bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: zasto kikanje  (Read 842 times)
December 20, 2011, 09:01:46 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email
Re: zasto kikanje

Ja sam bio na serveru ako se secate "grupa VOZD-DexonDee" i nije mi jasno kako neko tako dobro igra tj kako bi rekli naucio preko noci...ustekam se i vi znate gde sam aj recite kako? Bog jedino zna gde se ja stekam
E jbg Dexon ako na COD 2 postoje još tajni stekovi pa onda...............mislim ne branim ja njih,ali WH je jako zajebana stvar da se proceni,jedino ako te neki teletabis 5-10 puta uzastopno dočeka na nišan na različitim pravcima prilaza, ..........

December 20, 2011, 12:53:34 PM
Share |
ris
Poručnik

www.jebacgodine.madafaka

View Profile

Jooj majko kakav crni WH  Facepalm Facepalm Facepalm da znate samo gde igramo,plakali bia pogotovo kerr(tm).

December 20, 2011, 01:52:40 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Ako ris zajebava po bilo kojoj osnovi, dovoljno je da cimnete SMRT preko xf, i kazete mu da risu lupi jednu ˝šklempu ˝

Provereno deluje    dummy    rofl rofl

December 22, 2011, 11:19:43 PM
Share |
ris
Poručnik

www.jebacgodine.madafaka

View Profile

Znaci tako toto neka neka winston hahah...Sad cu mu lupit sakotres  Whip3 Nervous

December 23, 2011, 08:57:58 AM
Share |
Grave
SubAdmin
Pukovnik

Bolje ceo zivot milioner nego jedan dan siromah.

miljkovic.vlada@gmail.com
View Profile Email

Evo i ja da se javim Smiley Prvo pozdrav svima! Ja sam (tm) iz reflexshoota... Isto me zanima zasto smo dobili kick ? Jel moze da se postavi neki dokaz da imam wh? kao sto svi postave pa da vidim i ja taj wh sto imam Smiley))) Ako je vec neki admin kicko nek bar postavi neki dokaz...

I imam jos nesto sto nisam josh pitao... Neki dan sam kikan od Graveta iz Moravskih vukova... Razlog je taj sto sam ja igrao na Serveru i ushao je Grave u igru i ja sam par puta naleteo na njega i svaki put sam ga ubio i posle toga sam dobio kick! Ja sam opet usao i on mi je rekao da iskljucim wh i da mi je to zuti a sledeci put ce biti crveni kao ban sa servera koji nepostoji Smiley Dali moze grave da postavi taj dokaz da sam ja imao wh ili me je kiko zato sto se iznervirao! pozz...
Tebe se ne secam uopste, a sigurno te nisam kikao jer si me ubio. Ne secam se ni da sam te kikao. Ne kazem da nisam, ali si mi totalno nepoznat. Pogledacu demoe i ss-ove pa kacim ako imam nesto. Ali, ponavljam, ne secam se da sam igrao protiv tebe, kamo li da sam te kikao.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: