bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Fun» Dobra fora sa desktopom
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Dobra fora sa desktopom  (Read 380 times)
December 10, 2011, 12:27:19 PM
Share |
Darko
Bitange
General-major

View Profile
Dobra fora sa desktopom

Jednom sam ovo odradio na poslu i sve kolege su bile zbunjene samo tako...

Uradi se print screen desktopa na racunaru, zatim se sa te slike izreze donji deo na kome su start i taskbar pa se ta slika postavi kao pozadina na desktopu. Zatim se uklone sve ikonice sa desktopa i zabava pocinje. Ljudi klikcu na sliku ikone i ne znaju sta se desava. Dobra fora za racunare koje koristi vise ljudi.

December 10, 2011, 12:42:15 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile
Re: Dobra fora sa desktopom

Jednom sam ovo odradio na poslu i sve kolege su bile zbunjene samo tako...

Uradi se print screen desktopa na racunaru, zatim se sa te slike izreze donji deo na kome su start i taskbar pa se ta slika postavi kao pozadina na desktopu. Zatim se uklone sve ikonice sa desktopa i zabava pocinje. Ljudi klikcu na sliku ikone i ne znaju sta se desava. Dobra fora za racunare koje koristi vise ljudi.

hahahaha to sam ja bratu uradio samo sto sam ostavio sve ikonice ali ovu njegovu sam obrisao Smiley

January 12, 2012, 10:33:26 AM
Share |
radaca
Guest

hahhahha dobra fora danas cu to kolegi na poslu odraditi Cheesy ima da me ubije ccccc  rofl rofl rofl rofl rofl

January 12, 2012, 11:24:31 AM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

Ja imam jedno 200 ikonica na Dtopu - da mi to neko uradi verovatno bih preziveo omanji srcani napad propracen slogom...

Naravno, odgovorna osoba bi morala da ima spremnu kartu za Grenland i alternativni identitet jer bih ga iskopao i u rudnicima Kamcatke...

Let’s be realistic, demand the impossible!
January 12, 2012, 11:43:51 AM
Share |
mrvica_******|2shooorty|
SubAdmin
General-lajtnant

View Profile Email

Ja imam jedno 200 ikonica na Dtopu - da mi to neko uradi verovatno bih preziveo omanji srcani napad propracen slogom...

Naravno, odgovorna osoba bi morala da ima spremnu kartu za Grenland i alternativni identitet jer bih ga iskopao i u rudnicima Kamcatke...

ahahahahahahahahahaah  rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl  hahahahahaahahahhahahahahahaahaaa  rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

diablo mRvica_ ******  Whip  Whistling
January 13, 2012, 09:00:24 AM
Share |
radaca
Guest

hhaha znaci vristao sam od smeha juce... sta si uradio sa kompijuterom sto nece da mi otvori ikonicu sta se desava koji djavo, kolega je 20-ak minuta pokusavao da klikne na ikonicu lol valjda sam se od smeha, umalo me nije ubio ahhahha

January 13, 2012, 10:02:16 AM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

Yikes

Let’s be realistic, demand the impossible!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: