News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

30MIN poluvrijeme?!!

Started by //LoneWolfs//kamiX, October 05, 2008, 02:38:03 PM

Previous topic - Next topic

//LoneWolfs//kamiX

ja se nadam da je ovo neka greska ... jer evo upravo sam usao na main i vidim prekrasnu mapu Brecourt!! Rekoh dobro ajd zavrsit ce uskoro .... Vidim rezultat 15:4 za njemce a do kraja partije 4 min .... REKO super .... ajd ubrzo ce ova tard mapa pa ce nesto boljee ...
Kad eto proslo tih mocno dosadnih 4 min i sto se dogodi - Prebaci me u amere da biram oruzje?!! Zbunjen pogledam u vrijeme i pise 30 min.... ALO 30 min?!!?  KOJI K?! .... Pohvaljujem sto ste maknuli kill cam jer je lako shvatiti iz kill cama di se nalazi zastava koju drzi protivnik i to je super .... ALI 30 min POLUVRIJEME?!?!?!?!?! Ljudi ... uozbiljite se .... Meni iskreno mapa dosadi nakon 30 min ... a kako nece nakon 1h?! Jos ako je neka "extra" mapa tipa brecort ili Beltot (iznimka cudacima murti i Mtboxu koji ju OBOZAVAJU mada nznm koji je razlog tome :) )....
A sto se tice ... u 1 poluvremenu koje traje 30 min na nekoj odredjenoj mapi (tipa carentan di ameri imaju ogromnu prednost ako zauzmu kuce kod zastave) ne da se moze zabosti 20 zastava .... NEGO 40 ako je dobra ekipa ....
  Ljudi ... ostavite kako je bilo ... A bilo je savrseno! .... Neznam cemu ovo .... Pa se nadam da cu dobit odgovor ....  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Ako je doslo do neke greske - STO SE ISKRENO NADAM - zanemarite ovo ....

Podpredsednik

I ja sam se iznenadio, trebao mi je komp hitno a SESTRIC je igrao COD na njemu i poce dete da me moli UJKAAA, samo jos ovu mapu a ja za malo da izustim moze, kad mi ispred oka iskoci 30 min. :)

BaNaNaMaN

E stvarno ga preteraste!!!! ja sam za 15 min.

//LoneWolfs//kamiX

Prico sam s clumsijem i on je vratio postavke nazad kako su bile ... znaci poluvrijeme trajer 15 min - sto znaci mapa - 30 min ....
Nadam se da je ono bila greska, a ne namjera ....

$tring

ne znam kako se to desilo, ali je slucajno... ko zna sta sam cackao sa config-om.......  :spiteful

//LoneWolfs//kamiX

ok .... Hvala Bogu da je sve greskom  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr
Sry zbog onako opseznog posta  8| 8|  al stvarno sam poludio kada sam vidio 30 min .... hehehe
Close topic   :computer