bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Community talk» Sta znaci vas nick?
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sta znaci vas nick?  (Read 15791 times)
January 15, 2011, 08:14:29 PM
Share |
Ljusha
Potporučnik
**

jovan_96_sd@live.com
View Profile
Re: Sta znaci vas nick?

A eto moj nick ne znaci nista posebno nego tako zovem se Jovan Ljušić i drugovi poceli da me zovu Ljuša i eto tako nastalo Ljusha :DDD

February 05, 2011, 12:22:01 AM
Share |
SCHOLES1NHO
Potporučnik
**

View Profile

Ovako ličim na P.Scholesa zovu me "skols" mama,tata,prijatelji,rodbina i eto svugdje se potpisujem scholes međutim pošto postoji već jedno 3454564 "skolsova" na xfire-u odlucio sam da dodam -INHO i tako da imam orginalan nick(googlajte izbaciće vam moju xfire stranicu Smiley pozz

February 13, 2011, 09:01:56 AM
Share |
PhoeniX
Vojnik
*

Igor

View Profile Email

Pozz

A svi znamo sta je to PhoeniX ili Feniks zvucalo mi ok,pa eto Cheesy prvi nick mi je bio Sonnic tako ja i xfire sonnic87 ,ko se sjeca org Sega i sonica sve zna  Super

February 13, 2011, 10:55:38 PM
Share |
djed
Potpukovnik

View Profile Email

moj prvi nick TiHi...tako me prozvali na treningu...uvijek sam bio "Tih"..
a sada djed...Cheesy
http://www.slobodnovrijeme.com/news.php?readmore=250
ko hoce nek procita...Cheesy

May 28, 2011, 04:49:02 AM
Share |
/BoB/Lucifer
User
*

View Profile

diablo LUCIFER  diablo

Traditionally, Lucifer (English pronunciation: /ˈluːsɪfər, ljuːsɪfər/) is a name that in English generally refers to the devil before being cast from heaven, although this is not the original meaning of the term. In Latin, from which the English word is derived, Lucifer means "light-bearer" (from the words lucem ferre). It was the name given to the dawn appearance of the planet Venus, which heralds daylight. For this meaning, English generally uses the names "Morning Star" or "Day Star", and rarely "Lucifer".

Use of the name "Lucifer" for the devil stems from a particular interpretation of Isaiah 14:3-20, a passage that does not speak of any fallen angel but of the defeat of a particular Babylonian King, to whom it gives a title that refers to what in English is called the Day Star or Morning Star (in Latin, lucifer).[2] In 2 Peter 1:19 and elsewhere, the same Latin word lucifer is used to refer to the Morning Star, with no relation to the devil. It is only in post-New Testament times that the Latin word Lucifer was used as a name for the devil, both in religious writing and in fiction, especially when referring to him prior to his fall from Heaven.

May 28, 2011, 08:41:06 AM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Stew sa Star Warsa,jos pre nekih 6-7 godina,a zor mi je dodao neki Nemac,pa ostalo stewzor  Wink

just guD
July 27, 2011, 02:45:48 PM
Share |
sandokan
Poručnik

View Profile

SANDOKAN-zato sto sam bio pirat mnogo pre dzoni dipa  Baby

August 08, 2011, 12:29:41 AM
Share |
fanTom!
Bitange
General-pukovnik

View Profile

Gledali ste sigurno film Beogradski fantom,e pa po tome je moj nick  Smiley

October 22, 2011, 04:00:50 AM
Share |
Tragedija@Mp3
Potporučnik
**

Čekaš, čekaš,......paaa dočekaš još nešto gore.

View Profile

bye2 Pa da i ja kazem nasto o svome nicku. Vecina ljudi me zapitkuje po serverima, pa da razjasnim koliko je to moguce sta i kako.
Kad sam pocinjao igrat CoD2 na bitange serverima (koje sam zapamtio od prijatelja na kojima je on igrao) pa sam tako i ja krenuo na njima igrat. No kako nisam znao promjenit nick niti nista, nick mi je u startu bio Unknown Soldier i kada bih usao na jedan od servera automatski bi mi se promjenio u Tragedija#(i neki broj) npr, Tragedija#34 i tako mi se taj nick tragedija par puta izmjenjao i zastao na Tragedija#95 i tako sam igrao. Dosta me ljudi zapamtilo tako pod tim nickom. Pa sam s vremenom dodao i @Mp3 (sto znaci da mi je glazba ukljucena dok igram ~ nekada bilo sada rijetko ~) i kada sam naucio mjenjat boju malo sam ga dotjerao sa pokojim zelenim slovom.
Nick mi se svidio jer inace i u pravom zivotu ide mi sve naopako, nikako, sve niz brdo tako da je to bas prava tragedija  Cheesy .
Sve u svemu to je to  Whistling   
Živjeli  drinks       Peace

October 22, 2011, 10:26:55 AM
Share |
||NooOooZ||CAKI
Pukovnik
*

Ja nisam strog!! kod mene je samo sve po zakonu!!

View Profile

Moj nick je jednostavan, predstavlja moj nadimak u zivotu Cheesy inace su me zvali Chuck Norris, pa Cak, pa jednostavnije za izgovor Caki eto toliko o mom nicku Cheesy

October 22, 2011, 01:28:33 PM
Share |
micko
SubAdmin
Potpukovnik

View Profile Email

SREMAC jesi ti gradjen kao on,ili znas da se bijes kao on? Nervous

October 22, 2011, 05:00:54 PM
Share |
||NooOooZ||CAKI
Pukovnik
*

Ja nisam strog!! kod mene je samo sve po zakonu!!

View Profile

xD idi begaj ja sam boldi bilder  yahoo yahoo yahoo yahoo rofl rofl Grin Grin Grin Grin

January 06, 2012, 02:52:03 PM
Share |
Kreowski
Guest

Pa kada sam bio djete mogao sam popit puno vode  pa su me zvali Zabac svi u selu, kada sam krenuo u skolu svi su me zvali Kre...
Kada sam kreco igrati COD2  igrao sam pod nickom  KREODBOSNE pa me onda zena pitala  sto kreodbosne  bolje ti je Krekovsski, Kreovski... tako da sam dosao do KREOWSKI  i tako je vec godinu, dvije....

Sada kada sam malo vece  djete  mogu popiti puno pive.... ziveli drinks

February 17, 2012, 07:33:52 PM
Share |
BBRS
User
*

View Profile Email

Postovanje svima. Moj nick name je BBRS i u igri i na forumu, a predstavlja ime navijacke grupe Crvene Zvezde, koja je pored CoD-a moja velika strast. Najcesce igram na Garage serveru, i nisam bas klinac, tj malo sam stariji. Inace sam komsija od bitange Toto, tako da znam kako treba da se ponasam na serverima i na forumu.

Pozdrav svima, vidimo se preko nisana.  :hat
« Last Edit: February 17, 2012, 07:35:36 PM by BBRS »

Red Star - Belgrade
February 17, 2012, 08:48:00 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Pa nemam reci, vidi se sta je vaspitan covek iz Futoga, a ne ko neki ovde, dodju na forum i ne predstave se uopste.  rofl

Dobrodosao komso  :hat

Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Up
  Print  

Jump to: