Dokle ? o.O

Started by sh!k!` 8D - rmzjEE -, January 03, 2012, 07:02:09 PM

Previous topic - Next topic

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Dokle vise prozivanje za hax ? Nije dovoljno bilo na LAN-u u NS-u , wtf ? Prozivali me svi redom da haxam , rekli da se dokazem.. ja se dokazao na LAN-u , i opet smaranje oko haxanja ?  :-\ [ http://i40.tinypic.com/11a8xf4.jpg ]

HyDroxzZz

pa dobro znamo da haksas sta ima lose u tome ? (trolololololol buhahahahhaha ) FAIL.FAIL
ti se uzbudjujes ili sta sto ti pisu na serveru ? cuti i igraj ako te doticu druge reci onda strasno D:
znamo da si se dokazao na lanu...... a de te ko proziva :P :S ? ?D:

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Na "Bitange" public serverima me prozivaju , i kickaju bez ikakvih razloga.

Kreowski

Ako te prozivaju da  haxas  onda  ti svaka  dala,  dobar si  igrac.....   tako  gledaj  na to

vd|cube(im)

Quote from: sh!k!` 8D -ЯMZJEE. on January 03, 2012, 08:00:01 PM
Na "Bitange" public serverima me prozivaju , i kickaju bez ikakvih razloga.

Jel moоda znaš ko te kikao??

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Znam ko me kickao , Micko i danas je hteo Sith (bez ikakvih razloga).

HyDroxzZz

micko te nije kikao .... to ti mogu potpisati

DexonDee

koliko znam Sith nema rcon...

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Jeste , Micko me je kickao.

HyDroxzZz

micko

jeste micko ga je isprasio,jer su mi drugi iz njegovog tima rekli da haxa sto su bili kod mene na ts....posle kick doticni je rekao da je sa DACHOM i da mu on govori gde se ko nalazi,posle toga Daca je stavio svoj nic i potvrdio mi je time i poslao mi smajlic :omg:..stoga mali moj ne pravi se pametan kada znas dobro sta je bilo u vezi tog kicka jer si mi sam napisao dok je igra trajala i posle te nisam dirao!!!Ko te je posle dirao ne znam....HYROXX potpisi mi se za pivo kada se vidimo  :tongue2

ToTo

Shiki jbs, glupa ti je tema skroz. Pocnes o necemu, a ne napises sve, pa posle dana zakasnjenja treba Micko da objasnjava sta se zapravo desilo.

Lock - besmisleno skroz.

HyDroxzZz