News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PB update

Started by Leeman3, July 04, 2008, 10:05:18 PM

Previous topic - Next topic

Leeman3

Izasao je novi Punkbuster update....

verzija 3.0....

$ub3eroU aka Fallen AngeL

gde se moze naci? Bio bih ti neizmerno zahvalan za link...    :(

[WC]=CyClops=

Zar vama ne radi automatski PB update? Meni radi ok pa moоda trebate samo malo firewall podesiti bolje i onda ne morate prati stalno jel izaоao novi update ili ne.

$tring

hmmmmm........ nisam bas siguran da se se to autmatski desava... .kad god izdaju neku novu verziju, potrebno je sam da da uradis.... ili grsim?  :hmm

IronC

Meni se pokazalo najefikasnije kad to radim manual preko pbsetup updater-a.

Podpredsednik

Quote from: IronC on July 11, 2008, 06:26:26 PM
Meni se pokazalo najefikasnije kad to radim manual preko pbsetup updater-a.
Da, ja mislim i da ne postoji drugi nacin, a verzija 3.0 je verzija updater-a a ne update-a!

[WC]=CyClops=

Ja nisam nikad radio ništa manualno iako sam čuo da neki moraju. I dalje mislim da je to zato jer ste blokirali PB update.

zlenzlla

Quote from: [WC]=CyClops= on July 12, 2008, 02:28:48 AM
Ja nisam nikad radio ništa manualno iako sam čuo da neki moraju. I dalje mislim da je to zato jer ste blokirali PB update.

Kako se pali pb Update?  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

[WC]=CyClops=

PB se pokuša sam nadograditi svaki put kad igraš ukoliko novija verzija postoji. Ako is igrao Americas Army onda to i vidiš jer te igra ne pusti iz spektatora dok PB ne obavi svoj update do kraja.

Kod cod-a vjerujem da se dogodi dok igram jer tog čekanja kao u AA nema. Poanta je da uvijek imam najnoviji PB, provjerio sam jer sam probao pokrenuti manual PB setup i nije ništa našao što nije bilo up to date.

Tako da ako vas često izbacuje s porukom da vam PB nije na zadnjoj verziji, vjerojatno ste ga nekako blokirali (probaj googlati i naći na kojim portovima radi COD2 PB pa ih ručno propusti i za TCP i za UDP promet, moоda to pomogne).