fallout+3&search_type=&aq=f
« Last Edit: October 06, 2008, 09:26:46 AM by Mykel »

October 06, 2008, 09:49:36 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile
Re: Fallout- best of the best

He he, negde sam procitao da je 28.10. zvanican datum izlaska fallouta 3, bice uradjen u maniru obiliviona, samo smesten u post apokalipticno okruzenje. Pip boy je doziveo reviziju, samo da znas da ce i Vik i Sulik biti u igrici, kao i svi ostali zanimljivi likovi iz fallout 2.

Jedva cekam
« Last Edit: October 06, 2008, 09:52:17 AM by Zver »

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
October 06, 2008, 03:56:37 PM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

Tolke goidine zivota sam proveo i sad je tek dosao trenutak da saznam da sam dzabe ziveo! Sad

Na zalost, nisam imao komp kad su izasli 1 i 2, gledao sam kako drugi igraju, a to nije igrica da se igra u igraonici, a kad sam kupio komp te igrice su vec uveliko bile matore, jbg!

October 06, 2008, 04:32:20 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile

Brate druze, predsednice, danas da pokrenes fallout i da zadjes malo dublje u pricu, zavrsices ga bez razmisljanja tipa zastarelo, jer dobra prica nikad ne zastareva.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
October 06, 2008, 07:03:45 PM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW

Kad tad cu probati, sad sam kratak s vremenom!  cray

October 07, 2008, 11:48:39 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Ma ako nisi do sada igrao, pusti. Jednostavno igraj 3. na dalje. Ako bude valjalo, bit će ih još. Ja sam gotovo siguran da će ovo biti pun pogodak. Jedino me malo strah da će biti svijet 'manji'.

Ako pogledaš elder scrolls serijal, svakim izdanjem je grafika bolja i velik napredak je u mnogim stvarima (npr. u Oblivionu je sav text pročitan, tako da diajloge napokon možeš slušati umjesto čitati), a NPC-ovi više ne stoje samo na jednoj lokaciji, nego su nekad u kućama, a nekad na ulici.

Ali baš zbog ovih unapređenja, gradovi su postajali nekako manji i manji, valjda da kompovi sve to podnesu. A i ko bi dao toliko glasova da ima još više rulje u gradu.

Meni je fallout nekako drag jer je masivan, nadam se da će takav i ostati.

U svakom slučaju, ja od Fallouta 3 očekujem puno zabave. Još kad bi izašao kakav patch da se može igrati co-op u dvoje kao Gears of War. Neće naravno ali bilo bi jebeno kad bi bilo takvo što. Smiley
Mislim čak da je Oblivion community neslužbeno došao do neke varijante multiplayera kao što je bio i slučaj sa Doom3. Nije savršeno kao kad to programeri odrade u igri, ali je modifikacija ipak bila zadovoljavajuća (Doom3 sam probao tako, Oblivion nisam).

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
October 07, 2008, 01:03:35 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Iz prvog lica  shok

Juuupiii   yahoo

Uvek sam vise voleo FRP-ove iz prvog lica. Vise se uzivim. Oblivio jadan. Veliki pad posle Morrorvinda mi dragog.
RPG su postale sve linearnije. Uticaj igraca na razvoj karaktera i pricu sve manji. Mass effect najnoviji u nizu primera.
Nadam se da me Fallout III nece razocarati i da ce zadrzati osecaj izgubljenosti i slobode u tom apokalipticnom svetu po kom su
prethodni delovi bili prepoznatljivi.

October 08, 2008, 05:12:26 PM
Share |
El Muerte
General-pukovnik

272426995
View Profile

Pa da....Fallout 3 finasira i pravi poznata firma : Bethesda Softworks, sto govori da ce Fallout 3 koristiti Oblivionov engine.
Medjutim time se gubi osnovni koncept Fallouta i sva ta draz, starateske-avanture.
Ovako cemo dobiti ultra-zahtevnu poteznu avanturu iz prvog lica. Nesto kao meshavina K.O.T.O.R-a i post apokalipticnog Obliviona.
S obzirom da je Morrowind nudio skoro apsolutnu slobodu (kazem skoro jer niste smeli da ubijate vazne NPC-jeve i bogove u igri) ne ocekujem nista manje od Fallouta......naprotiv......ocekujem mogucnosti apsolutne slobode i improvizacije.

Moja igracka utopija Fallout -a bi bila meshavina slobode koju je nudio Morriwun jedne strane, a sa druge akcija i dinamika koja je genijalno implementirana u Dark Messiah.
« Last Edit: October 08, 2008, 05:18:55 PM by El Muerte »

November 04, 2008, 05:43:24 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Fallout 3 je najbolji FRP koji sam do sada igrao!

Sve mi se dopada, muzika, borba, SLOBODA (koju sam trazio u mnogim nedavno objavljenim nazovi-frp linearnim bljuvotinama), misije,
igra se bukvalno na svakih level-dva račva ( rudi i ja smo krenuli zajedno da igramo, obojica smo 4-ti level sada i izgleda mi kao da igramo dve različite igre) ma sve mi se svidja.
Dobro, možda mi radar nije po ukusu ( inače imam ozbiljan problem sa snalaženjem u prostoru, izgubim se u Novom Sadu, a kamoli u postapokalipticnom virtuelnom svetu ) ali se snađem, uz dosta korišćenja mape.
 Hajde da vas čujem. Imali nekoga da je probao i da mu se ne dopada.
Slobodno neka se javi, da imam koga da kikujem sa servera u pauzama igranja Fallout-a  Grin

Toliko, odo nazad u Megaton, par ruznih mutanata dobacivalo je pogresnoj citadeli  diablo

« Last Edit: November 04, 2008, 05:46:01 PM by Citadel of Pain »

November 04, 2008, 08:48:19 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile

8 level, veoma dobro, trebali su samo mapu da odvoje od pip boy-a da ima svoj shortcut

November 04, 2008, 11:49:42 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Da ovo sa mapom je šteta, inaće je igra ok i nije da nema nedostataka. Ali je zabavna i zanimljiva i ne kužim što ekipa toliko pametuje i pljuje po netu. To je SP, ili ti je ok i igraš ili ideš dalje.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
November 05, 2008, 01:16:45 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Za mapu se slazem,  ceo pipboy je malo nezgrapno organizovan, ali sve to nadoknadi atmosfera koja nosi igru..

Peti lvl.  spiteful

Rade tebi se lvl smanjuju? a bitango? bio si 10 pre tri dana  Hmmmm  Grin

November 05, 2008, 01:31:06 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile

Ne, nego su me iron i clumsy nagovorili da reinstaliram win, a nisam bekapovao savegames  suicide

November 05, 2008, 01:43:05 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Koliko levela uopće ima? Ja sam tek 7. jer volim lunjati uokolo i otkrio sam sve i svašta a da nisam pretjerano igrao questove. Onako odprdim u nekom smijeru i sakupljam sve što valja (pravi stalker). Zapravo mi je ovo dosta slično stalkeru, samo je tmao malo bolji FPS dio, a ovdje je jači RPG dio.

Ali igra mi je baš zabavna i vidim da nisam jedini. Jedina veća zamjerka je na opadanje karme za svaku glupost bez obzira je li te itko vidio što si napravio, a ponašaju se kao da su svi gledali na TV-u svaki tvoj potez. Izuzev toga, igra mi je do jaja, a bila bi još luđa da ima malo više onog suptilnog humora kao prethodnici, koji te sačeka svako malo iz mraka i nasmije do suza Smiley

November 05, 2008, 05:06:32 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile

20 levela max

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: