News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD2 & CoD4 LAN Tournament Sarajevo

Started by SpawnieEe, January 04, 2012, 05:54:39 PM

Previous topic - Next topic

SpawnieEe

Tacan datum ce se znati uskoro, krajem januara je uglavnom.
Ostatak i nagrade mozete naci na ovom linku: http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=57&t=19001&p=254320#p254320

COperinjO

ooOOOoooOOOooOOOoooOOO yea  :punk dolazimo... bitange, pakujte oruzje i nadjite jedno mesto za mene... putujemo ili ne?  :rock3 
PdynjO sredjuj gajbu, AreS skupljaj ribe  :drinks2

COperinjO

u jbte dva pitanja:
1. Igra li se ctf ili sd?  :hmm
2. Treba li pasos?  :scenic

SpawnieEe

Tamo gdje paddy zivi ti treba i viza :D
SD se igra, detalje cu objaviti cim i ja saznam.

DexonDee

Koliko ja znam za Sarajevo ne treba pasos samo licna karta :) ako se nesto nije menjalo hehe

Baddest

Odgovor u vezi pasosa,ja sam skoro bio u Bosni i ne treba pasos,moze i licna al nova da je.

SpawnieEe

Uglavnom, LAN se odrzava 28-29. januara 2012 godine u skolskoj sali u Sarajevu. Kotizacija po timu iznosit ce 110KM odnosno 55â,¬ ili ti ga 22KM po igracu odnosno 11â,¬. Sav skupljeni novac ce ici u nagrade. Prvi dan se igra CoD4, drugi dan je CoD2. Igra se 5v5, sd mode. Ko moze da dodje dobro je dosao :D

COperinjO

ja bih rado dosao, ali problematika je blizina bitange party-ja, pa je kinta problem... ali ako se sakupi 4 igraca, kola mogli bi doci, jer je jeftinije podeliti... ja sam za... bitange javite se  8) ps. bice mi zao propustiti priliku da kresnem pdy-ja na njegovom terenu  :clapping