Zbog cega kick za FocaCity

Started by manda, December 07, 2011, 05:31:15 PM

Previous topic - Next topic

manda

Danas igram sasvim normalno kada udje grave na server i kaze ovaj FocaCity haxa ne znam po cemu je to zakljucio ali bez razloga mislim da nemoze se niko tako kikati.
Citavo vrijeme je tu bio gigiman i nije bilo problema
A jutros su mene Jaske i k4lo ubijali kroz dim i drugi su se zalili ka ovoga K4ilo kako se vec zove znaci oni mene mogu kroz dim a ja druge ako ubijem kick
Ako je dozvoljeno kroz dim ubijat onda recite to javno pa da svi rokamo kroz dim.

Grave

Kao prvo, imam par tvojih snimaka. Ne ponasas se normalno kad igras. Imam prava da kazem da haxas. Drugo, nisam te ja kikao nego Dexon Dee sa kojim sam se konsultovao oko tvog slucaja. A trece, imas neke trikove pa mozes da ubijas kroz dim ili standardni hax? Rekao si da kazu da moze da se ubija kroz dim, pa da pocnes.

DexonDee

Gledao sam te pre neki dan kako igras i jako cudno igras...danas cujem zale se na tebe aj da vidim i vidim tako da sam te izbacio sa servera...

tajo_

Quote from: manda on December 07, 2011, 05:31:15 PM
Danas igram sasvim normalno kada udje grave na server i kaze ovaj FocaCity haxa ne znam po cemu je to zakljucio ali bez razloga mislim da nemoze se niko tako kikati.
Citavo vrijeme je tu bio gigiman i nije bilo problema
A jutros su mene Jaske i k4lo ubijali kroz dim i drugi su se zalili ka ovoga K4ilo kako se vec zove znaci oni mene mogu kroz dim a ja druge ako ubijem kick
Ako je dozvoljeno kroz dim ubijat onda recite to javno pa da svi rokamo kroz dim.

Igrao sam za vikend i mogu ti reci da si imao par sumnjivih kill.ova...  I ajd molim te kazi nam koji jos ingame nick koristis??

cheda

Ma samo kick haxore,da na miru mogu opet igrati na garage  :stoner:

manda

Kazes grave nisi me ti kiko ne bih reko druze,a sto se tice Jaske nisam se samo ja bunio na njega

http://i42.tinypic.com/2d9povn.png
http://i39.tinypic.com/ztaikk.png

Tajo ja tebe uopste ne poznajem ne znam sto me ti pitas ovo...ne znam sta ti imas sa ovim
Ali ja cu ti odg.moj nick je FocaCity
pa eto drago mi je da smo se upoznali

Lang

Mislim da smo oko dima jedno xxxxx  tema imali.Nije stvar ako te neko ubije kroz dim cit.Svako ko igra bar malo moze da prepostavi gde se ko steka ili gde lezi oko zastave.Ili jednostavno opalis rafal pa pogodis nekog ili ne .Stvar iskustva itd.
Samo sto u svakoj prici postoji ali ?
Ako neko nisani/prati/ precizno kroz dim i pogodi jednog , dvojicu itd...e to vec nije bug u igrici,nije podesavanje grafike ,  to je vec cit .
pozz by Lang :king:

Grave

Quote from: manda on December 07, 2011, 09:32:05 PM
Kazes grave nisi me ti kiko ne bih reko druze,a sto se tice Jaske nisam se samo ja bunio na njega

http://i42.tinypic.com/2d9povn.png
http://i39.tinypic.com/ztaikk.png

Tajo ja tebe uopste ne poznajem ne znam sto me ti pitas ovo...ne znam sta ti imas sa ovim
Ali ja cu ti odg.moj nick je FocaCity
pa eto drago mi je da smo se upoznali

Sto se tice slike gde sam ja umesan, neko je pitao da li ima nekog u specu jer je hteo da igra na garazi. Lepo sam pitao ljude da li su trenutno izasli ili su duze odsutni. Ne znam kakve to ima veze sa tobom i time sto haxas.

VTP

"Smrdi" po citu,nevoli kacune,dosaduje kad je na serveru jos vise dosaduje kad je na forumu  neodoljivo podsjeca na hmmm...  :wink:

manda

Ja konkretno nemam nista protiv kacuna,nego samo protiv ovih sto sam naveo
A danas mi igrac  //MunjA//*<]:-)}  kaze "Mislis da ja ne znam tvoju IP adresu" ne znam kako on zna,ali mislim da nebi trebo znati
I jos nesto mi je govorio o nekom banovanju i samaranju
Ali ja mu mogu samo reci kupite slusalice kao sto su moje Genius i imaj te miske i siske kao ja pa cete igrati kao ja...
A sto se tice samaranja ove miske i siske se nelako samaraju.
:rock3

Grave

Quote from: manda on December 08, 2011, 01:40:22 PM
A danas mi igrac  //MunjA//*<]:-)}  kaze "Mislis da ja ne znam tvoju IP adresu" ne znam kako on zna,ali mislim da nebi trebo znati
Ali ja mu mogu samo reci kupite slusalice kao sto su moje Genius i imaj te miske i siske kao ja pa cete igrati kao ja...
Ima nas raznih! :flag_of_truce

tubifeks

Quote from: Grave on December 08, 2011, 03:15:48 PM
Plače  http://rmub.ba/  za njim!

Grave

Quote from: tubifeks on December 10, 2011, 12:12:32 AM
Quote from: Grave on December 08, 2011, 03:15:48 PM
Plače  http://rmub.ba/  za njim!
Ahahahhahhahahhahahahahahhahahaahahhahahahahahhahaha               :girl_cray                 +1

Dijabola

"A danas mi igrac  //MunjA//*<]:-)}  kaze "Mislis da ja ne znam tvoju IP adresu" ne znam kako on zna,ali mislim da nebi trebo znati"

:doc  :scenic  :facepalm:  :girl_cray