bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Community talk» BF3 Team-Serbia
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: BF3 Team-Serbia  (Read 1295 times)
January 14, 2012, 01:03:04 AM
Share |
saleee
User
*

View Profile
BF3 Team-Serbia

Poz.

ne znam koga da pitam, pa cu ovde direktno da postavim moje pitanje.

Poslao mi jedan kolega Link ob Clanbase-a koji vodi do "vaseg" Tim-a
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=545492

Kako ili ko odlucuje ko i kako se sastavi jedan nacionalni Tim (Team-Serbia) u BF3?
Ja vidim 9 po meni nepoznati igraca te igrice u sastavu Team Serbia.
Nisam nikad cuo za Klan Bitange u BF Serialu..

Nije mi Krivo, posto neigram tu igru aktivno, ali nije u nasem interesu da nam brukate nasu BF3 Zajednicu.

January 14, 2012, 01:06:40 AM
Share |
COperinjO
Reprezentativac
Poručnik
*

...

View Profile
Re: BF3 Team-Serbia

u zadnjem casu uletela je pozivnica Srbiji, pa su bitange uletele da ipak neko prestavlja Srbiju u ovoj igrici... veruj mi da nije nista licno, jednostavno mislim da je bf comuniti nepoznat trenutno... siguran sam da ce sledece godine biti pruzena sansa svima koji zele da upadnu u repku  drinks

January 14, 2012, 01:10:33 AM
Share |
saleee
User
*

View Profile

u zadnjem casu uletela je pozivnica Srbiji, pa su bitange uletele da ipak neko prestavlja Srbiju u ovoj igrici... veruj mi da nije nista licno, jednostavno mislim da je bf comuniti nepoznat trenutno... siguran sam da ce sledece godine biti pruzena sansa svima koji zele da upadnu u repku  drinks

Nasa BF3 Zajednica nije nepoznata, niti su ostali klanovi koji igraju vec od BF2 i cak od BF Vietnam Seriala nepoznati:

EX3D, SJC, EM, RAKIA.

http://battlefield-srbija.com/

January 14, 2012, 01:22:31 AM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

Vidi sale , da ti lakse objasnim ... pitanje je jednog Communitya koji je ClanBase i on organizuje svake godine Nationa Cup , ja sam na tom ClanBaseu vec dubokih 2006-2012 (6-7godina) , i do sada nisam video nikad da je neka nasa ekipa national cup ili open cup ili bilo koji ladder igrala BF verzije ... da si se malo raspitivao oko NC mozda bih i uspeo da nahvatas ekipu za Srbiju , ovako posto je Srbija dobila poziv za BF3 a niko se nije odazvao , BITANGE kao FUN team i jedan od NAJVECIH communitya u SRBIJI ... uzeli su da se igraju i brane boje SRBIJE ...

Sledeci put jbg malo vise prati desavanja ... i mozda ti se ukaze sreca da branis boje Srbije ... sad je kasno da se menja jer do 12tog januara je bila prijava i glasanje za kapitena i mannagera ... ali svaka informacija je dobro dosla ... eto sada znamo i da postoje dosta ekipa iz BF seriala ... pa mozes da pomognes da se nasi sadasnji reprezentativci malo uigraju ... sastavis ekipe koje igraju BF3 i dogovoris se sa nasim kapitenom JAPE-tom i mozete da se testirate i ako ste bolji ili sta god objasnite i pojasnite na lepo sta gde i kako ...

Milsim da bih to bilo lepo od vas zar ne ? a i posto sam bio manager na cbu za Srbiju , mogu da ti objasnim kako funkcionise taj community a mozemo lepo da se ispricamo na ts3 , ako budes imao vremena ovih dana tongue
« Last Edit: January 14, 2012, 01:26:41 AM by M.MaKi.C »

January 14, 2012, 01:36:43 AM
Share |
saleee
User
*

View Profile

Daj mi Kontakt od tog Japa za "testiranje"

Ko odlucuje ili ko bira nacionalnog Managera Srbije na Clanbase-u?..

January 14, 2012, 11:04:22 AM
Share |
HyDroxzZz
Guest

Nije JAPA nego gosin JAPE........nadjes ga nedeljom online posle 16 h x fire japejape

don't cry because it's over

Pa odlucuje koliko para das......Jbg da poznajes STEKARU pa da mu das guze onda bi ti lako sredio mesto menagera ali ovako malo teze :S Cheesy
« Last Edit: January 14, 2012, 11:08:26 AM by HyDroxzZz »

January 14, 2012, 11:40:02 AM
Share |
don_gagi
Bitange
Pukovnik

View Profile

Poz.
ne znam koga da pitam, pa cu ovde direktno da postavim moje pitanje.

Poslao mi jedan kolega Link ob Clanbase-a koji vodi do "vaseg" Tim-a
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=545492

Kako ili ko odlucuje ko i kako se sastavi jedan nacionalni Tim (Team-Serbia) u BF3?
Ja vidim 9 po meni nepoznati igraca te igrice u sastavu Team Serbia.
Nisam nikad cuo za Klan Bitange u BF Serialu..

Nije mi Krivo, posto neigram tu igru aktivno, ali nije u nasem interesu da nam brukate nasu BF3 Zajednicu.

Gospodine Saleee,

obraticu vam se sa Vi, posto ste i vi nama potpuno nepoznati, drugo prvi put ste na forumu, a trece, ne znamo ni vase godine (mada mislim da nije tesko zakljuciti da ovde govorimo o decijem/pubertetskom sindromu nize vrednosti)
Da pocnemo...da ste prijateljski dosli ovde na forum da nesto pitate i saznate, sa makar prividno dobrim namerama, pre otvaranja ove teme, jako lako ste mogli videti da postoji sekcija na forumu koja se tice BF3 serijala, pa cak i prva tema u toj sekcija je upravo slicna tvojoj: http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6629.0.html
E sad, pre nego sto odgovorite na ovaj post, ako i budete imali sta, prvo procitajte dva posta u gore navedenoj temi, pa vidite kako se oko ovog pitanja jave normalni, pristojni i nezlonamerni ljudi, i kako se na isti odgovara od strane jednog od admina klana, i odgovornog coveka oko bf3 igre unutra klana...ne znam da li ih Vi znate, al ti momci(zmay i spiitfiire) su posle samo par minuta kontakta stekli prijatelje u nama, cak se razmislja i o raznim vrstama saradnje...pa eto cak i ti momci, koji su za nas doktori nauka za bf3, nisu skocili ko razmazena derista, vec kad su shvatili da je jednostavno mnogima promakla ta prijava za NC, a da se pritom koliko god aktivnih ljudi i klanova u bf3 ima, nismo medjusobno znali, tj malo ko, jednostavno javili i pitali za pomoc...tacnije mi smo ti kojima je pomoc potrebna, da ne bi kako ste i sami rekli, brukali "nasu" bf3 zajednicu...mada da se ne lazemo, jaka nam/Vam je ta zajednica, kad ni za ovaj kup niste znali, pa su tamo neke bitange i neki matori ljudi morali da se prijave, da ne budemo jedina zemlja bez predstavnika, sto je mislim mnogo veca sramota, nego sto cemo mozda sa debelom nulom izgubiti sve meceve, ako i uspemo da se skupimo za svaki. Ja, pa i cela nasa prijavljena ekipa, bi najradije volela da postoji jos 15 drugih igraca, koji su mogli/hteli da se prijave za ovo, pa da im mi ustupimo mesta, il budemo zamene, sta god, tako bi mozda mogli i da naucimo sto sta, pa u buducnosti i da budemo korisni bilo klanu, bilo reprezentaciji.

Toliko od mene, za sad.
Pozdrav, i hvala na javljanju.
 drinks
« Last Edit: January 14, 2012, 12:25:20 PM by don_gagi »

You hit me, we hit you!
January 14, 2012, 02:20:22 PM
Share |
Citadel of Pain
Administrator
Major

The dude abides.

View Profile Email

nije u nasem interesu da nam brukate nasu BF3 Zajednicu.

bad 2

Svako poseduje upravo toliko sujete koliko mu nedostaje razuma (Niče reče, da ne pomislite da je od Nidze  Roll Eyes)

Predstojeci porazi na NC dobijaju novu dimenziju, slasti, ako tebi nisu u interesu (ej pazi interesu  Baby)   

Bitange se danas razbudjuju uz ostre bolove u predelu prepona dok citaju tvoje nepismene bisere,
a ti sam brukas svoju zajednicu u kojoj 100% ima cool zemljaka.

mali covece.

January 14, 2012, 02:31:27 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

Ja sam ponudio pomoc da se lepo ispricam sa likom na TS3 i da mu objasnim sve u vezi CBa i kako sta funkcionise tamo ... ali vidim da on ne zeli informacije nego da je vec dosao da FLAJMUJE ovde Smiley Poziv na razgovor i dalje stoji ma kako god on to odlucio ...

January 14, 2012, 08:32:24 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

nije u nasem interesu da nam brukate nasu BF3 Zajednicu.

bad 2

Svako poseduje upravo toliko sujete koliko mu nedostaje razuma (Niče reče, da ne pomislite da je od Nidze  Roll Eyes)

Predstojeci porazi na NC dobijaju novu dimenziju, slasti, ako tebi nisu u interesu (ej pazi interesu  Baby)   

Bitange se danas razbudjuju uz ostre bolove u predelu prepona dok citaju tvoje nepismene bisere,
a ti sam brukas svoju zajednicu u kojoj 100% ima cool zemljaka.

mali covece.

RESPECT !!!

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
January 20, 2012, 08:43:51 PM
Share |
Dzoni!!!
User
*

View Profile Email

Koliko ja shvatam niko od starijih bf communitija se nije prijavio pa su Bitange uletele da ne ostanemo bez predstavnika.Ispravite me ako gresim.
Inace sa srecom na turniru Hooray

January 20, 2012, 10:48:19 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Koliko ja shvatam niko od starijih bf communitija se nije prijavio pa su Bitange uletele da ne ostanemo bez predstavnika.Ispravite me ako gresim.
Inace sa srecom na turniru Hooray

Ne gresis u pravu si potpuno, a doticni, koji je extra- pro-vrh- do jaja-aktivan igrac BF, nema pojma o ovome dok nije cuo od druga, da postoji ekipa koja ce predstavljati nasu zemlju. Inace, te neke bitange su osnovale i sa uspehom jos uvek vode najbrojniju gaming zajednicu na ovim prostorima.

Da li takvo ponasanje naziva patetika  Undecided

January 20, 2012, 11:57:03 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

cek,uspesniju od kgb?  vava

just guD
January 21, 2012, 08:20:28 AM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

View Profile

KGB se raspao ... sad ima samo 2 jos communitya uz bitange koji rade normalno ... eSport Srbija , EUnet i bitange ... sve ostalo ne postoji vise ... KGB presao na hosting i ima jednu igraonu samo u BG nista vise ...

January 21, 2012, 11:48:01 AM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

a neWave?

just guD
Pages: [1] 2   Go Up
  Print