bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Izabrane grupe za Nations Cup XV  (Read 1483 times)
January 17, 2012, 12:23:45 PM
Share |
$ub3eroU
Reprezentativac
Potpukovnik
*

View Profile Email
Izabrane grupe za Nations Cup XV

Evo izvucene su i grupe. Sve pocinje od 19.1.2012.... Evo i linka, pa koga zanima moze da pogleda..
http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=366236&lid=12509

Valjda necemo lose proci... Super

January 17, 2012, 01:50:28 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email
Re: Izabrane grupe za Nations Cup XV

Slicna grupa kao i prosle godine,Ceska i Hrvatska ce se boriti za prva dva mesta...a za ostala mesta mrtva trka!

January 17, 2012, 04:34:39 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

stim sto ovaj put ja mislim da prolaze 3 ekipe ... 1 ekipa ide kolo ispred svih a 2 i 3 igraju u doigravanje u nekom barazu da dodju do 1 ekipe ... koliko sam video grci imaju mozda i fake igrace ... koji nisu njihove nacionalnosti ... ali to cemo saznati barem cika jape moze da proveri IP njihove na cbu ... jer kao admin na cbu mora da ima ip log od tog igraca ... a mislim da bih mogao vec da nam proveri i da nam javi ...

estonci kao estonci ... sve te istocne zemlje ili su retardi ili haxori ... sto to vazi i za poljake kao po obicaju ... sa ceskom i hrvatskom nemamo sta da trazimo osim ako oce hrvati da nam daju pobedu da prodjemo grupe ako pobedimo grcku i estoniju pa da se vucemo na njih tongue

January 17, 2012, 07:41:18 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Maki...optimista,kao i uvek,srecno.

just guD
January 17, 2012, 09:47:08 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

zasto da ne ... optimista sam uvek

January 17, 2012, 10:07:56 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Nemoj me pogresno shvatiti,pohaxace vas Poljaci sigurno,Estonci ako im se cefne..Ceska...da ne govorim,Hrvati imaju finu ekipu a sa Grcima 50 / 50

just guD
January 17, 2012, 11:21:29 PM
Share |
Paddy
Bitange
Pukovnik

View Profile

Po meni najjača grupa, a s obzirom da čujem da niste se ni sastavili još kako treba, trebaće vam dosta sreće. U svakom slučaju ja navijam za vas. SRETNO

January 18, 2012, 12:28:28 AM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

Proslo prvo pa musko ... jedan prijateljki mec sa Hrvatima i veo poucan i zanimljiv ... pokazali su oni nama a i mi njima koliko smo mogli ... svi znaju i prognoziraju da ce oni biti osvajaci  Hooray sad na CBu ... tako da rezultat koji smo mi odradili na burg mapi sa njima je i dobar ...

ali DW nisam stigao da uzmem izaso sam pre kraja ... odvalili su nas 15:5 valjda ... jer je to mapa timska a ne pojedinacna ... a i koncetracija nam je opala posle burga na nekoliko greske koje smo napravii bzvezno ...

mogu samo da pohvalim igrace nista vise i idemo dalje ... bez haxanja svima mozemo da pariramo a ako ce da nas pohaxaju to onda nije realan rezultat ...

u petak mozda sa bosancima bacimo koji probni ...

January 22, 2012, 11:44:41 AM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

svi koji bih imali zelju da zaigraju za SRBIJU moze da mi se obrate na Xfire - makidancer ... dobro dosli su svi i svima ce se pruziti sansa ... za sada nam fale 2 igraca koji ce braniti boje SRBIJE ... samo brzo se prijavljujte jer uskoro krecemo sa national cupom ...

January 22, 2012, 12:51:43 PM
Share |
HyDroxzZz
Guest

ne poznajem dovoljno igrace ali moja neka preporuka ti je da pozoves igrace :

oxi iz elite tigera
ker izreflesota
gagi iz vozda
i tenk ne znam za koji klan igra

January 22, 2012, 02:05:28 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

treba mi xfire od svih njih ...

January 23, 2012, 10:03:14 AM
Share |
$ub3eroU
Reprezentativac
Potpukovnik
*

View Profile Email

Samo se plasim da ne bude kasno... Za mnoge stvari, jer smo igrali samo jedan mec kao pripremu.. Vec je otpalo 3 igraca, sto zbog nemara sopstvenog, sto radi ne imanja htenja i volje da se takmice. Naravno to je svacije pravo, ali sada je knjiga spala na jedno 3-4 igraca koja igraju aktivno. Ovo sto je Spinxonja nabrojao, nije lose, ali ja znam samo Dragana, ostale momke ne znam. Morali bi smo sto pre onda da nekog ubacimo kako bi odigrali jos neki war da vidimo sta i kako. I sam Gagi nije igrao warove ima sigurno vise od pola godine. Stek isto... Nije dovoljno da se samo pojavimo i na kontu nekog iskustva tamo igramo. Jape prvi nema volje da igra tako, a ni ja iskren da budem. Bar da nesto navezbamo....
Imam utisak da je ovakvo stanje "repke" nekom u interesu, kako bi se kasnije reklo, evo nisu se ni cestito sastavali, a hoce da igraju neki ku..c!!! Jer slaba je pomoc ljudi koji su pominjani kao nekadasnji zasluzni clanovi Srbija team-a od ranijih godina. Ili ih niko nije ni pitao za pomoc... Neki savet nesto... Ne znam, ali ovako ne ide dalje.... Thumbdown

January 23, 2012, 10:05:29 AM
Share |
HyDroxzZz
Guest

maki relativno zna oxija....o gagiju nema sta da se pise, dok ovaj ker i tenk vec duze vremena vise po nasim serverima...maki moze da ih navata i da vidi sa njima tako da sto pre krenete svako vece i to je to

January 23, 2012, 11:10:23 AM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

oxija znam ali ne mogu da mu nadjem xfire ... od kera sam nasao ... gagija vec imam ... tenk ne znam ko je i nemam xfire ...

dodat je mrki u ekipi i molim vas nemojte da mi kenjate sto on ovo ono ... ja sam kapiten kome se ne svidja JEBE MI SE ... dok sam trazio igrace polovina PROEVA nije htelo da se odazove a sad svi kenjaju samo ...

ovaj put svi igraci srbije dizu kurac a niko da kaze iskreno sta je problem sto nece da igraju!!! sta ispod casti vam je da igrate samnom ili nekim igracem kojeg sam ja pozvao!!! ???

najiskrenije BILI ME TUKI!!! ja sam pozvao nekoliko igraca i igrace oni koji su se lepo odazvali i rekli daj maki da probamo i probacemo ...

ko hoce da sabotira repku slobodno neka pokusava ali nece uspeti ovaj put .

molim da mi ostavite kontakt od tenka i oxya da ih nahvatam .

sadasnji igraci su : mrki , maki , subzero , stek , evilman , crazy , shiki , jape .

support igraci su : fantom , stewzor , oni ce biti igraci za nedaj boze , sto cu uskoro da dodam i vutricu i belicka .

i jos 3 igraca koje ocekujem da se cujem sa njima - oxy , tenk , ker sto bih vas molio da mi dostavite xfire ili barem im javite da nam treba pomoc za repku srbije .

i da naglasim od gledanih meceva na kupu SD bitange se posmatraju isto u odabiru igraca za repku .

January 23, 2012, 12:28:59 PM
Share |
djed
Potpukovnik

View Profile Email

et...sad sam pricao sa oxigenom..(tj. oxi) ...xf mu je moolyx...
Pozdrav...

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: