...za sve igrace cod-a...

Started by sklabo.vlado88, January 05, 2012, 05:24:48 PM

Previous topic - Next topic

nedozvojeno ponasanje

sry
5 (166.7%)
s
2 (66.7%)

Total Members Voted: 3

sklabo.vlado88

... ocu da se izvinim svim igracima ..najvise bitangama i noz klanu sto sam koristio skriptu... i samim tim obrukao i sebe i noz nadam se da cete mi nekad oprostiti....stvarno mi je zao   :suicide

micko

e decko moj,leteo si iz NooOooZ davno bese zbog skripte,lepo sam ti sve rekao,i drugarski objasnio da ne cinis gluposti!!!Sada si opet uhvacen sa glupom skriptom,i jos mene pitas da se vratis u klan....JADNO  :ne_razumem....

vd|cube(im)

Quote from: sklabo on January 05, 2012, 05:24:48 PM
... ocu da se izvinim svim igracima ..najvise bitangama i noz klanu sto sam koristio skriptu... i samim tim obrukao i sebe i noz nadam se da cete mi nekad oprostiti....stvarno mi je zao   :suicide

Pravilo je bilo za scriptaroše da kad se dva put ponovi nema više izvinjenja. Ti si prvi put uhvaćen na MIX serveru   http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6265.0.html  i tu si se izvinio i sad opet
[01.02.2012 13:13:37] [From #12 (VALID) ^9Skl^24^9bo] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2 ][1 key binding match found]
Ne znam , ali pravila su jasna ,svoju šansu si prokockao, sad se javi Totu pa popričaj sa njim pa kako on odluči ,a do tad  :whip3:

||NooOooZ||CAKI

crni sklabo, jbt 2 puta pravis isto sra**e i nisi se opametio bas bzvz od tebe!

DexonDee

Quote from: sklabo on January 05, 2012, 06:09:08 PM
nisam koristio skriptu od tada...ne znam odakle vam to da sam koristio 2 januara...u 13.13 h..i to je nemoguce posto ja tada radim...

Tako je izvadjeno iz log baze...

micko

sta ne znam!!!!! bitange su izvukle log bazu,treba da ti se objasni sta je log baza??? :-\

radaca

stvarno ne znam sta vise reci ...

mrvica_******|2shooorty|

ToTo

Quote from: mrvica_******|2shooorty| on January 06, 2012, 07:07:32 PM
cemu sluzi ova cudna anketa :ne_razumem
Pogresio je kada je pokretao temu, i umesto obicne teme, postavio pool, no to nije bitno.

Sat na serveru i realno vreme nisu uskladjeni, Dexone...kad udjes sledeci put u log file, pogledaj ovde razliku, pa napisi coveku koji, se prvo izvinjava, pa onda pise kako nije u to vreme koristio nista  :-\

Nisam ja sudija.....radite sta vam volja, trebao si ranije misliti o posledicama.

redov rajan

ma oprostite čoveku pogrešio je i priznao,to je bar pošteno  :wink2

mrvica_******|2shooorty|

ma sve je to lepo sto se izvinio i treba mu oprostiti da je prvi put,...i tad je hteo samo da proba ,..bla,bla,.... ali ovo je drugi put da je uhvacen,.....mozda neka kaznica tipa bana na mesec ili dva ,...tako nesto,....

Srba

Rajane, dva puta ????

Hajde jednom, ali posle prvog hvatanja ti opet stavis skriptu i opet se izvinjavas, i tako cemo dokle? Treci, cevrti, peti put.

Normalnom coveku je jednom dosta reci...

redov rajan

ne znam,to vi rešite,ja se javio na konto da pogreši i admin pa mu se oprosti a nije se izvinuo,pa dajte dečku bar još jednu šansu makar što je priznao...

mrvica_******|2shooorty|

cekaj jedna stvar mi nije jasna :ne_razumem,....mi svi sto ne-mamo pojma da igramo,..sto se mucimo,....smo mu oprostili prvi put jer je decko hteo samo da isproba kako to radi pa slucajno uhvacen je nije lupio TAB ,....i tad je bilo pitanje sta da se nije zeznu pri kucanju komandi, jer hteo da proba da vidi cemu to sluzi i bla bla bla  :rant2:...ali eto oprosteno mu je, vratio se igri kao da se nista nije desilo,...ali sad opet, :omg:....cekaj,.. :facepalm: sta je sad opravdanje, :hmm..nije znao da je ima, :icon_grrr:..slucajno je hteo da isproba, :rant2:...nije on ili sta vec bla...bla...bla. :|| ....opet se vrtimo u krug,....po meni treba da bude kaznjen  :whip3: ...dal ce i... ako i koliko to neka bitange odluce,..... :fighting:

redov rajan

ma što se mene tiče Ok. kaznite ga,uhvaćen je dva puta i treba...
moja priča je vezana za ono da je priznao da je pojeo govno i izvinjava se

Srba

Ban na odredjeni vremenski period, a ako opet ukuca skriptu zna se...

ToTo

Quote from: sklabo on January 06, 2012, 10:24:41 PM
...vidi ovako poceo sam da igram ko svaki put odjednom me kikuju stalno...i pitam ja u cemu je problem...i   kazu da je me kikuju zbog skripte...a to nemam a imao sam je tada kad sam uhvacen...nisam ja pocinjao temu nego su mi rekli da se za to sto se desilo prvi jos jednom    izvinim...za prvi put... samo zato sam sam postavio pool ili sta vec...ja sam se izvinuo za prvi put a za drugi nemam sta da se izvinjavam...radite sta vam je volja....vi ste pravda na serverima   :stoner:

Ma kikajte govedo, koristi scripte idiot i jos mi raspravlja ovde na dve strane. Aj ti sinko na neke druge servere pa tamo pravi ljude budalama, na bitange servere nisi vise dobrodosao.

HyDroxzZz

a od danas igracu SKALBO je zabranjen pristup svim nasim serverima.......
razlog toga je sto je vredjao i jebao sve po spisku dokiniju i meni na TDM serveru.......
o posle par upozorenja leteo je vani
toliko o ovoj temi