SVAKA CAST NJZAD JEDAN NAS DOBAR COD2 SERVER.ALI MOZE I BOLJE.
EVO NEKOLOKO PREDLOGA .KOLIKO VIDIM IMATE DOSTA ZNANJA I VOLJE DA URADITE NESTO DOBRO MEDJUTIM NIJE MI JASNO ZASTO NE NAPRAVITE JEDAN SERVER SA NAPRIMER 50-AK MESTA, UMESTO DVA OD KOJIH JE JEDAN STALNO PUN A DRUGI STALNO PRAZAN.ZASTO NE UKLJUCITE SNAJPERE,ZNAM NEKO CE RECI I OVAKO SE KAMPUJE ALI ONDA SE OTVARAJU VECE KOMBINACIJE ZA TAKTIKE.ZASTO DA SVAKA CETVRTA PARTIJA NEBUDE S&D ILI HTF DA UBIJE MONOTONIJU.
UZOR ZA OVAKVE IDEJE MI JE SERVER MORK KOJI JE PO MOJEM SKROMNOM MISLJENJU NAJ BOLJI U EVROPI.
AKO NISTA DRUGO BAREM PROBAJTE PA DA VIDIMO DA LI I DRUGIMA TO ODGOVARA AKO POSTOJE MOGUCNOSTI
Ovako....
1.Da li mozes da zamislis kako izgleda kada se pojavi 25 ljudi na jednoj strani i 50 na drugoj? Potpuni haos... to nije CTF, nego masovni masakr... 20 igraca je sasvim dovoljno.
2.Drugi server je prazan zato sto ljudi jos nisu navikli da dolaze tamo. MAIN server je ogranicen na 20 slotova + xx privatnih. Kada je MAIN server pun, treba otici na drugi server. Ne vidim nikakav razalog da to ne bude tako. Ljudi po inerciji dolaze na MAIN, dok je meni licno GARAGE server bolji za igru. Treba vremena da ljudi shvate da su MAIN i GARAGE server potpuno ista stvar sto se igrivosti tice, i da treba koristiti jedan i drugi
3.Snajpere smo iskljucili zato sto smatramo da kvare igru. Ako znas dobro da pucas, koristi karabin. To je svakako vece umece.
4.Mozemo otvoriti jos jedan SD server....

A tako nesto i planiramo...
5.HTF je takodje pozeljno imati... tako da cemo i to razmotriti...
6.Hvala na javljanju.......