bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: TIK!!  (Read 734 times)
December 17, 2011, 07:17:36 PM
Share |
vulle
Potporučnik
**

View Profile
TIK!!

Molim sve doticne admine i ostale ljude koji imaju rcon,igram pod nikom "TIK!!" i stalno me kikuju za takozvani wh i ostale citove....
Stari nik mi je kloc~cr3w#vulle i poznajem 90% bitangi tako da molim sve koji me znaju da me malo podrze zato sto igram jednom nedeljno na serveru i ne mogu da se izigram ko covek zbog stalnih kikovanja.....  Super

December 17, 2011, 08:06:14 PM
Share |
Lang
SubAdmin
Major

View Profile
Re: TIK!!

Ziveo vulle .... mislim TIK .
Nisi bio brate na cod-u 100 godina .
pozz by Lang  King

December 18, 2011, 05:29:10 PM
Share |
vulle
Potporučnik
**

View Profile

Hvala na podrsci Cheesy Pa jbg pocinje ozbiljan zivot pa nisam znao gde mi dupe a gde glava protekle 2 godine  Tongue 2  Tongue 2

ALi ocigledno ne vredi i dalje me doticni admini kikuju  Facepalm  Facepalm
« Last Edit: December 18, 2011, 06:21:00 PM by vulle »

December 18, 2011, 07:09:40 PM
Share |
HyDroxzZz
Guest

ce da sredimo to Cheesy
znamo ko si tako da nije frkadin D:

December 18, 2011, 08:13:00 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

NemoJte kikati Wuleta. Stari i ozbiljan igrac, koji odlicno igra.

Molim onog ko ga kika, da u nasoj temi(subadmini) napise razloge.

December 19, 2011, 01:30:07 AM
Share |
vulle
Potporučnik
**

View Profile

Hvala vam momci Cheesy  :hat  :hat

December 19, 2011, 02:47:06 PM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

Razlog pronadjen - bio je u pitanju kik zbog pinga od 160 (ljudi dostavili SS). Znaci adminima skrenuta duzna paznja da prethodno upozore pre kika a ti prijatelju ako mozes da vidis oko pinga sta se to desava Smiley Znaci niko nije nista namerno radio vec su admini sproveli ono sto im je receno - da visok ping kikaju bez upozorenja. Ovaj put si ti bio time "potkacen" ali bez ikakve zle namere.

Let’s be realistic, demand the impossible!
December 19, 2011, 02:57:29 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Razlog pronadjen - bio je u pitanju kik zbog pinga od 160 (ljudi dostavili SS). Znaci adminima skrenuta duzna paznja da prethodno upozore pre kika a ti prijatelju ako mozes da vidis oko pinga sta se to desava Smiley Znaci niko nije nista namerno radio vec su admini sproveli ono sto im je receno - da visok ping kikaju bez upozorenja. Ovaj put si ti bio time "potkacen" ali bez ikakve zle namere.

http://screenshot.xfire.com/s/120206373-3.jpg
evo SS

December 20, 2011, 12:24:40 AM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Sve reseno, admini su u pravu. Wule jbg, sredi ping, znas bolje nego ja koliko to ometa igru.

:hat

December 20, 2011, 01:28:48 AM
Share |
vulle
Potporučnik
**

View Profile

Nema frke to za ping,to postujem ali taj kik sam dobio mozda jednom ili dva puta najvise...  Hmmmm
Ali sto se ostalih itce... Dobijem poruku samo od nekog igraca "TIK gasi to!!!",i sledeceg trenutka me kikuju i tako vise puta  Down Down

December 20, 2011, 08:54:25 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ja bih vam preporučio da igrača koji ima ping 150....... itd, pratite i ako nema lag nemojte ga kikati ( bez obzira na ping možda ima stabilnu konekciju).Često se dešava da onaj koji ima ping 20-60 laguje.

December 20, 2011, 09:34:35 AM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

Ja bih vam preporučio da igrača koji ima ping 150....... itd, pratite i ako nema lag nemojte ga kikati ( bez obzira na ping možda ima stabilnu konekciju).Često se dešava da onaj koji ima ping 20-60 laguje.

Savrseno tacno... Sinoc smo cepali medjusobni war i iako smo svi bili na 30 pingu lagovalo je najstrasnije...

Nema frke to za ping,to postujem ali taj kik sam dobio mozda jednom ili dva puta najvise...  Hmmmm
Ali sto se ostalih itce... Dobijem poruku samo od nekog igraca "TIK gasi to!!!",i sledeceg trenutka me kikuju i tako vise puta  Down Down

E, dakle, naci ovoga pod hitno... Ili neka se prepozna ovde i prestane u momentu. Vulle - da nemas SS ko je tada bio na serveru?

December 20, 2011, 09:55:36 AM
Share |
mrvica_******|2shooorty|
SubAdmin
General-lajtnant

View Profile Email

Savrseno tacno... Sinoc smo cepali medjusobni war i iako smo svi bili na 30 pingu lagovalo je najstrasnije...

tacno tako,....sve zavisi koliko igraca ima na serveru,...koliki im je ping,...desava se da ako server nije pun da ne laga cak sa pingom do 200,....sve zavisi,...treba biti u igri da bi se videlo....ali opet ako je ping preko 200,....tu nema sta da se prica,...

diablo mRvica_ ******  Whip  Whistling
December 22, 2011, 01:44:30 AM
Share |
vulle
Potporučnik
**

View Profile

E, dakle, naci ovoga pod hitno... Ili neka se prepozna ovde i prestane u momentu. Vulle - da nemas SS ko je tada bio na serveru?

Mislim da se sam prepoznao Cheesy Ali u svakom slucaju je reseno... hvala momci  :hat :hat  yahoo

December 22, 2011, 10:43:00 AM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

Ko te je prijatelju kikovao i zasto? Da mi sad njega malo nakikujemo, hahahahahaha

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: