bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Opet kick :DD  (Read 641 times)
December 31, 2011, 08:56:17 PM
Share |
Tenk :]
Vojnik
*

View Profile Email
Re: Opet kick :DD

Ma ok brate opusteno! Mene jednostavno vise zanima dali cu sledeci put kad udjem na server dal cu dobiti opet kick. Da znam dal da dolazim na server ili ne. Ja igram nom stop na mainu i tamo mi je zkroz ok ekipa i sprijateljio sam se tamo sa nekim ljudima i voleo bi da ostanem da igram na tom serveru...A za gandija bas nem nista protiv...Al lik sa takvim ponasanjem mi izgleda kao da ima 13 god...Mislim sta ja treba da kazem kad mi lik stariji zbog igrice kaze jebem ti mamu ili bilo sta ? Jel se on mozda zapitao dal ja imam Mamu? Nerazumem ljude koji prozivaju zbog obichne igrice, aj kontam deca loze se pa i nekako...pozz!

December 31, 2011, 10:49:28 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Neces dobiti kick, ako ne krsis ni jedno pravilo. Ako te neko proziva ili psuje, cimnes nekoga od ovih ljudi na xf i oni ce resiti problem:

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html

January 01, 2012, 03:58:05 PM
Share |
Vojnik
*

View Profile Email

Mislim da nekrsim nijedno pravilo od navedenih...A ovo da zovem nekog da resava problem na serveru to mi netreba - posto mene kad neko proziva ja jednostavno ga iskuliram i neobracm paznju na njega...Takvim ljudima nevredi kick ni bilo sta - oni ce uvek prozivati i psovati posto su nevaspitani ili imaju problem za zivcima...pozz!

January 01, 2012, 04:11:20 PM
Share |
Vojnik
*

View Profile Email

I zaboravio sam da napisem: Sretna Nova Godina svima! Zelim vam sve najbolje i najlepse u 2012! Cheesy

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: