Konacnio smo postavili ONLINE AZURNE STATISTIKE, tako da vise necete kukati 'kad ce update' 'sta je sa mojim statistikama' 'a gde sam ja na listi?' itd.....
Statistike se UPDATE-uju na svakih sat vremena i trenutno se puni novembarska baza, posto je jel da... NOVEMBAR...

Moram da naglasim jednu bitnu stvar a to je da su ovo samo obicne DM statistike ili TDM... kako god hocete. Sistem VSP je pravljen za nekih 6-7 igara tako da u krajnji SKILL ne ulaze zastavice. Naravno, trenutno prepravljamo skriptu kako bi u SKILL ulazile zastavice, posto ne igramo TDM nego CTF! ... // bitange // masta trenutno radi na skripti, tako da se ne opustite suvise...
Desava se da ljudi jurcaju statistike i zanemaruju igru kako bi bili sto bolje rangirani. Igraci koji ne igraju CTF, nego jure svoj SCORE ce biti kick-ovani sa servera.
CTF statistike ce se pojaviti uskoro, pa se nemojte iznenaditi ako se statistike za septembar, oktobar i novembar preko noci promene, a vi osvanete na nekom desetom mestu...

ili... 110-om....
Da li se statistike sabiraju za oba servera MAIN+GARAGEDa, sve tretiramo kao jedan server odnosno - jedne statistike
Moj NICK se pojavljuje 2 i vise puta u statistikama. Zasto?Ukoliko menjate nickname u igri, VSP stats ce vas tretirati kao dva ili vise igraca. Najbolje je da jednom napravite svoj NICK i da ga ne menjate. Svaka promena boje, space-a, velikih i malih slova... sve to utice na dupliranje imena u statistikama.