bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: //// NOVI SERVERI ////  (Read 4379 times)
May 12, 2008, 10:41:54 AM
Share |
clumsy
Guest

Re: //// NOVI SERVERI ////

Hehe kad se samo sjetim da se prije govorilo kako na garaži igraju tamo neki ZD i ostale njubeštine, a pravi igrači igraju na MAIN serveru. Pa sam po forumu tupio kako je garaža bolji server (i mogli smo uvik fino ući što je još bolje Smiley).

A bolje da nisam ništa govorio, sad se na gražu više ne može ući koliko bagre visi tamo. 

Stvarno bi trebali na MAIN staviti iste postavke kao i na graži, pa da se ne stvara gužva na jednom serveru. Koji je smisao tih postavki na mainu kad očito gubi na popularnosti zbog njih?

pa onda bi imali dva ista servera. na mainu treba staviti PAM, garage ostaviti kakva jeste, sadasnji PAM server ukinuti i TDM ostaje kakav jeste...  i NARAVNO NOVE MAPE Smiley

May 12, 2008, 11:47:03 AM
Share |
BloX
Major
**

View Profile Email

thumbs up za nove mape rnr

zanima me zasto su drugacije postavke na mainu za granate, nema više onoga da drzis u ruci kolko ti paše dok ne rokne.....
zasto zasto zasto bush bush Embarrassed it`s so fucking lame

May 12, 2008, 11:52:04 AM
Share |
MASTERBLASTER
Bitange
Potpukovnik

View Profile

DA CLAMSY JE TOTALNO UPRAVU A I CYCLOPS DA NA GARAZI IMA MESTA  MAIN BI BIO PRAZAN.

May 12, 2008, 08:34:13 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

pa onda bi imali dva ista servera. na mainu treba staviti PAM, garage ostaviti kakva jeste, sadasnji PAM server ukinuti i TDM ostaje kakav jeste...  i NARAVNO NOVE MAPE Smiley

Pa ne vidim ja tu problem, i bolje je imati 2 ista servera gdje igra na svakom 16 igrača, nego 1 na kojem ih se igra 30. Ako je GARAGE bolji (a prema viđenom je), zašto onda i MAIN ne bi bio isti?

Imate popularniji server nego nekad jer imate neki 'comunity' redovni, ekipa koja se voli igrati tu. S obzirom da ih je puno, svi vole garažu i te postavke, a vi imate resursa za držati 2 ista, ne vidim razloga da to ne bude tako. Nije li ideja pomočnog servera da bude isti, ali da rastereti glavni po broju igrača?

BTW meni je PAM mod najdraži, najmanje umara oči jer nema magle, prašine i ostalih kerefeka osmišljenih radi single player doživljajai, ali iz nekog razloga (bar meni) na PAM-u sve šteka čim ima više od 10-12 ljudi.

I to toliko kasni da moram pucati čitavu širinu igrača ispred njega u smijeru gibanja da bi ga pogodio. E sad, to prođe još kako tako sa mitraljezima ili garandom, ali sa bolticama je čisto kockanje svaki put kad opalim prema nekom u pokretu.

Zašto je to tako nije mi jasno jer mi ping na niti jednom serveru ne prelazi 100, ali na PAMu se ponaša kao da je 500 kad piše 50. S druge strane vidim bitangama na PAM-u ping 20 i ispod, pa možda vi i ne opažate taj problem, te vam nije jasno o čemu ja to. Ali svakako tu neko čudno kašnjenje postoji jer nisam jedini koji je to primjetio.

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
May 12, 2008, 09:54:56 PM
Share |
TaZa
Poručnik

View Profile

Bilo bi fer da se ostavi i main server zbog igrača sa malo losijim konfiguracijama Smiley Ja recimo u dimu imam do 15 fps-a i zato rijetko igram na garage serveru...

May 13, 2008, 02:07:34 PM
Share |
//LoneWolfs//kamiX
Kapetan
*

View Profile WWW

Nije toliko do dima koliko je jedna stvar - sto se na garazi mogu BIRATI mape!
I u 95% slucajeva znas da ce se igrati mape koje su dobre, koje su igrive a ne neke stekarske. To je po meni glavni razlog.
No izmedju ostalog bitan je i dim koji puno pomaze /odmaze u igri

Pomaze zato sto ako je dim dobro bacen lakse se dospije do zastavice (to svi znate)
odmaze mnogi (ukljucujuci mene) sa losim masinama imaju mali broj FPSa no to je zanemarivo
kada se pogleda koliko doprinosi!

SAMO PRIMJEDBA ZA GARAZU
Ako je garaza 1 shotgun po timu - ZASTO ne stavite da kada shotgun padne (tj. kada pogine igrac sa shotgunom) da se nemoze pokupiti*!! To mi NIKAKO NIJE JASNO!
 Ako je 1 shotka po timu onda tako treba /mora biti, a ne da se u nekim trenucima dogodi da su cak 5 shotguna u ekipi - E TO JE BLESAVO   bush bush bush bush bush bush

May 13, 2008, 04:27:41 PM
Share |
tihi
Bitange
General-major

View Profile

Ma ima tu jos razloga zasto je garage popularniji.... Kad nekog "oceses" karabinom,jos nekih dobrih 3-4 min ce biti mrtav iz 1 metka ,iz cega god da pucas (dobro kada jurisas sa spalir stekara) ,vec pomenuti dim,map change ,a i to sto stalna ekipa cesce ide na garage,dok novajlije noobovi koji nabasaju na server uvek napune main.

Ko se steka,jebo ga Ron Jeremy!!!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: