News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Call Of Duty 6

Started by KIKI, August 10, 2008, 05:50:29 PM

Previous topic - Next topic

KIKI

Nije ni COD5 izasao oni vec rade COD6

QuoteWhile presenting his vision for the 2009 calendar year, CEO Bobby Kotick confirmed "an all-new Call of Duty" will be released "utilizing our leapfrog studio strategy." The invocation of studio alternation implies that next year's Call of Duty will be developed by Infinity Ward, since Treyarch is working on the 2008 installment in the series, Call of Duty: World at War. Though requests for confirmation of Infinity Ward's involvement had not been returned as of press time, the studio confirmed it was at work on a new project for Activision earlier this month.

kazu da ce biti COD 4 engine

clumsy

sve za pare....ko ce dati pare za tolike keyeve... uzas

Al_Capone

COD 5 ce biti ww2 ratovanje a COD 6 SF u tome je razlika, pa sad kome se sta svidi. Imaju COD4 moderno, COD5 ww2 i COD6 SF  :wink:

Lun

Na оalost nije samo u tome razlika, COD5 radi Treyarch a COD6 IW. Ako Treyarch zasere peticu kao što je uradio sa trojkom oni koji budu hteli WW2 pucačinu će najverovatnije ostati na COD2. Sve mi se čini da će sledeći pravi nastavak biti ova šestica od IW, jedino što ćemo da se makljamo sa laserskim sabljama umesto garandima.
Btw. Infinity Ward je počeo da radi COD4 pre nego što je dvojka bila gotova.

Paradox

Ako niste znali trenutno se prave i COD 9 sa tematikom srednjeg veka i COD 27 sa vanzemaljcima

DiDaN

Quote from: Paradox on August 10, 2008, 10:11:04 PM
Ako niste znali trenutno se prave i COD 9 sa tematikom srednjeg veka i COD 27 sa vanzemaljcima
znam igrao sam  :yahoo

sirogojno

Ma ***** ih CoD3,4,5,6 u dupe:icon_bad:Bez CoD2 nista!!!!! :camper :aug :awm

husky

Ja stedim za desetku, to ce bit lom po najavama.  ;D

Darkman Ki-Ninja

Quote from: husky on August 22, 2008, 08:30:32 PM
Ja stedim za desetku, to ce bit lom po najavama.  ;D
stedi ti i za comp!  :spiteful

S-V Nemanja77

Quote from: sirogojno on August 12, 2008, 01:44:02 AM
Ma ***** ih CoD3,4,5,6 u dupe:icon_bad:Bez CoD2 nista!!!!! :camper :aug :awm

Ma daj bre................. Kao da je cod2 vrh igra

S-V Nemanja77

Quote from: Al_Capone on August 10, 2008, 06:35:41 PM
COD 5 ce biti ww2 ratovanje a COD 6 SF u tome je razlika, pa sad kome se sta svidi. Imaju COD4 moderno, COD5 ww2 i COD6 SF  :wink:

A gde ti vidis SF  u CoD MW2

Al_Capone

To sam napisao 10 augusta 2008  :wink:

S-V Nemanja77

spdR

Hahahahaha :D

cod6 ce da bude pun pogodak ! cim iw radi ne moze biti lose...a ne trashyard

Mephisto

Ma slijedeci cod treba bit sa stormtropperima i darth vaderom kao teroristom.
3 kill streek - lightsaber
5 kill streek - jedi teammate support that reflects blasters from you (75% chance)
7 kill streek - death star off map support

Koriste to ime "Call of Duty" da se jadni fanovi cod serije zainteresiraju kupe najnoviji dio i onda se razocaraju.
I oni zgrcu gomile para s time sto naprave svake godine po jedno jos vece sranje.
Nek naprave igru koja ce opstat ko cod2 da ima dobru fiziku a ne tamo eye candy sranja.
Dobar izgled nema veze s igrivosti.
Ok je naprave neki kao dobar singleplayer al to se samo cini jel vise paznje oko tada obraca na efekte neg na fiziku.
I onda kad treba igrat multiplayer onda joooj boli glava detalji na low ovo ono i onda se tek skuzi koliko je igra sranje.
Pravi Call of Duty je ww2, cpt. Price, svabe i normalne puske.
A ne ono puska ima scope red dot silencer granade launcher toster mp3 satelitsku aparat za kavu i pepsi.
To onda nek se zove Modern Gayfuck Orgy il kak vec a ne Call of Duty.

Zato uzivite se vi uuuuu izlazi cod41 al nist od toga nece bit da se izdigne i opstane tako dugo ko cod2.