News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

DotA

Started by Mr.Hyde, September 09, 2008, 02:20:17 PM

Previous topic - Next topic

Mr.Hyde

Igra li neko Dotu?
Za one koji ne znaju mod warcrafta. Mykel i ja igramo stalno

clumsy

jebem ti igricu kada heroj pobije celu armiju :)

VIP.er

Ja igram dotu... Odnosno igrao sam pre u lanu svaki 2-3 dan, a u poslednjix 6 meseci odigrao sam samo 4-5 partija... Uglavnom znam da igram, ali pomalo me je bila smorila....

tihi

Igrah je ja nekada na eurobattle.net stalno.... Cak sam bio i u clanu,safelisted itd....medjutim iz nekog razloga sam malo stao,mada sa sadasnjim internetom tesko da bih mogao da igram (optimizacija za internet je ista kao i COD 2)

Axwell

Dotaa,dobro je sto neko igra dotu..Dota je vrh! :ziveli :ziveli :rnr :rnr
Ko igra na eurobattlnet neka se javi da ga oprobam. :spiteful :D
Acc:Axvvell

Mr.Hyde

Moj nick je Dr.Jackill pa ko oce nek me doda u friends listu...
Mykel je Shamarchina....

.:Chunky:.

Sta je potrebno da igram dotu?

Mr.Hyde

Za dotu ti treba Warcraft Reign of Chaos i nastavak Frozen Throne,znaci dva CD-a.
To instaliras i skines sa Battleneta patch,sam se skine kad ukljucis battle.. jer ne mozes nijedan mode igrati bez njega...
Mi imamo originale,mada mozes i sa piratom da igras,ali onda ces igrati na piratskim serverima sa rusima ukrajincima te ocekuj mnogo laga i kocenja.Original komplet je negde oko 1500 din sto i nije skupo... i to je to...

[WC]=CyClops=

Quote from: Axwell on November 05, 2008, 03:47:43 AM
Dotaa,dobro je sto neko igra dotu..Dota je vrh! :ziveli :ziveli :rnr :rnr
Ko igra na eurobattlnet neka se javi da ga oprobam. :spiteful :D
Acc:Axvvell

Heh sorry ali onoliko koliko sam ja imao priliku igrati i gledati kako se igra, Dota je tek blaоa verzija onoga što nudi Guild Wars PVP. Naravno, nisu iste igre ali su usporedive i takav dojam na mene ostavljaju. Nakon GW-a (kojeg baš i nisam igrao puno u PVP-u, još bi gore bilo da mi je to bio fokus ko recimo DC-u), Dota mi je kao da nakon šaha ideš igrat dame :)

KIKI

e ljudi kad igrate da opikamo koju?

.:Chunky:.

Samo me zanima gde moze da se nadje sta je najbolje za kog heroja?

HeadHunter

Ja sam igrao DotA-u, aktivno 2-3 godine, sada nisam igrao nekih 12 meseci, tacnije od verzije 6.45 b...:) Imam originale, imam sve, mozda se i vratim u formu malo...:)

@Chunky, neces to nigde naci, zato sto sam sklapas i kombinujes, u zavisnosti sta ti je primary, i naravno od toga ko su ti protivnici...Tako da svaki heroj moze biti i najjaci, i s' druge strane najslabiji...:) Od tebe sve zavisi, trebas da mozgas malo, da vidis sta bi ti pomoglo da pobedis, tacnije oslabis protivnika...Taktike, i jos 100 ostalih sranja...:)

VIP.er zna kako sam igrao DotA-u, seca se on naravno, pa sa nama je i poceo da igra, kada se otvorio QBeez...:) :icon_bad:

Mada bi mogao sada za vreme raspusta da pokupim moju ekipu, sa kojom sam stalno igrao, pa da odigramo neki match...Razmislite, pa ostavite samo na forumu da li hocete, pa da se dogovorimo preko xf-a, da odigramo za koji dan, cisto ono friendly...:)

Eto ko hoce, neka me doda na xf:headhunter026... :)  Pozz svima, usput . . .  Hristos Vaskrs, SRECAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE...:)

VIP.er

Cisto da kazem:
Krki= DotA noooooob   :wink:   ;D

HeadHunter

Haahhahaa... Maybe=Baybe :) !!! :) :yahoo