budaletine-Gandi

Started by Grave, December 26, 2011, 07:18:47 PM

Previous topic - Next topic

Grave

ugly.fender

Nemoj Ivana da mi diras...   :fighting:   ;D

Pa ovo je cela kolekcija bezobraznih sličica   ;D

ToTo

Gandi je jedan od zastitnih znakova na nasim serverima, ali to mu ne daje za pravo da psuje i vredja ostale igrace. Po stoti put ponavljam, pravila su ista za sve. Kad mene vidite na serveru da psujem, kikajte me slobodno.

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on December 26, 2011, 08:18:54 PM
Gandi je jedan od zastitnih znakova na nasim serverima, ali to mu ne daje za pravo da psuje i vredja ostale igrace. Po stoti put ponavljam, pravila su ista za sve. Kad mene vidite na serveru da psujem, kikajte me slobodno.

:facepalm:  :|| kikaj te ga pa nek se оali kome hoće, a mi ćemo viditi šta sa njim jer razgovori ne daju rezultate   :hmm  :facepalm:  :||

filadendron

Eto sta moze da se desi kad se ne prska redovno al u ovom slucaju rekao bih da nasa gandileja nije prskao nikada :no. Treba njemu jedna mala  :party2 a do tada kikajte ga a mi cemo da vidimo kako da ga smirimo dok se mrak ne skine  :shutup:. Pravila su tu da bi ih postovali i naravno da niko ne moze tako da se ponasa.

Grave

Quote from: filadendron on December 26, 2011, 08:53:54 PM
Treba njemu jedna mala  :party2 a do tada kikajte ga a mi cemo da vidimo kako da ga smirimo dok se mrak ne skine
ahahahhahahahhahahahahaha +1

MASTERBLASTER

Kolko vidim pocelo je oko dima.Ti kao savestan subadmin si reagovao odma (sto je uredu) a sve ostalo sledi zbog toga sto si ga kikovao.

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: MASTERBLASTER on December 27, 2011, 06:23:58 AM
Kolko vidim pocelo je oko dima.Ti kao savestan subadmin si reagovao odma (sto je uredu) a sve ostalo sledi zbog toga sto si ga kikovao.

:hmm ......veoma ovako duboko..... :hmm

( gde si BRE LEGEDNO,... :hat :hat :hat :king: :worth :ziveli :drinks2

Grave

Quote from: MASTERBLASTER on December 27, 2011, 06:23:58 AM
Pocelo je oko dima. Ubio sam ga kroz smoke, ali se sve jasno videlo (ima na jednoj slici gde lezim pored buradi, vidi se kakav je smoke bio), a plus su mi moji saigraci pricali gde se nalaze protivnici, tako da nema povoda za ovavu reakciju. I ja sto puta puknem kada me tako ubiju, ali ne psujem i ne vredjam narod. Ovaj lik bas ima problem sa ponasanjem, ovo mu nije prvi put. Od sada ce svaki put biti kikan kada vredja, iako sam mu par puta precutao i oprostio neke manje uvrede. :peace: