News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Enfield amerikancima?

Started by $tring, October 25, 2007, 10:45:50 PM

Previous topic - Next topic

Da li amerikancima treba odobriti Enfield? (Britanski karabin)

Da
12 (85.7%)
Ne
2 (14.3%)

Total Members Voted: 9

Voting closed: November 14, 2007, 09:45:50 PM

$tring

Stavili smo radi probe opciju da amerikanci imaju Enfield. Stvar je u tome sto je amerikanci zapravo nemaju karabin kakav imaju britanci,rusi i nemci. Imaju 'americki karabin' koji izmedju ostalog ima dve bombe za razliku od ostalih...

Glasajte...

Adoney

Mykel

To je sranje. Treba ondak staviti Nemcima PPSH- Rusima  MP 44 ...insistiram LJUDI ALOOOOO Ma nije fer da se pojachvaju Ameri sa puskama. Sve je to vec u igri izbalansirano. Nemaju pa nemaju-sta da im radim, ali zato garand sa prozora je automatski karabin, a posluzi i u bliskoj borbi i to ko bog. Pa nemojte zajebavati, dali ste ikad kao Nemac presli preko bilo koje saveznicke puske i da je niste pokupili, i sta to znaci? Siroti ameri. Ubijesh nemca i uzmes pucu. E da, jos nesto, Nije uredu da se samo dobija (kazu roditelji, a ko bolje zna od njih), necheg morash da se odreknesh da bi na drugom mestu dobio. Znachi skinite Garand Amerima ako hocete da imaju karabin. To bi bilo fer, zar ne? I nemojte sad da moram da pravim 40 akaunta da bih nadglsao protiv-nemojte se zezati(skinucu vam na glasanju i to sto imate, pa ce svi igrati samo shotkama) i onako nemam nesto posla u firmi. :|  uopste se ne salim  :twisted:

El Muerte

Prvo i prvo Eifield i nije toliko precizan (lak za nishanjenje) kao nemacki karabin.
Drugo, ameri su ga zaista imali u ratu, prema tome cemu protest?
A sto se superiornosti tice ja zaista ne znam grdju pusku od mp 44.Odlicna preciznost, jako malo trza (uporedi je samo a BRENOM ili BAROM) i mnooogo brze re-loaduje u odnosu na puske u svojoj klasi.

$tring

Quote from: "El Muerte"Prvo i prvo Eifield i nije toliko precizan (lak za nishanjenje) kao nemacki karabin.
A sto se superiornosti tice ja zaista ne znam grdju pusku od mp 44.Odlicna preciznost, jako malo trza (uporedi je samo a BRENOM ili BAROM) i mnooogo brze re-loaduje u odnosu na puske u svojoj klasi.

Na GARAGE serveru ga ima.... :) Na MAIN-u ne... pa ko voli nek igra... meni licno ne smeta da ga imam kada sam amerikanac! :) ...

clumsy

Quote from: "El Muerte"Prvo i prvo Eifield i nije toliko precizan (lak za nishanjenje) kao nemacki karabin.

hehehe, a sta mislis zasto bi kalasnikov kopirao nemacki mp44 i tako dobio najbolju pusku?! :)

Podpredsednik

Clumsy, jel ti treba municija za tu pusku? Ima moj teca par komada u nozi, pa ako ti zatreba, javi!