News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zalim se na gospodina Tota

Started by DexonDee, January 21, 2012, 06:35:04 PM

Previous topic - Next topic

DexonDee

E ovako da pocnem moju zalbu na gospodina Todora poznatijeg kao Toto...

Toto mi davnih dana oduzeo delove za moj ZverDee Tenk i obeca da ce mi vratiti...vratio jeste ali pola delova je falilo...gusenica top itd strasno i to dan danas nisam dobio a proslo je vec 1 godina i hocu da znam sta je sa mojim delovima gde su????

Takodje duzan mi je 100 evra jer sam mu pravio sliku cak imam i dokaze ugovor je potpisao ja sam napravio sliku ali on mi nikad nije platio...Toto bolje mi plati ili ce te Fila lepo paziti i maziti :)

ToTo

Prvo, ne dam delove citercino jedna, palis tenk i gazis ljude po Burgi.

Drugo, polako s´ placanje , o kakvim parama ti pricas  :whistling 

Trece - mator sam ja za filu, on voli mladje momciće, takve kao Steki recimo  :-*

DexonDee

Moze Fila malo Stekaru da mazi to nije problem

Ali ja zelim moje delove za ZverDee Tenk...

pick n roll

nesto sam se bacio u dilemu sada o Stekarii tim malim decacima... Nikada ne prica o zeni i kako mu je u braku, itd... neka slika na fb sa njom... ma jok... ali tu je uvek ta malastekara, aka SIN... Sad ne znam sta da mislim :)
Joj jesam ti ga zavukoooooo :) Steji buraz, znas da se sali tvoj brat... Nemoj pogresno da razumes sprdnju... ali opet, ko je malastekara? Hocu izvod iz M. knjige rodjenih itd..  :doc  :tongue2

filadendron

fila kaze :  ma samo nek se mece   :o   :happy

djed

Quote from: pick n roll on January 21, 2012, 07:12:02 PM
nesto sam se bacio u dilemu sada o Stekarii tim malim decacima... Nikada ne prica o zeni i kako mu je u braku, itd... neka slika na fb sa njom... ma jok... ali tu je uvek ta malastekara, aka SIN... Sad ne znam sta da mislim :)
Joj jesam ti ga zavukoooooo :) Steji buraz, znas da se sali tvoj brat... Nemoj pogresno da razumes sprdnju... ali opet, ko je malastekara? Hocu izvod iz M. knjige rodjenih itd..  :doc  :tongue2

i jos sve na to igra u podrumu..:D

pick n roll

Quote from: djed on January 22, 2012, 12:07:00 AM

opa podrum bato

Stekara_1

I Dexon sisa je bio nekad mali decak, i toto ga je voleo, onako, samo kako on to zna.

Bane lowe, ne pricam o zeni i braku iz jednog jedinog razloga, i to sve od one noci, kad si krishom upao na TS i poceo da razvlacish zice od struje kroz vodu, ajd reko to je to, a onda je u jednom trenutku doveo i naricaljuku na taj isti TS, a ko za k.. zena mi bila prisutna, i od tada sam dobio zabranu, da je vishe nikada ne spominjem u tvom drushtvu, (Bane Gitara i TS) retki znaju tugu od te veceri.
A ti djede lowaro, samo da te cujem da podignesh glas posle 22:00, muchi u taj mikrofon, hahhahahaha, trpi siso i uzivaj :)

Toto voli male nabildane decake !!!

pick n roll

ja kao umetnik, posle ovakvih reci ne mogu da ne budem vredjen  :violin:

ToTo

Banujte Stekaru na forumu, ali nemojte na ts da cujemo kako place  :rofl :rofl

pick n roll

Quote from: ToTo on January 22, 2012, 03:29:25 PM
Banujte Stekaru na forumu, ali nemojte na ts da cujemo kako place  :rofl :rofl
:o

radaca

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: pick n roll on January 22, 2012, 01:04:07 AM
Quote from: djed on January 22, 2012, 12:07:00 AM

opa podrum bato

:tease2 :tease2 :fighting: :fighting: :fighting: :nervous: :nervous:

F.E.A.R.!.