News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Da li ukinuti dim na MAIN-u?

Started by $tring, August 13, 2008, 11:57:04 AM

Previous topic - Next topic

Da li ukinuti dim na MAIN-u?

Da
6 (25%)
Ne
18 (75%)

Total Members Voted: 20

Voting closed: September 02, 2008, 11:57:04 AM

$tring

:scenic

KIKI

nemoj string molim te

odakle ta ideja??

mislim prvo sa garaze ste ukinuli dim pa sad i ovde

kome se ne svidja ima drugih servera

kako se izboriti sa kamperima kad uzmu karabine i snipove ???

jedino dim

ono sto bi promenio je da se skine fog kao pre sto si uradio na pamu pa je bilo nekako vedrije i cistije ????
jel moze to ?

SOLID

Ne treba ukunuti dim , ali treba smanjiti broj igraca!!!!!!!!

zlenzlla

NE! Zasto bi ukidali?! Kao sto Kiki kaze, kako se onda izboriti sa kamperima! Daj ukinite snajper i ogranicite karabine pa da se onda igra prava igra. A ne ovako da se 90% ljudi samo steka. SNIPER OUT! Dajte neko glasanje za to!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

clumsy

draganeeeee nemoj se zajebavati! :)

MAIN jedan od najboljih servera u okolini. zasto unistiti to?  8|

BloX

da slazem se ...main je trenutno najbolje sto se nudi, a ocito je nadmasio i garaоu što pokazuje popunjenost...samo mi nije jasno zasto prije niko nije igrao na pamu?? Samo zbog imena??? jer je jedino to promijenjeno, ili se varam  ;D ;D ;D

Lun

Kod nas u selu bi ti rekli "Narani svinje i ne diraj ništa".  ;D
Lepše bi bilo da se ukinu oni koji kroz taj isti vide bez problema, na оalost i teško izvodljivo.  :down

Erwin König

Nek ostane kako je sada. Samo nek se dodaju jos bar dve shotke. Ppsh treba izbaciti. To nije HUMANO  :wink:.
Kao sto sam vec napomenuo nekoliko puta tokom igre: "Nista ne moze nadoknaditi nedostatak skilla kao
velika kolicina municije koju mozes sasuti po neprijatelju". Snajp je OK (ja ga volim  :awm).
Mozda ne bi bilo lose da mu se smanji sledovanje municije na 10-ak metaka (snajperista posle toga
trazi novo oruzje po tabli). Onda je najebao  ;D

VIP.er

Zasto samo komplikujete... Primetili ste da je main najposeceniji bitange pub server ovakav kakav jeste.... Sve je ok, 1 trench, 1 snip, sve ostalo neograniceno i po defaultu- sem sto je PAM mod, a ima i halftime.....

kazanova

Quote from: VIP.er on August 13, 2008, 03:01:10 PM
Zasto samo komplikujete... Primetili ste da je main najposeceniji bitange pub server ovakav kakav jeste.... Sve je ok, 1 trench, 1 snip, sve ostalo neograniceno i po defaultu- sem sto je PAM mod, a ima i halftime.....
pa samo vam jos treba da ga ukinete i sjebali ste server skroz onda!lun jer dobro rekao ukinuti one sto vide kroz dim i to je to!

zf|easy

Ni pod razno. Main bi  :suicide. Od kada je ukinut na garazi nisam ni igrao tamo. Na nekim mapama ne mozes izaci na kraj sa karabinasima. Ja razumem da je vecini statistika vazna. Ljudi bi da se dokazuju u necemu ali ne kontam one koji se zavuku negde sa kar i ne haju za zastavu i rezultat. Sto se mene tice i garage bi mogao da bude kao main i da idu zajedno u statistiku i ne bi bila tako guzva. I onako na ona dva servera TD i Extreme koliko vidim niko ni ne igra.

Pozdrav

gad

E jbg sad оico,nemoj zajebavat. Aj ukini dim sa main-a,a vrati na garazu

zlenzlla

Quote from: Staljin-GAD on August 15, 2008, 10:07:17 PM
E jbg sad оico,nemoj zajebavat. Aj ukini dim sa main-a,a vrati na garazu

Potpisujem!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

El Muerte

Koliko ja vidim , vecina glasa za dim....ja sam medju tim ljudima.
Snipe je OK......odlican kao preventiva za kapere karabiniste a sotka i dim su tu da uklone dosadne kampere sa snipom...i tako u krug ;)

KIKI

Quote from: El Muerte on August 18, 2008, 12:23:44 PM
Koliko ja vidim , vecina glasa za dim....ja sam medju tim ljudima.
Snipe je OK......odlican kao preventiva za kapere karabiniste a sotka i dim su tu da uklone dosadne kampere sa snipom...i tako u krug ;)

potpuno se slazem sa ovi SUCKER-om  ;D ;D ;D

$tring

Stefan

Ma ovako je super! Nema potrebe da se menja! :rnr

SEKTOR

Sve je uredu sa dimom ali ima nekih bagova igraci se dosta zale na ta ubistva kroz dim , koliko ja znam moguce je smanjiti gustinu dima tako da neki igraci imaju prednost sa dimom... :doc

ToTo

Mislim da ne treba ukinuti dim na main-u, a razloga je zaista mnogo. Otkad je server sredjen najvise mi odgovara, a i vecini igraca koliko vidim. Jedina stvar koju bih dodao je biranje mapa. Sto se tice ppsh, sacmi, karabina, itd, pa na mainu je pam mode, i postoji poluvreme, sve je reseno time , zar ne?

$tring

Na pam-u ne mogu da se biraju mape nazalost... :(

KIKI

pa moze i to da se resi

recimo da neko ima rcon tool  :wink: