bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Community talk» ZTS sramota od klana
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: ZTS sramota od klana  (Read 2299 times)
July 04, 2008, 02:08:28 AM
Share |
beginning of life
User
*

View Profile Email
ZTS sramota od klana

EVO SAMO POGLEDAJTE KAKO SE ZTS SRAMOTE NA WAROVIMA:

http://img329.imageshack.us/my.php?image=shot0104dm0.jpg
http://img329.imageshack.us/my.php?image=shot0106gn5.jpg
http://img329.imageshack.us/my.php?image=shot0115lv2.jpg
http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot0123os5.jpg
http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot0101nd3.jpg
http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot0100ap1.jpg

......POZZ OD BOL CLANA.....

July 04, 2008, 02:46:03 AM
Share |
vulle
Potporučnik
**

View Profile
Re: ZTS sramota od klana

Undecided Undecided Undecided Undecided boze koliko ste jadan klan dok ste vi nas pljuvali na carentanu mi nista nismo slikali da smo to uslikali ne znam ko bi stvarno bio osramocen JADNI STE MAKSIMALNO..... svi ste pljuvali po svemu ne samo po nasem klanu tako da!!! jos te i zasebno pljuvali PRE KADA SMO IGRALI KIKOVALI STE KRASICA JEDNO 10 PUTA ZATO STO VAS JE DECKO ISTRESO IZ GACA a tako ste i mene pickarali kada sam vas ubijao klasicni nobovi  bush POZ  wah awm MNOGO JADNO NE Mogu DA VERUJEM NASTA SVE LJUDI MOGU DA SPADNU !!!!

July 04, 2008, 05:45:10 AM
Share |
Alekre
Major
**

aleksandarmehanicar@hotmail.com
View Profile WWW Email

Covek treba biti onda se kada se gubi a i kada se dobija. Vi ste recimo mogli da precutite i pokazate te koliki ste ljudi. Za razliku od drugih koji ponizavaju i vredjaju, jel...
Nego, zanimljivo se ZTS skoro uvek pominje kada nastanu verbalni sukobi, ja bih razmislio o tome  Hmmmm

July 04, 2008, 07:51:58 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Polako Alekre nemoj tako, zar nije Vulle zadnji put rekao da su oni fin i kulturan klan, samo im se tu i tamo omakne malo.

Sad će fino još par važnih crvenih rečenica velikim štampanim slovima oderati jer zaboga ljudi, pa nisu ZST takav klan, nemojte biti smiješni molim vas.

Pusti ih na miru jer da se ZTS raspadne nastala bi veća katastrofa od globalnog zatopljenja, zamisli užasa da se ova probrana ekipa infiltrira u više drugih klanova.  Cheesy

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
July 04, 2008, 08:32:41 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Prostacenje sa obe strane, nije bitno ko je poceo a ko je zavrsio, ja bih ovakav war napustio posle prve takve recenice.

Jednom recju svi koji su pisali takve prostakluke su LJAKSE

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
July 04, 2008, 11:45:10 AM
Share |
jape
Bitange
Pukovnik

View Profile

Hahahahaa, a oni su ovde veoma "dobri" ispali. Sto nisu slikali na carentanu kad su svaki put vuletu jebali 10000000000000000000000000 bogova i sve u paketu?  To je bila prva mapa.. i tamo su od mojih svi cutali? Cim su usli jedan je poceo da samra vuleta da je citer, a i ostale. Zasto nema ni jedne slike sa car-a? Nema, jer su oni tamo zapoceli. I da, zasto niste uslikali kad sam vas nazivao retardima? Ne, niste, jer sam rekao: Retardi ucutite ili kick.

,
Kiklope, nek si ti nama ziv i zdrav.
« Last Edit: July 04, 2008, 12:05:53 PM by jape »

July 04, 2008, 12:31:47 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Kao sto rekoh, nije bitno ko je prvi poceo, jednostavno ako neko pocne da vredja MULTYKICK celoj ekipi.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
July 04, 2008, 12:40:52 PM
Share |
beginning of life
User
*

View Profile Email

daj nemojte ismisljat te stvari na carenatanu da su se desile jer niko vam nikad nije napiso nista nego ste vi odma poceli vrijedat na osnovu vjere kao npr krvava muslimanska mater.......

July 04, 2008, 04:30:34 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Nisam bio na tom waru pa necu da komentarisem,znam da moji nisu cvecke al' nisam siguran da su tek tako poceli da psuju ...
Necu da se vracam na to uopste,neka komentarisu oni koji su igrali.

Mene je iznenadio post  [WC]=CyClops= -a  koji voli da "prosipa" pamet po forumu.Svaki pametan covek bi se zapitao kako je sve pocelo.A  jel boga ti zasto su tako postupili??Dal je bilo provokacija sa druge strane??
Mora da se cuje i druga strana price,barem je tako kod normalnih ljudi a ti si me Cyclope neprijatno iznenadio,veoma neprijatno.
Ocigledno je da su likovi iz Bol klana slikali samo provokacije na njihov racun,tako je meni receno a i ne bi me ljudi iz klana lagali.
Evo pogledajte pretposlednji screenshot   http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot0101nd3.jpg  na kom Bol-Giza kaze svojoj ekipi -Tiseeeeeeeee a mora da je to rekao zato sto hvalili nas klan i hteli da se sprijatelje  Wink
Svako ko ima iole pameti moze da zakljuci da je bilo provokacija sa obe strane tako da,Cyclope znas onu staru "ispeci pa reci" i nemoj da ti je jezik brzi od pameti  Wink 
Iz tvog posta mogu da zakljucim da imas neke komplekse od naseg klana (ne znam iz kog razloga) posto ti nisi glup da ne mozes da shvatis stvari, dete od 9 godina bi moglo da zakljuci sta se otprilike zbilo na waru  Wink

July 04, 2008, 04:52:37 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Jedino što bi tebe zaista iznenadilo je kad bi samo znao koliko me nije briga što se tamo dogodilo. Kad bi samo mogao znati koliko me to ne zanima, bio bi (kako ono reče?) vrlo neprijatno iznenađen.

Ali uz to što je Alekre vidio uzorak kako ste vi stalno u ovakvim konfliktima tokom warova, ja vidim još jedan uzorak. Vi ste stalno začuđeni i iznenađeni i duboko uvrjeđeni. Zapravo je svaki sekund u vašem životu jedno veliko čuđenje svijetu oko sebe. Mislim da trebate početi gledati National Geographic dokumentarce, pa barem da se malo manje čudite našem plavom planetu.

Ono što ja vidim na slikama je jebanje majke muslimanima, ne tako dugo nakon istog toga Hrvatima. Nakon toga možda bi ti to djete od 9 godina i uspjelo dočarati koliko ste mi nebitni u životu, ali ja ne mogu. Ipak vi i devetogodišnjaci pričate na istoj razini, ja se više ne mogu vrati na tu razinu, tako daleko u predpubertetsko doba.

Još vam samo fali jedan rasistički ispad i to je to, pokazali ste nam sve, triple-double, hattrick, ma zovi to kako hoćeš. Dakle dno dna, pa još malo ispod...

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
July 04, 2008, 05:13:09 PM
Share |
beginning of life
User
*

View Profile Email

ovo sto je gizza reko  "TISEEEEE"  se odnosilo na ts tj da usutimo jer je ostao 1 vs 4 a provokacije su pocele na dawnvillu u 1rundi kada je bavarac pobio svih 6igraca a prije mjesec dana igrali smo war i tada smo bili vrijedjani a kolko ja cujem od ostalih klanova poznati ste po vrijedjanju i provokaijama......
Najbolji primjer su bitange s kojima smo odigrali bezbroj warova i oni su svjedoci da nikad niko od nasih igraca ne spama na waru ili provocira....

July 04, 2008, 05:21:56 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

O tome ti pricam Cyclope,ti si bas pametan covek ali izgleda iskompleksiran,dosta iskompleksiran.

Sta se javljas onda kad te bas briga za nas tj war,zasto ?Da bi imao vise postova,da bi ispao pametan,sta,?Reci mi ... ?
Covece  blago tebi kad na osnovu nekoliko slika sa wara zakljucujes sta se desilo,sta si ocekivao ?Da ce da postave slike na kojoj oni nas vredjaju ?Malo razmisli,budi realan ..
Pratim koliko toliko ovaj forum i vidim da se razumes u fudbal.E sad ocu da ti dam primer :U svim portugalskim novinama su slike kako Dragutinovic nasrce na Skolarija.Ovaj Dragutinovic je stvarno neki divlak,nevaspitan,prost nasrce na jednog od najvecih trenera sadasnjice.To ce da kaze neki covek koji uopste nema pojma sta se stvarno desilo. A sad onaj ko je gledao utakmicu i ko je pratio stvar ce da kaze -Nee,ne Skolari je prvi njega dirao,cak ga je i zakacio ...   Pametan si covek,shvatices sta je pisac hteo da kaze  Wink
Sad kazem,nazovite to kako ocete, nekultura,nevaspitanje... ovo je virtuelni svet Cyclope,virtuelni,evo krecem od sebe,i ja opsujem na serveru i ja vredjam ali covece ako neko to shvata ozbiljno onda mu svaka cast.Meni je sve ovo zabava,cak i ova diskusija sa tobom,bole mene (tako cu bas da kazem) ona stvar sta ce ljudi preko Cod2 da misle o meni.Nek se upozna sa mnom pa nek mi sudi i nek prica kakav sam.Evo,da dodjes sutra u Bgd i da me zoves da se nadjemo negde da odemo na pice ako sam slobodan dosao bi,ozbiljno kazem.E posle toga ti pricaj da ja i devetogodisnjak imamo isto razmislanje,da pricamo na istoj razini.

Pola Zts-a znam licno znam i iskreno ti kazem,svi su vaspitani i kulturni momci,to sto psujemo kad smo u drustvu je nazalost,ponavljam nazalost, postao deo svakodnevnice kod mladih kao sto smo mi.

Ova diskusija moze da traje do sutra,ti ces mi odgovarati i ja cu tebi i sve tako ... moze da se zakljuci posle par postova da smo ljudi koji volimo da isteramo stvar do kraja,pa mozemo reci i da smo tvrdoglavi.
Jedina greska,Cyclope,sto si odgledao stvar sa jedne strane i kao da si jedva docekao ovakvu stvar pa da nas ocrnis.
Sto se tice ovoga dno dna,svaka ti cast Cyclope,mora da si neki psiholog kad si preko igre ustanovio kakvi smo momci,stvarno svaka cast.

July 04, 2008, 05:24:59 PM
Share |
clumsy
Guest

ovo sto je gizza reko  "TISEEEEE"  se odnosilo na ts tj da usutimo jer je ostao 1 vs 4 a provokacije su pocele na dawnvillu u 1rundi kada je bavarac pobio svih 6igraca a prije mjesec dana igrali smo war i tada smo bili vrijedjani a kolko ja cujem od ostalih klanova poznati ste po vrijedjanju i provokaijama......
Najbolji primjer su bitange s kojima smo odigrali bezbroj warova i oni su svjedoci da nikad niko od nasih igraca ne spama na waru ili provocira....

tako je... igrali smo pa oko 20 war-ova.. bem li ga... nikada nije bilo provokacija. dok za TS necu nista govoriti  Grin

July 04, 2008, 05:58:04 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Šimke (ili Simke) reći ću ti ovo samo još jednom u ozbiljnom tonu, mada se ponavljam.

ZTS kao klan mi ni najmanje ne smeta, naprotiv poštujem one koji mi nisu dali razlog da ih ne poštujem. Smetaju mi debili generalno, a na vašu žalost, imate ponekog u klanu.

Svaka organizacija bilo koje vrste koja ne čisti trulež iz svojih redova i ne ogradi se od debila, nego ih još brani, prije ili kasnije dođe na zao glas. Evo ti primjer iz stvarnog života a da nije nogomet, nisu li svi digli itekako buku protiv katoličke crkve dok im je praksa bila prikrivati greške svojih članova. I pogledaj koliku muku sada imaju i dalje s tim i etiketiranjem o pedofiliji u svojim redovima iako su počeli napokon postupati ispravno. 

Sad se zamisli malo, ako vas je zaista većina kulturnih i obrazovanih, trebaju li vam ovi koji to nisu? Ako mislite da vam trebaju, onda su očito vrijedni ljage koju vam nanose, pa se nosite s tim kako znate. Ja samo vidim što ovi pišu, a do sada nisu normalnu rečenicu napisali. Najbliže normalnoj rečenici koju oni znaju natipkati je: - "OMG NOBE". Eto to je jedino što oni znaju napisati a da ne potiče svađu (odnosno potiče ako to njima drugi napiše). Pa ti sad vidi s kim imaš posla ako do sada i sam nisi skužio.

Nije mi običaj generalizirati i stavljati svih u isti koš, ali mislim da je akvizicija ZT-a bila potpun promašaj.

Eto toliko o mom ozbiljnom mišljenju ako te uopće zanimalo, a sad back to old me - Denny Crane!

Imaš ti puno posla ako misliš od tih kulturan klan napraviti, a što se mene tiče, DENNY CRANE, imam ja svojih kompleksa ali nisu vezani nikako za igrice, najviše me jebe me što taj 'Gejtz'i dalje više zarađujuje od mene, ali neće još dugo n00bara jedna!

DEEEEENNY CRAAAAAAANE!

July 04, 2008, 06:29:10 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Simke,ja sam Simke, bas kako je napisano.
Da imam debila u klanu,izbacio bi ga iste sekunde,na svu srecu postoje ustanove gde se mogu primiti.

Cyclope,mozda nisi video normalnu recenicu zato sto nisi zeleo,ja stvarno ne znam, ili pak stvarno svaki cas nekoga vredjamo il sta vec ...

Sto se tice toga da akvizicija ZTS nije uspela moram da kazem da si totalno promasio,nas klan igra SD i tu mogu slobodno da kazem da nam nema ravnih u Srbiji (mada nema mnogo klanova) i bolji smo od vecine hrvatskih,bosanskih klanova,sto je veoma lepo.
Ti nikad nisi igrao SD,nikad nisi igrao war sa nama,nikad nisi dosao na nas server,nisi dosao na TeamSpeak tako da ti nisi merodovan da pricas dal smo kao klan uspeli ili ne.
A sto se tice jedne stvari u pravu si,da vredjamo,vredjamo bogami(ja se uglavnom zezam..) i potrudicu se da takve stvari dovedemo na minimum.Potrudicu se,stvarno da ispravimo tu iskrivljenu sliku o nama !

Ovo kazem posto vidim da mozemo ti i ja u nedogled da diskitujemo o ovome pa me ne bi cudilo da dodjemo do teme zasto je Li Osvald ubio Dzona Kenedija  Smiley

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: