News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kick

Started by F.E.A.R.!., December 27, 2011, 08:43:33 PM

Previous topic - Next topic

F.E.A.R.!.

Samo zelim da se obratim povodom kikanja na HQ Bitangam,nas kolega Valter dijeli kikove ko Umprofor cokoladice.....Zelim da kaze mi pokaze dokaz zobg ceka sam kikan!!!!! I ne razumijem sto se daju rconi idolima ko sto je ovaj nezz, ne vidim poentu  :||....
Znaci ako imam rcon  mogu da kikam svakoga ako je bolji od mene ili ima ljepsu frizuru ili kao  ovaj primjer veci minus IQ od moga...zalosno... :((
Ocu dokaz za kick ako nema dokaza.......sami prosudite...
Toliko..  :stoner:

Tragedija@Mp3

Pravda za F.E.A.R. -a    :yes  ;D

Stekara_1

Š ta pravda za feara !!!

Momentalno molim da se  Valteru odzume rcon, ako ga ima naravno, naš klanski igrač je kikan sa bitange HQ servera, ko ga je kikao neka se javi sam. Ništa nekulturno nije nikome rekao da bi ga neko kikao, a optuоen je za WH i za isti je kikan bez dokaza.
Stoga, pametni korisniče rcona, bez dokaza nema kikanja, čitaj pravila i njih se pridrоavaj ili se ostavi posla kojem nisi dorastao.
A ti Valteru to za telefon da traоiš nekog i da se pretiš, pa nije ti ovo divlji zapad, idi u diznilend pa se pucaj sa pečurkama ili sa nečim već ...

pozdrav od Š tekare.

vd|cube(im)

Uđem na HQ server i pitam ko je kickao F.E.A.R.-a i taj Valter mi piše da je on njega kickao radi WH i da sta me boli kurac odakle mu rcon... i nek se оalim na forumu ...i sad sam ga ja kikao 50 puta za redom da se on dođe оaliti na forum, pa da vidimo ko je taj Valter i odakle mu rcon  :smoke:

ugly.fender

Pazi se kume..ako je to onaj  sto brani Sarajevo...moze biti  zajebano   ;D

Tragedija@Mp3

@Stekara pravda za FAER-a jer nista nije napravio, a bez razloga je kick-an. Treba izganjat pravdu   :tease2

ToTo

Valter je ˝nekako˝ dosao do rcona i koristio ga je, iako nije smeo, sto automatski znaci da mu sledi maltretiranje. Kikajte ga po slobodnoj volji, kad god hocete.

ludi livnicar

Lik je veceras dolazio i na garage. Kad je krenulo kickanje u jednom trenutku ulazi na server visnja i posle par trenutaka promena nicka u Valter. IP adresa ista. Nadam se da to nema veze sa visnjom koja redovno igra na garage

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ludi livnicar on December 28, 2011, 02:10:38 AM
Lik je veceras dolazio i na garage. Kad je krenulo kickanje u jednom trenutku ulazi na server visnja i posle par trenutaka promena nicka u Valter. IP adresa ista. Nadam se da to nema veze sa visnjom koja redovno igra na garage

Podelili smo mu Livnicar i ja par kick-ova na garazi  :whip3:. Kada udje da vidis kako  :'(  pre kick-a   :D

Tenk :]

ludi livnicar - Valter je visnjin Muz :) A kolko ja znam ima jos jedan Valter sa belim nickom na garage serveru a ovaj visnjin  Valter ima svetlo plavi nick :)

ludi livnicar

Aha. Hvala na informaciji. obraticu paznju.

vd|cube(im)

Quote from: Tenk :] on December 28, 2011, 03:56:35 AM
ludi livnicar - Valter je visnjin Muz :) A kolko ja znam ima jos jedan Valter sa belim nickom na garage serveru a ovaj visnjin  Valter ima svetlo plavi nick :)

ovaj Valter nosi crni nick i igra većinom na HQ serveru , pa pripazite da ne kikate pogrešnog  8)

F.E.A.R.!.

Sada ispada da se zalim samo zbog jednog kicka,nije kick toliko vazna koliko je ovo otislo predaleko sa davanjem rcona i tako to.... Jer se rusi igra na serverima i svasta nesto.... Ne kazem ja da ne treba davati rcone nasprot al' pravim ljudima koji znaju sta rade a ne ovako...... :S
Samo sam zelio da srenem paznju na to......Ovo nije ni prvi ni zadnji primjer.....

Toliko od mene....
Pozdrav iz Prijedora!  :stoner:

ToTo

Quote from: ToTo on December 27, 2011, 11:41:11 PM
Valter je ˝nekako˝ dosao do rcona i koristio ga je, iako nije smeo

FEAR, jel ti ne citas postove, ili se pravis lud? Niko coveku nije dao rcon. Ubuduce se prvo raspitaj kod Dexona sta je u pitanju, pa onda pisi postove, ovako....lupetas.

DexonDee

Quote from: ToTo on December 28, 2011, 11:30:53 PM
Quote from: ToTo on December 27, 2011, 11:41:11 PM
Valter je ˝nekako˝ dosao do rcona i koristio ga je, iako nije smeo

FEAR, jel ti ne citas postove, ili se pravis lud? Niko coveku nije dao rcon. Ubuduce se prvo raspitaj kod Dexona sta je u pitanju, pa onda pisi postove, ovako....lupetas.

Vidi se da je iz Prijedora...

F.E.A.R.!.

Aj oke lupetam.......nije bitno......ja sam kriv......

F.E.A.R.!.

Nije mi dexon nista rekao izvinjavam se........ :stoner:

Stekara_1

Toto siso

Ne diraj fear-a nije vishe mali dečak (nije tvoj kalibar), drо se ovih zanimljivijih, caki, dijabola, siske miske ...
Valteru je rcon dao Dexon i sad se tu kao nešto vadi, ccc ... dokle više ....

DexonDee

Quote from: Stekara_1 on December 29, 2011, 12:20:30 PM
Toto siso

Ne diraj fear-a nije vishe mali dečak (nije tvoj kalibar), drо se ovih zanimljivijih, caki, dijabola, siske miske ...

Cuti bre nemoj da me uvlacis u jos veca sranja hahahaha

vd|cube(im)

Toto siso

Mi smo s vremenom ušli u klan Budaletine, a Š tekara je budaletina od rođenja  :tease

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on December 29, 2011, 01:37:29 PM
Toto siso

Mi smo s vremenom ušli u klan Budaletine, a Š tekara je budaletina od rođenja  :tease

Hahahahaha +1

kovac

Quote from: vd|cube(im) on December 29, 2011, 01:37:29 PM
Toto siso

hahahahahahhahahahahahahha :rofl :rofl :rofl

F.E.A.R.!.

NIste vi mene skotali al' ok ;) tu smo da se igramo i druzimo i to ;)
Nemoj te mi Dexona bice prb :PPP
Stekara usvoji meee! :PPP