pa onda bi imali dva ista servera. na mainu treba staviti PAM, garage ostaviti kakva jeste, sadasnji PAM server ukinuti i TDM ostaje kakav jeste... i NARAVNO NOVE MAPE

Pa ne vidim ja tu problem, i bolje je imati 2 ista servera gdje igra na svakom 16 igrača, nego 1 na kojem ih se igra 30. Ako je GARAGE bolji (a prema viđenom je), zašto onda i MAIN ne bi bio isti?
Imate popularniji server nego nekad jer imate neki 'comunity' redovni, ekipa koja se voli igrati tu. S obzirom da ih je puno, svi vole garažu i te postavke, a vi imate resursa za držati 2 ista, ne vidim razloga da to ne bude tako. Nije li ideja pomočnog servera da bude isti, ali da rastereti glavni po broju igrača?
BTW meni je PAM mod najdraži, najmanje umara oči jer nema magle, prašine i ostalih kerefeka osmišljenih radi single player doživljajai, ali iz nekog razloga (bar meni) na PAM-u sve šteka čim ima više od 10-12 ljudi.
I to toliko kasni da moram pucati čitavu širinu igrača ispred njega u smijeru gibanja da bi ga pogodio. E sad, to prođe još kako tako sa mitraljezima ili garandom, ali sa bolticama je čisto kockanje svaki put kad opalim prema nekom u pokretu.
Zašto je to tako nije mi jasno jer mi ping na niti jednom serveru ne prelazi 100, ali na PAMu se ponaša kao da je 500 kad piše 50. S druge strane vidim bitangama na PAM-u ping 20 i ispod, pa možda vi i ne opažate taj problem, te vam nije jasno o čemu ja to. Ali svakako tu neko čudno kašnjenje postoji jer nisam jedini koji je to primjetio.