Bitange Forum
Call of duty 2 public servers
»
Cheats / Prijave nedozvoljenog ponašanja
»
pitanje za bitange forum o EMC klanu
Username :
Always stay logged in
Password :
Home
Help
Calendar
Login
Register
Show unread posts since last visit
Show new replies to your posts
Pages: [
1
]
2
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: pitanje za bitange forum o EMC klanu (Read 932 times)
December 14, 2011, 10:15:54 PM
Share
|
bogi
Vojnik
pitanje za bitange forum o EMC klanu
... jeli moguce da EMC klan ne moze da trpi neke iole bolje igrace pa redom kickaju sve one za koje im se i prohte... jeli i moguce da pojedini igraci igraju sa WH-om celo vreme dok se udaljuju iz igre masa onih postenih igraca... stvarno je sramota za jedan server i takvo ponasanje, bez dokaza kickaju sve redom... dugo igram na ovom serveru ali se nisam nadao tome, svakom raspravom pojedini jednostavno udaljuju igrace iz igre bez ikakvog opravdanog razloga... kao i mene veceras vise puta i ko zna koliko puta do sada pa ni to nije bilo malo pa su banovali opseg... jeli taj EMC klan zasticena vrsta na ovom serveru pa oni mogu da prozivaju svakog, a njih niko ili jednostavnim odgovorom ban... ako je otvoren server za sve igrace onda je to veoma nisko ponasanje od jednog klana u ovom slucaju EMC klana... a ako je MIX eXtreme napravljen samo za EMC klan onda ne bi trebalo drugi igraci da imaju pristup igri... neka ga jednostavno zakljucaju za ostale igrace... stvarno mi nije jasno zbog cega to rade... izgleda kao zavist, ljubomora, pate izgleda od neke velicine jer ne shvataju da je to samo jedna obicna igra.... ponasaju se gore nego deca od desetak godina, cak su i deca kulturnija i obrazovanija od njih... sve ovo nek im sluzi na cast ali sada vidim da sve one prozivke upucene njima u toku igre da su i istinite... da li server uopste treba da privuce masu igraca ili da ih u stvari udaljavate i iz igre i sa servera... ako je tako trebalo bi jednostavno da ga zakljucate ako ste sami sebi dovoljni... cim se pojavi neko iz EMC klana odmah krene i kick... ako sve ovo sluzi samo za njih onda recite da potrazim neki drugi server za igru gde oni nemaju pristup i adminska ili moderatorska ovlascenja...
December 14, 2011, 10:34:11 PM
Share
|
Kreowski
Guest
Re: pitanje za bitange forum o EMC klanu
Quote from: bogi on December 14, 2011, 10:15:54 PM
... jeli moguce da EMC klan ne moze da trpi neke iole bolje igrace pa redom kickaju sve one za koje im se i prohte... jeli i moguce da pojedini igraci igraju sa WH-om celo vreme dok se udaljuju iz igre masa onih postenih igraca... stvarno je sramota za jedan server i takvo ponasanje, bez dokaza kickaju sve redom... dugo igram na ovom serveru ali se nisam nadao tome, svakom raspravom pojedini jednostavno udaljuju igrace iz igre bez ikakvog opravdanog razloga... kao i mene veceras vise puta i ko zna koliko puta do sada pa ni to nije bilo malo pa su banovali opseg... jeli taj EMC klan zasticena vrsta na ovom serveru pa oni mogu da prozivaju svakog, a njih niko ili jednostavnim odgovorom ban... ako je otvoren server za sve igrace onda je to veoma nisko ponasanje od jednog klana u ovom slucaju EMC klana... a ako je MIX eXtreme napravljen samo za EMC klan onda ne bi trebalo drugi igraci da imaju pristup igri... neka ga jednostavno zakljucaju za ostale igrace... stvarno mi nije jasno zbog cega to rade... izgleda kao zavist, ljubomora, pate izgleda od neke velicine jer ne shvataju da je to samo jedna obicna igra.... ponasaju se gore nego deca od desetak godina, cak su i deca kulturnija i obrazovanija od njih... sve ovo nek im sluzi na cast ali sada vidim da sve one prozivke upucene njima u toku igre da su i istinite... da li server uopste treba da privuce masu igraca ili da ih u stvari udaljavate i iz igre i sa servera... ako je tako trebalo bi jednostavno da ga zakljucate ako ste sami sebi dovoljni... cim se pojavi neko iz EMC klana odmah krene i kick... ako sve ovo sluzi samo za njih onda recite da potrazim neki drugi server za igru gde oni nemaju pristup i adminska ili moderatorska ovlascenja...
Gospodine Bogojevicu---pozdravljam
Vas nisam kickovao niti banova(ja niti nitko iz EMC nema ovlasti za BAN)
kickovo sam vaseg sina zbog wallhacka onu vecer jer ga je koristio i ljepo smo pricali u igri da moze igrati ali neka ga iskljuci... I on je se slozio stim..
JB MUNJA ili Zini da ti kazem ili kako vec
Dobio sam informaciju veceras da je koristio opet WH i ja sam im rekao ako opet imadne WH da obavezno kickuju...
December 14, 2011, 10:35:54 PM
Share
|
dokini
SubAdmin
Potpukovnik
Dragi Tata kako si se juce predstavio menjate Nick ove ko kosulje zasto nisi ako si onarodovao ovo objavio i zbog cega je problem JA sam te kikovao zato sto si omalovazavao i svakim recima podjebavao ljude problem je bio Munja i definitivno nije cist posto cemo da podrzimo video snimkom pa neka ljudi koji su malo upuceniji kazu svoju rec.
A sto se tice prozivanja EMC a ne znam ko da vam je upalo nesto u oko ako imas nesto konkretno postavi SS ili video a ne rekla kazala da bi bilo kakve istine DOKAZITE a ja cu da prilozim SS tvog ponasanja i prozivanja.
Za dobrim konjem se dize prasina volim sto smo cesto na forumu znaci da nesto radimo i da nedamo da svako vrslja po serveru jer za to nam je pruzeno poverenje a ako mi ili moji drugari iz klana imamo bilo sta nedozvoljeno forum je fala bogu otvoren IZVOLITE mi smo ovde takodje gosti sa ukazanim poverenjem .
«
Last Edit: December 14, 2011, 10:41:12 PM by dokini
»
December 14, 2011, 10:46:30 PM
Share
|
bogi
Vojnik
Quote from: Kreowski on December 14, 2011, 10:34:11 PM
Gospodine Bogojevicu---pozdravljam
Vas nisam kickovao niti banova(ja niti nitko iz EMC nema ovlasti za BAN)
kickovo sam vaseg sina zbog wallhacka onu vecer jer ga je koristio i ljepo smo pricali u igri da moze igrati ali neka ga iskljuci... I on je se slozio stim..
JB MUNJA ili Zini da ti kazem ili kako vec
Dobio sam informaciju veceras da je koristio opet WH i ja sam im rekao ako opet imadne WH da obavezno kickuju...
... kao prvo ne morate svi u glas da raspravlajte... vidim da krecete svi odjednom da se branite nesto... ja tebi Kreowski necu da persiram... ali ovo je moj nick name i ovo sam ja drugi igraci me ne interesuju nisam ovde zbog toga... ja dosta znam o ovlascenjima admina i moderatora pa te price o kicku PB-u konekciji i slicno padaju u vodu... ko ima pristup on to i radi... ja nemam... nije prvi put da se to desava i samo onda kada se neko pojavi iz EMC klana...
«
Last Edit: December 14, 2011, 11:16:31 PM by bogi
»
December 14, 2011, 10:55:27 PM
Share
|
dokini
SubAdmin
Potpukovnik
Evo tvojih komentara a daj ti da vidimo sta smo mi komentarisali a i pogledaj prethodni post vezan za Tomahavk ili ti JB Munju koji je postavljen pre tvoga mi to nismo postavili i kazi zasto su se svi na serveru zalili na njega
December 14, 2011, 10:57:49 PM
Share
|
bogi
Vojnik
Quote from: dokini on December 14, 2011, 10:35:54 PM
Dragi Tata kako si se juce predstavio menjate Nick ove ko kosulje zasto nisi ako si onarodovao ovo objavio i zbog cega je problem JA sam te kikovao zato sto si omalovazavao i svakim recima podjebavao ljude problem je bio Munja i definitivno nije cist posto cemo da podrzimo video snimkom pa neka ljudi koji su malo upuceniji kazu svoju rec.
A sto se tice prozivanja EMC a ne znam ko da vam je upalo nesto u oko ako imas nesto konkretno postavi SS ili video a ne rekla kazala da bi bilo kakve istine DOKAZITE a ja cu da prilozim SS tvog ponasanja i prozivanja.
Za dobrim konjem se dize prasina volim sto smo cesto na forumu znaci da nesto radimo i da nedamo da svako vrslja po serveru jer za to nam je pruzeno poverenje a ako mi ili moji drugari iz klana imamo bilo sta nedozvoljeno forum je fala bogu otvoren IZVOLITE mi smo ovde takodje gosti sa ukazanim poverenjem .
... vec krece i omalovazavanje na jednom forumu molim te procitaj pravila, a posto si tako krenuo smatram da i ja imam pravo na to posto sam vec clan i da ti odgovorim...
... menjam nick name jer od tebe licno ne moze da se igra na serveru cim se ti pojavis krenu kickovanja... i moje je pravo da menjam nick name kako ja to hocu kao i pravo svakog od igraca dok se drzi pravila, a ja koliko se secam nisam ih krsio samo sam posmatrao sta se radi... za dokaz to bi vi trebalo da dokazujete ne ja... kickovan sam veceras vise puta bez razloga i bez dokaza rekla kazala me ne interesuje to samo pokazuje u ovom slucaju da upravo pricas price za koje nemas dokaza... pravo da ti kazem nisam znao da si konj pa nek se prasina i dalje dize za tobom.... i mogu sa kreowskim da pricam jer je izgleda on ovde od vas najposteniji... ti nemoj da mi se javljas tvoje komentare necu ni da citam... sledeci put za kickovanje spremite dokaz u suprotnom uvek cu da vas prozivam kao klan iako pojedini vrede vise od ostalih... morao bi EMC klan malo da izproverava ko im je sve u klanu i ko sve pametuje u toku igre i koristi ovlascenja ne bi li imali pojedini bolji skor izgleda... ne moze covek danas od takvih posteno ni da se igra jednu obicnu decju igru...
December 14, 2011, 11:01:19 PM
Share
|
bogi
Vojnik
Quote from: dokini on December 14, 2011, 10:55:27 PM
Evo tvojih komentara a daj ti da vidimo sta smo mi komentarisali a i pogledaj prethodni post vezan za Tomahavk ili ti JB Munju koji je postavljen pre tvoga mi to nismo postavili i kazi zasto su se svi na serveru zalili na njega
ja uvek stojim iza njih... nego lepo kazi i pokazi kakvi su vasi... zasto krijete vase prozivke... prozivate sve igrace da bi imali razlog za kickovanje i udaljavanje iz igre... za vas svako ima WH svako ima cit... ponasate se i sad na forumu detinjasto, a to izgleda jos uvek i jeste...
narocito ti...
December 14, 2011, 11:05:11 PM
Share
|
Lang
SubAdmin
Major
bogi ,bogi ...cccccccc
menjaj ti nik kada god hoces ali iskljuci pomagala
Admini rade svoj posao kako treba i to se vidi na delu .
pozz
December 14, 2011, 11:06:38 PM
Share
|
bogi
Vojnik
Quote from: Lang on December 14, 2011, 11:05:11 PM
bogi ,bogi ...cccccccc
menjaj ti nik kada god hoces ali iskljuci pomagala
Admini rade svoj posao kako treba i to se vidi na delu .
pozz
... jesi i ti iz EMC klana...
December 14, 2011, 11:21:24 PM
Share
|
Jack Sparrow
Bitange
General armije
Quote from: bogi on December 14, 2011, 11:01:19 PM
ja uvek stojim iza njih... nego lepo kazi i pokazi kakvi su vasi... zasto krijete vase prozivke... prozivate sve igrace da bi imali razlog za kickovanje i udaljavanje iz igre... za vas svako ima WH svako ima cit... ponasate se i sad na forumu detinjasto, a to izgleda jos uvek i jeste...
narocito ti...
Bogi, da li bi mogao postaviti ss o navodno "njihovom prozivanju", ili uopste oni to nisu radili.
«
Last Edit: December 14, 2011, 11:22:57 PM by Jack Sparrow
»
December 14, 2011, 11:25:18 PM
Share
|
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik
Samo vas posmatram
Kao prvo jesi ti iz JB klana?
Kao drugo kao sto je Jack rekao daj SS da vidimo njihovo ponasanje jer ja do sada nisam video barem dok sam na serveru da nesto momci lose pisu...
Kao trece da li ti JB Munja nesto dodje?
«
Last Edit: December 14, 2011, 11:28:31 PM by DexonDee
»
December 14, 2011, 11:28:41 PM
Share
|
bogi
Vojnik
... nema odgovora ili odgovarate izgleda samo kad ste u pravu, a kad to niste bezite...
... vidim da si ti admin na forumu... mislim da bi ti prvi trebalo da povedes racuna o onome sto pises... pomesao si neke stvari... mislim da je pravo svakog igraca da koristi i menja nick name sa pravilima i naravno propisima koji su i postavljeni... za pomagala to ces kao admin morati da se obracas nekom drugom ne meni... mene pomagala ne interesuju igram cisto iz zabave cak i kada je vise nego providno kada ih drugi koriste pa bih bio malo oprezniji sa takvim postovima... dali je je ovo forum napisaces ono sto ti ja kazem i igraces onako kako ti ja kazem... mislim da su ta vremena odavno prohujala... postavio sam jedno prosto pitanje, a jos uvek nemam odgovor na njega jos u prvom postu... izgleda da sam ja u pravu ovde...
December 14, 2011, 11:31:01 PM
Share
|
bogi
Vojnik
Quote from: Jack Sparrow on December 14, 2011, 11:21:24 PM
Bogi, da li bi mogao postaviti ss o navodno "njihovom prozivanju", ili uopste oni to nisu radili.
... kao prvo ja nemam vremena ni za ovaj forum, a dosta je bilo vise kickovanja bez razloga... ja da jurim u igri i da snimam sta drugi pisu i prozivaju ne pada mi na pamet... nisam dete od deset godina da se tuzakam na forumu... moja pitanja su jasna samo ih treba lepo procitati...
December 14, 2011, 11:33:50 PM
Share
|
bogi
Vojnik
Quote from: DexonDee on December 14, 2011, 11:25:18 PM
Kao prvo jesi ti iz JB klana?
Kao drugo kao sto je Jack rekao daj SS da vidimo njihovo ponasanje jer ja do sada nisam video barem dok sam na serveru da nesto momci lose pisu...
Kao trece da li ti JB Munja nesto dodje?
... ja nemam klan i ne pripadam nikakvom klanu zadovoljavam malo decje igrarije i tudje prohteve... a za Munju... nisam ja otvorio ovaj topic zbog Munje... zamolicu vas da se drzite teme...
December 14, 2011, 11:46:04 PM
Share
|
Lang
SubAdmin
Major
.. jesi i ti iz EMC klana...? Ne nisam !Ali znam sta pisem sigurno .p.s. lep ti je pas ,pit ?
Pages: [
1
]
2
Go Up
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
EUnet All In One League
=> EUnet All In One League * PRAVILA I IZGLED PRIJAVE
=> EUnet All In One League * GRUPA ''A''
=> EUnet All In One League * GRUPA ''B''
Bitange info
=> Vesti, obavestenja i pravila
=> Takmičenja i LAN
Call of duty 2 public servers
=> Public serveri
===> Bitange Main
===> Bitange Garage
===> Bitange SD
===> Bitange SD original
===> Bitange MIX Extreme server
===> Bitange TDM
===> Bitange DM Rifle
=> Cheats / Prijave nedozvoljenog ponašanja
===> Unban zahtev
=> Maps
Bitange community
=> Community talk
=> Fun
=> Music & Movies
=> Web, Photo, Art and Tech
=> Sport & Kladionica
=> Bitange clan
===> Wars
=> Kupujem / Prodajem / Tražim
=> Helpdesk
Games
=> Games
=> Call of Duty series
===> Call of Duty 2
===> Call of Duty 4
===> Call of Duty 5
===> Call of Duty: Modern Warfare 2
===> Call of Duty: Black Ops
=> World of Tanks (WOT)
=> Battlefield 3
=> League Of Legends ( LOL )
Klanovi
=> Igrač traži klan
=> Klan traži igrača
=> Vaš klan
=> War snapshots and Frag movies
Internet,hardware & software
=> ISP & Networking
=> Hardware & Software
League,Cups,Tournaments ... (predhodni turniri)
=> 2012
===> //bitange// Eunet Mania SD CUP
=====> //bitange// Eunet Mania SD CUP * PRAVILA
=====> //bitange// Eunet Mania SD CUP * IZGLED PRIJAVE
=====> //bitange// Eunet Mania SD CUP * RASPORED I REZULTATI
=====> //bitange// Eunet Mania SD CUP * PRIMEDBE I PITANJA
=> 2011
===> EUnet Winter League 2011
=====> EUnet Winter League Rules
=====> EUnet Winter League Aplications
=====> EUnet Winter League Groups