News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Autoassign

Started by tihi, October 01, 2008, 07:01:53 PM

Previous topic - Next topic

tihi

Posle nekog vremena rekoh da se vratim na COD2 ,kad server prepun iznenadjenja. Da batalimo sve ono sto nije toliko bitno najvise mi smeta sto svako moze da bira tim. U 9 od 10 mapa,ili sam u timu koj masakrora ili sam taj koga masakriraju. Problem je u tome sto se svi malo bolji igraci nabiju na jednu stranu, pa i ako ima nekog na drugoj,kada promeni tim u pola igre (sto moze) iz ovog drugog tima najgoreg nooba prebaci autoteam balance. Nisam odigrao u poslednjih 2 nedelje nijednu iole neizvesnu partiju,i to prilicno ubija draz igre,a da ne kazem sto se ljudi jednostavno smore i odu.

Milsim da bi trebalo vratiti nemogucnost da se biraju timovi na mainu.

clumsy

ne moze u pam modu da se stavi samo auto assing... jbg. ja uvek idem auto, dok neko ne ide. glupo mi je totalno kada izvesni igraci se nabacaju u jedan tim i otkinu drugi... ali mene se to ne tice i onako igram samo da bih se malo zabavio i ubio vreme.

$tring

bas tako... koliko znam, ne moze se pod PAM-om namestati autoassign. :( ... a poruke iz konzole 'koristite auto-assign' 90% ekipe ne jebe 2%.

IronC

Ma ajde String pa citaju oni sta pise u konzoli sta je tebi pa svi idu na auto  8|

tihi

Jbg,nisam znao da je nemoguce :suicide  Mada zaista ubija draz igre.....

djubre

meni se najvise svidja taj autoassign i stalno ulazim tako u igru i odmah pocinjem sa 5 bodova ili kilova prednosti  :o...da i drugi tako ulaze,znali bi...a sta da im radis...neka probaju...bravo string na ideji :)