bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Community talk» Kucna mreza (POMOC)
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Kucna mreza (POMOC)  (Read 548 times)
July 17, 2008, 06:54:58 PM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW
Kucna mreza (POMOC)

Posto sad imam dva kompjutera, a mrzi me da sa starog rezem muziku i ostale dzidza-bidze, pa prebacujem na novi komp, resio sam da napravim malu kucnu mrezu! Kupio bih neki Gigabit-ni Switch (HUB), ali ne znam koji da odaberem, pa bih zatrazio pomoc od vas koji se malo vise razumete. Dovoljno je da ima 3 ulaza za kablove (mada moze i vise naravno), posto mi treba samo za PC1, PC2 i AP (wireless ruter preko kog se kacim na net). Da li to moze da se kupi za nekih 20EUR sa dva LAN kabla, jedan od 10 i drugi od 5 metara? Naravno ako imate link od neke firme gde mogu da narucim da mi posalju kuci na noge! Smiley (ipak sam ja PREDSEDNIK pa mogu sa izvoljevam)
 computer
« Last Edit: July 17, 2008, 07:00:15 PM by Podpredsednik »

July 17, 2008, 07:20:20 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile
Re: Kucna mreza (POMOC)

Ma uzmi neki cetvoroportni switch u toj kasli sve su govanca pa sta god da izabere isti k. ali ako mora nesto da se predlozi ja imam mnogo dobra iskustava sa " allied telesyn " mreznom opremom, sto se tice matraze nemoj preko 10 metara po kablu, e sad dali moze sve to za 20 evra tesko Smiley mada i moze jebem li ga...mozda ovako nesto :
http://www.alliedtelesyn.com/products/detail.aspx?pid=36&lid=11
Mada ovi na giga su dosta skuplji a i koj ce ti gigabit u lanu za te potrebe...

" Stranger in a Strange Land "
July 18, 2008, 12:13:10 AM
Share |
Podpredsednik
General armije

View Profile WWW
Re: Kucna mreza (POMOC)

Ma uzmi neki cetvoroportni switch u toj kasli sve su govanca pa sta god da izabere isti k. ali ako mora nesto da se predlozi ja imam mnogo dobra iskustava sa " allied telesyn " mreznom opremom, sto se tice matraze nemoj preko 10 metara po kablu, e sad dali moze sve to za 20 evra tesko Smiley mada i moze jebem li ga...mozda ovako nesto :
http://www.alliedtelesyn.com/products/detail.aspx?pid=36&lid=11
Mada ovi na giga su dosta skuplji a i koj ce ti gigabit u lanu za te potrebe...
Samo zato sto je brzi protok, jako me nervira kad se nesto sporo prevlaci, to je blagi uzas! Imam obicaj da u pola kopiranja nesto prekinem jer nemam zivC da cekam! Smiley
Hvala Irone....C!!!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: