bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Unban sa ts?  (Read 978 times)
January 30, 2012, 05:13:17 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile
Re: Unban sa ts?

Cube nemoj zakljucavati temu

January 30, 2012, 06:08:45 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Cube nemoj zakljucavati temu

OK  Wink

January 30, 2012, 06:24:17 PM
Share |
filadendron
SubAdmin
Major

View Profile

a gde je taj mudonja AYA?????
KAD MOZE ONAKO DA JEBE MAME NA SVA USTA GDE JE SAD TAJ KURCEVITI MOMAK???

Covek u zivotu dva puta gorko zaplace... Prvi put kad ne moze drugi put, a drugi put kada ne moze ni prvi put...... (da meće)
January 30, 2012, 06:29:21 PM
Share |
dokini
SubAdmin
Potpukovnik

View Profile Email

Najzad pravo pitanje vi trosite reci i vreme i on se smeje i pita se sta pisu ove budale  Facepalm

January 30, 2012, 06:42:41 PM
Share |
filadendron
SubAdmin
Major

View Profile

verovatno gleda sa strane i misli ko vas jebe kad nemate pametnija posla a ja cu vam i dalje jebati .....
ma do jaja......
ako se ne javi do veceras BAN za sva vremena i dovidjence, pa-pa i jedno mahanje za srecan put  :hat

Covek u zivotu dva puta gorko zaplace... Prvi put kad ne moze drugi put, a drugi put kada ne moze ni prvi put...... (da meće)
January 30, 2012, 07:18:20 PM
Share |
Grave
SubAdmin
Pukovnik

Bolje ceo zivot milioner nego jedan dan siromah.

miljkovic.vlada@gmail.com
View Profile Email

verovatno gleda sa strane i misli ko vas jebe kad nemate pametnija posla a ja cu vam i dalje jebati .....
ma do jaja......
ako se ne javi do veceras BAN za sva vremena i dovidjence, pa-pa i jedno mahanje za srecan put  :hat
Fila, nigde ne zurimo. Nemoj da postavljas takve rokove. Decka nisam nasao uopste. Sad cu da probam da mu nadjem br mob pa da ga zovem da vidim sta je bilo. Sigurno ne sedi i smeje se sta ovde pisemo. Pre bi pizdeo nego se smejao, ali bi sigurno rekao nesto da je video temu. Ne znam da li ima neki ss, mada mi je sumnjivo da je hvatao. Cekaj da se pojavi i da cujemo njegovu verziju price, pa onda sankcije.

January 30, 2012, 07:34:28 PM
Share |
filadendron
SubAdmin
Major

View Profile

ok....
samo da se ne raspljinjujemo ovde na 5 strana i 555 dana cekajuci gospodina Godoa da da svoju cenjenu rec

January 30, 2012, 07:44:56 PM
Share |
Grave
SubAdmin
Pukovnik

Bolje ceo zivot milioner nego jedan dan siromah.

miljkovic.vlada@gmail.com
View Profile Email

ok....
samo da se ne raspljinjujemo ovde na 5 strana i 555 dana cekajuci gospodina Godoa da da svoju cenjenu rec
Ma lock, a kad dodje Aya, naci cu Cuba ili nekog drugog, idemo lepo na ts da razjasnimo i to je to. Nema sta da se pise vise.

January 30, 2012, 09:03:06 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Zao mi je sto zbog nedostatka vremena ne stizem da pratim ˝fabulu ˝ , pa vas molim da mi napisete ovde, ali precizno, sta je to aya napisao na ts-u za klan Nož ?

Davno, bas, bas davno, pojavio se aya na nasim serverima, i naravno odmah krenuo sa psovanjem, sto sam pravovremeno sankcionisao, i otada nije vise u mom prisustvu psovao, mada...............to i nije neko merilo ponasanja, jer je opste poznato da bih ja za tako nesto i rodjenog brata kikao.  

Zajcev, notorna glupost je da ovde bilo ko ima bilo sta protiv mv klana, naprotiv meni ste sasvim ok, a Grave je cak i admin na nasim serverima, ali razmisli malo kako se ponasate u zadnje vreme. Pre neko vece me covek zove i kaze ne zna sta ce s vama na waru  Undecided
Samo vi sami, svojim ponasanjem uticete na formiranje misljenja cele CoD2 zajednice o vama. Samo vi, i niko vise....

Savetujem vam da se lepo sastanete na TS-u, dogovorite o nekim pravilima ponasanja u klanu i slicnim stvarima, i veruj mi sve ce biti mnogo bolje, a aya ako je napisao to sto mislim da jeste, dobice ban na forumu i TS-u na godinu dana, i za svaki naredni prekrsaj jos godinu dana, jer neko ko nije poznavao NooOooZ-a (Igora), da napise tako nesto, e to je vec za batine, a ne za ban, i ne daj boze da ga sretnem negde.
« Last Edit: January 30, 2012, 09:06:50 PM by ToTo »

January 30, 2012, 09:07:03 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Evo tu imaš sve na private dijelu za subadmine http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6803.0.html

January 30, 2012, 09:16:17 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Evo tu imaš sve na private dijelu za subadmine http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6803.0.html

Necu da trazim tamo, hocu da neko ovde citira, sta je aya napisao na TS-u.

Nadam se da razumes.

January 30, 2012, 10:12:05 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

Ovako zasto je aya dobio ban...

Aya je bio psovao mater nozevima na TS tj u nik stavio tu psovku....

Takodje Kreowskom je psovao mater na serveru tj waru kad su ljudi igrali...

Onda FEAR-u je psovao...mislim da nema vise o cemu da se prica...

Slobodno Lock

January 30, 2012, 10:31:47 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Mislim da smo se razumeli. U ovoj nasoj zajednici se nalaze stotine dobrih ljudi, zeljnih igre, druzenja, zabave.... i necemo dozvoliti da par idiota sve upropaste svojim prostacenjem. Posle svakog psovanja i bana, pojave se ovakve teme sa raspravom na tri strane  Undecided Cemu to?

Pravila su vise nego jasna, i stoti put cu ponoviti, kad vidite admine da psuju uzmite ss i okacite ovde, a ja cu prvi izbrisati igru i svoj profil ako se meni to desi, jer to znaci da nisam vise zasluzio da delim isti prostor sa svim dobrim ljudima ovde. 

Niste svesni koliko znace prijateljstva sa bitange servera u stvarnom zivotu, i zato se pojedinci ovako ponasaju, a kad shvatite nazalost bice kasno. Ja u zivotu nisam upoznao boljeg coveka od NooOooZ-a(Igora), i samo zbog toga aya je dobio ban na forumu i TS-u na godinu dana, i kao sto rekoh, bude li se prostacio i dalje na serverima(jer ga ne mozemo banovati sa crack servera), za svaki naredni jos godina bana i kikanje sa servera sve dok ne nadje neke servere na koje je dobrodosao, posto na ove nase nije.

January 30, 2012, 10:53:33 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

Mislim da smo se razumeli. U ovoj nasoj zajednici se nalaze stotine dobrih ljudi, zeljnih igre, druzenja, zabave.... i necemo dozvoliti da par idiota sve upropaste svojim prostacenjem. Posle svakog psovanja i bana, pojave se ovakve teme sa raspravom na tri strane  Undecided Cemu to?

Pravila su vise nego jasna, i stoti put cu ponoviti, kad vidite admine da psuju uzmite ss i okacite ovde, a ja cu prvi izbrisati igru i svoj profil ako se meni to desi, jer to znaci da nisam vise zasluzio da delim isti prostor sa svim dobrim ljudima ovde. 

Niste svesni koliko znace prijateljstva sa bitange servera u stvarnom zivotu, i zato se pojedinci ovako ponasaju, a kad shvatite nazalost bice kasno. Ja u zivotu nisam upoznao boljeg coveka od NooOooZ-a(Igora), i samo zbog toga aya je dobio ban na forumu i TS-u na godinu dana, i kao sto rekoh, bude li se prostacio i dalje na serverima(jer ga ne mozemo banovati sa crack servera), za svaki naredni jos godina bana i kikanje sa servera sve dok ne nadje neke servere na koje je dobrodosao, posto na ove nase nije.

+1 svaka cast lepo receno!

Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: