bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: zasto kikanje  (Read 842 times)
December 16, 2011, 09:53:32 PM
Share |
ris
Poručnik

www.jebacgodine.madafaka

View Profile
zasto kikanje

veceras oko 20:45 smo dosli ja i tm na MAIN....bila je i black mamba.....tm se potpisao reflexshoot ker,i mamba kaze reflex gasi....a kerr odgovori sta da ugrasimo i istog momenta dobi kick....posle sam ja pitao koji ti je djavo zasto kikas i istog momenta sam i ja dobio kick..Ja ne znam sta je s vam samo kikate bezveze svima vam treba uzeti rcoone,nesme vam se nista reci...ni obicna stvar ZASTO GA KIKAS KOJI TI JE DJAVO,neznate stacete od nervoze pa kikate bezveze eto toliko....SAMO MI OBJASNITE ZASTO SMO KIKANI. Thumbdown

December 16, 2011, 09:59:47 PM
Share |
Dijabola
Major
**

View Profile Email
Re: zasto kikanje

suicide

December 16, 2011, 10:15:25 PM
Share |
Tenk :]
Vojnik
*

View Profile Email

Evo i ja da se javim Smiley Prvo pozdrav svima! Ja sam (tm) iz reflexshoota... Isto me zanima zasto smo dobili kick ? Jel moze da se postavi neki dokaz da imam wh? kao sto svi postave pa da vidim i ja taj wh sto imam Smiley))) Ako je vec neki admin kicko nek bar postavi neki dokaz...

I imam jos nesto sto nisam josh pitao... Neki dan sam kikan od Graveta iz Moravskih vukova... Razlog je taj sto sam ja igrao na Serveru i ushao je Grave u igru i ja sam par puta naleteo na njega i svaki put sam ga ubio i posle toga sam dobio kick! Ja sam opet usao i on mi je rekao da iskljucim wh i da mi je to zuti a sledeci put ce biti crveni kao ban sa servera koji nepostoji Smiley Dali moze grave da postavi taj dokaz da sam ja imao wh ili me je kiko zato sto se iznervirao! pozz...

December 17, 2011, 08:01:38 AM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

1. na serveru su bili ker i down

2. mamba nema rcon od servera

« Last Edit: December 17, 2011, 08:04:08 AM by DexonDee »

December 17, 2011, 02:19:35 PM
Share |
Vojnik
*

View Profile Email

ok! Al imaju njegovi prijatelji iz klana - tako da je onda rekao nekom od njih da nas kika. Bilo nas je jako malo na serveru - ove ostale sve igrache znam koje su bili na serveru - tako da je neko kikao ko nije bio na serveru. Hm - zanimljivo znachi admini kikaju i dok nisu na serveru...  ne razumem

December 17, 2011, 02:34:35 PM
Share |
HyDroxzZz
Guest

nemaju....

December 17, 2011, 03:30:24 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

Ja sam bio na serveru ako se secate "grupa VOZD-DexonDee" i nije mi jasno kako neko tako dobro igra tj kako bi rekli naucio preko noci...ustekam se i vi znate gde sam aj recite kako? Bog jedino zna gde se ja stekam

December 17, 2011, 03:35:32 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW

Ja sam bio na serveru ako se secate "grupa VOZD-DexonDee" i nije mi jasno kako neko tako dobro igra tj kako bi rekli naucio preko noci...ustekam se i vi znate gde sam aj recite kako? Bog jedino zna gde se ja stekam
Ja ne znam nista i mene ne mijesajte...

December 17, 2011, 03:38:57 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

Ja ne znam nista i mene ne mijesajte...

Domo idi gasi pozar Smiley

December 17, 2011, 03:42:12 PM
Share |
Black Mamba
Vojnik
*

View Profile Email

Stvarno treba imati WH da bi otkrili tvoj štek Cheesy Eto dokaza  Grin

December 17, 2011, 03:56:46 PM
Share |
micko
SubAdmin
Potpukovnik

View Profile Email

MRZIM main zbog DEXONA  Tease

December 17, 2011, 03:59:35 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

MRZIM main zbog DEXONA  Tease

+1

December 18, 2011, 01:09:47 PM
Share |
Vojnik
*

View Profile Email

DexonDee aj ti nama reci gde si se ti steko i koja je mapa bila?? Pa cemo mi tebi da kazemo kako Smiley))) A i da nam otkrijes tajnu zasto smo kikani - posto nas to samo zanima a ne gde si se ti steko Smiley

December 18, 2011, 01:20:31 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

DexonDee aj ti nama reci gde si se ti steko i koja je mapa bila?? Pa cemo mi tebi da kazemo kako Smiley))) A i da nam otkrijes tajnu zasto smo kikani - posto nas to samo zanima a ne gde si se ti steko Smiley

Daj 100 evra pa cu ti reci gde se stekam...

December 18, 2011, 05:27:59 PM
Share |
Vojnik
*

View Profile Email

Dacu ti kad dodjes u NS Smiley))

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: