News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Dobra fora sa desktopom

Started by Darko, December 10, 2011, 01:27:19 PM

Previous topic - Next topic

Darko

Jednom sam ovo odradio na poslu i sve kolege su bile zbunjene samo tako...

Uradi se print screen desktopa na racunaru, zatim se sa te slike izreze donji deo na kome su start i taskbar pa se ta slika postavi kao pozadina na desktopu. Zatim se uklone sve ikonice sa desktopa i zabava pocinje. Ljudi klikcu na sliku ikone i ne znaju sta se desava. Dobra fora za racunare koje koristi vise ljudi.

DexonDee

Quote from: Darko on December 10, 2011, 01:27:19 PM
Jednom sam ovo odradio na poslu i sve kolege su bile zbunjene samo tako...

Uradi se print screen desktopa na racunaru, zatim se sa te slike izreze donji deo na kome su start i taskbar pa se ta slika postavi kao pozadina na desktopu. Zatim se uklone sve ikonice sa desktopa i zabava pocinje. Ljudi klikcu na sliku ikone i ne znaju sta se desava. Dobra fora za racunare koje koristi vise ljudi.

hahahaha to sam ja bratu uradio samo sto sam ostavio sve ikonice ali ovu njegovu sam obrisao :)

radaca

hahhahha dobra fora danas cu to kolegi na poslu odraditi :D ima da me ubije ccccc  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Srba

Ja imam jedno 200 ikonica na Dtopu - da mi to neko uradi verovatno bih preziveo omanji srcani napad propracen slogom...

Naravno, odgovorna osoba bi morala da ima spremnu kartu za Grenland i alternativni identitet jer bih ga iskopao i u rudnicima Kamcatke...

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Srba on January 12, 2012, 12:24:31 PM
Ja imam jedno 200 ikonica na Dtopu - da mi to neko uradi verovatno bih preziveo omanji srcani napad propracen slogom...

Naravno, odgovorna osoba bi morala da ima spremnu kartu za Grenland i alternativni identitet jer bih ga iskopao i u rudnicima Kamcatke...

ahahahahahahahahahaah  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl  hahahahahaahahahhahahahahahaahaaa  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

radaca

hhaha znaci vristao sam od smeha juce... sta si uradio sa kompijuterom sto nece da mi otvori ikonicu sta se desava koji djavo, kolega je 20-ak minuta pokusavao da klikne na ikonicu lol valjda sam se od smeha, umalo me nije ubio ahhahha