bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Community talk» BF3 Team-Serbia
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: BF3 Team-Serbia  (Read 1295 times)
January 21, 2012, 01:03:27 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile
Re: BF3 Team-Serbia

cek,uspesniju od kgb?  vava

Naj - uspesniju, brojniju, bolju,.....

Gde nestade onaj avatar sa srednjim prstom, da ga malo posaljem stewi gadu:))

January 21, 2012, 01:54:21 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

toto never gonna stop making me laugh  Tease 2

just guD
January 21, 2012, 02:05:57 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

ni oni ... sve ti je to sad preslo u esport srbija i bgdonline ili kako vec ... jedino imena su ostala ... i igraci pokusavaju da igraju ali sve se raspalo u zadnje vreme ... kontaktiraj DU pa ce ti sve ispricati ...

January 27, 2012, 10:26:04 PM
Share |
PICAj3La
General-major
**

zmajchek@hotmail.com
View Profile

ma bre.. gosn saleee ko god da si, i koju god ekipu da imas.. a kontam da imas veze sa ovim platoonom
http://Http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241059325587/ (gde se bas fino piskara svasta nesto) .. nikome nije jasno zasto se niste prijavili i igrali? nit vam je neko branio, nit je nas neko terao.. posto niko nije hteo da se prijavi eto nas.. nubara.. da se blamiramo .. a mi Srbi ko Srbi.. ko ce koga ako nece svoj svoga pljuvati.. smirite svi malo dozivljaje, i pratite desavanja ako zelite da ucestvujete.. a ne posle svega, da kenjuckate po ljudima koji bi verovatno provodili svoje free vreme uz porodice, umesto da se mlate tamo sa nekim batinama Smiley

########################
pice.ubice.bre
#########################
January 27, 2012, 10:37:10 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

ma bre.. gosn saleee ko god da si, i koju god ekipu da imas.. a kontam da imas veze sa ovim platoonom
http://Http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241059325587/ (gde se bas fino piskara svasta nesto) .. nikome nije jasno zasto se niste prijavili i igrali? nit vam je neko branio, nit je nas neko terao.. posto niko nije hteo da se prijavi eto nas.. nubara.. da se blamiramo .. a mi Srbi ko Srbi.. ko ce koga ako nece svoj svoga pljuvati.. smirite svi malo dozivljaje, i pratite desavanja ako zelite da ucestvujete.. a ne posle svega, da kenjuckate po ljudima koji bi verovatno provodili svoje free vreme uz porodice, umesto da se mlate tamo sa nekim batinama Smiley

+1  Super

January 28, 2012, 02:23:26 PM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

Tuzno flejmovanje...

Samo napred, ne obazirite se Smiley

Hooah!

Let’s be realistic, demand the impossible!
January 29, 2012, 08:11:12 PM
Share |
malizeleni
User
*

www.exxtreme3d.net

View Profile Email

Pozdrav svima,

kao predstavnik eXXtreme3D klana pozivam ucesnike da nam se jave da organizujemo neke trening meceve za taj kup da izvucemo najbolje sto se moze kad je vec takva situacija, moj nick na battlelog-u je malizeleniSRB, uvek nas ima dovoljno i svako vece smo na raspolaganju za treninge, imamo server tako da samo treba da se skupite i javite.

January 30, 2012, 11:39:24 AM
Share |
PICAj3La
General-major
**

zmajchek@hotmail.com
View Profile

Sad mi jos jedna stvar nije jasna..
Je l ljudi iz Battlefield Srbija 2 platoona umeju da citaju? Ili sve vide u obliku nisana i to samo iz svog powa?
Na ovoj temi lepo pise, kakva je situacija, i kako je doslo do toga da "mi" predstavljamo nasu zemlju.. ali ocigledno ne kapiraju, kao sto si npr ti skapirao, i uljudno ostavio post gde cak nudis i pomoc.. dok smo za druge glupi idioti, ljige, sline itd.. Pomislih, "pusti, balavci, ne znaju drugacije da se izrazavaju"... al kolko skontah nisu svi balavci.. a to je onda zaista sramotno.. Ko sto vidis ima ovde i zenskog sveta, u poznim godinama.. i to sto pisete tamo na platoonu, je zaista odvratno.. Zaslepila ih ljubomora, sto nisu na vreme saznali za kup, i nisu prijavili svoje ljude.. i umesto da eto ponude to sto si ti ponudio, oni pljuju pa pljuju, ko da nemaju nista pametno u zivotu da rade..

Hvala na predlogu.. ja sam vec pokrenula akciju sakupljanja ljudi za neko vezbanje.. (no, kako vidim danas odziv, slaba vajda).
Dodala sam te na battlelogu, pa cemo se valjda uspeti i dogovoriti za taj "trening"

########################
pice.ubice.bre
January 30, 2012, 02:09:53 PM
Share |
PICAj3La
General-major
**

zmajchek@hotmail.com
View Profile

@malizeleni

videh tvoj post na platoonu, te .. samo da kazem "hvala na razumevanju" Smileyparty2

########################
pice.ubice.bre
January 30, 2012, 02:52:24 PM
Share |
malizeleni
User
*

www.exxtreme3d.net

View Profile Email

Battlefield Srbija je bila dobra zamisao da se ojaca zajednica, na zalost ocigledno je da u ovom trenutku sluzi samo da se ljudi iz Srbije skupe na jednom mestu kako bi lakse uporedjivali statistike.

January 31, 2012, 05:22:40 PM
Share |
Citadel of Pain
Administrator
Major

The dude abides.

View Profile Email

Pozdrav svima,

kao predstavnik eXXtreme3D klana pozivam ucesnike da nam se jave da organizujemo neke trening meceve za taj kup da izvucemo najbolje sto se moze kad je vec takva situacija, moj nick na battlelog-u je malizeleniSRB, uvek nas ima dovoljno i svako vece smo na raspolaganju za treninge, imamo server tako da samo treba da se skupite i javite.

Rekoh ja da i kod njih 100% ima cool zemljaka  Wink

pozdrav za jednog koji se javio i hvala na ponudjenoj pomoci za ovu shtap&kanap reprezentaciju
skupljenu noć pred poslednji dan registracije  Super

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: