bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: Foca City  (Read 2528 times)
December 17, 2011, 09:11:57 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile
Re: Foca City

VIDI OVAKO POSTO SI JEBO SVIMA SVE DECKO,I JOS KORISTIS HAX PRAVIS NAS OVDE BUDALAM I PISES KOJEKAKVA SRANJA, PUN MI TE VISE KUR.... A VIDIM KORISTE SE I STEROIDI,VEROVATNO SU TI ONI MOZAK ISTOPILI PA TI OSTALA SAMO ZICA U GLAVI STO DRZI TE USI LEPE!OD TEBE NE TREBA IZVINJENJE NEGO DA SE VISE TERAS TAMO GDE SUNCE NE SIJA AKO SI RAZUMEO!!!VISE MU JE PREKO GLAVE OVAKVIH MOZGONJA KAO STO SI TI.... MI PRAVIMO SMICALICE I ZAVERE OD CEGA TI PATIS?!!! Omg
Izvini molim te
ali pojavis li se ti ikada na garage jer ja evo kako igram nisam te vidjo a ni vd|cube(im) pa po cemu vi to onda zakljucujete da sam ja takav kakvog me opisujete,a oni drugi admini sto igraju sa mnom na garage ne zale se toliko koliko vi... Hmmmm
Ali OK ali sta ako se ja IZVINEM kao sto to kaze vd|cube(im) hocu li moci opet igrati na garage ili ce se opet neki subadmini ozivljavat na meni...
DexonDee - ja sam izbrisao cod2 i opet instalirao sve sam obrisao a to sto mi ti ne vjerujes tvoja stvar i ne znam sto se ti zalis toliko na mene sta ti imas protiv mene ja nisam nikada imao nista protiv tebe...

Pratim ja sve servere a to sto ne stavim nekad svoj nik to ne znaci da nisam tamo...

December 17, 2011, 09:30:06 PM
Share |
Lider
General armije

View Profile

Pravda za siske i miske  flag of truce

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
December 17, 2011, 09:37:34 PM
Share |
manda
Vojnik
*

View Profile

VIDI OVAKO POSTO SI JEBO SVIMA SVE DECKO,I JOS KORISTIS HAX PRAVIS NAS OVDE BUDALAM I PISES KOJEKAKVA SRANJA, PUN MI TE VISE KUR.... A VIDIM KORISTE SE I STEROIDI,VEROVATNO SU TI ONI MOZAK ISTOPILI PA TI OSTALA SAMO ZICA U GLAVI STO DRZI TE USI LEPE!OD TEBE NE TREBA IZVINJENJE NEGO DA SE VISE TERAS TAMO GDE SUNCE NE SIJA AKO SI RAZUMEO!!!VISE MU JE PREKO GLAVE OVAKVIH MOZGONJA KAO STO SI TI.... MI PRAVIMO SMICALICE I ZAVERE OD CEGA TI PATIS?!!! Omg
Izvini molim te
ali pojavis li se ti ikada na garage jer ja evo kako igram nisam te vidjo a ni vd|cube(im) pa po cemu vi to onda zakljucujete da sam ja takav kakvog me opisujete,a oni drugi admini sto igraju sa mnom na garage ne zale se toliko koliko vi... Hmmmm
Ali OK ali sta ako se ja IZVINEM kao sto to kaze vd|cube(im) hocu li moci opet igrati na garage ili ce se opet neki subadmini ozivljavat na meni...
Pozzz i tebi Lideru imali snijega u Cubi...
DexonDee - ja sam izbrisao cod2 i opet instalirao sve sam obrisao a to sto mi ti ne vjerujes tvoja stvar i ne znam sto se ti zalis toliko na mene sta ti imas protiv mene ja nisam nikada imao nista protiv tebe...

Pratim ja sve servere a to sto ne stavim nekad svoj nik to ne znaci da nisam tamo...
Pa eto fino bas da ti sve stizes
pa zasto se onda opet pojavljuje na forumu rasprava o nekima da koriste wh,a rijetko sam vidio da je iko ikada dobio kick a da admin nije bio tu.
A onda kada sam ja iznio one dokaze o NooOooZ IsNoGooD da suje po serveru Lang i cheda su ga branili i rekli "da to nije bio on"
a NooOooZ IsNoGooD govori kasnije da je to bio on i da ga netrebaju braniti
Eto kome vi vjerujete.

December 17, 2011, 10:03:39 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile

Ovde je rec o tebi a ne o njemu...

December 17, 2011, 10:09:45 PM
Share |
Lang
SubAdmin
Major

View Profile

Pa zamisli kada NooOooZ IsNoGooD  psuje,sta se tu desavalo .Ja to ne mogu ni u snu da zamislim,ho,ho,ho!
 King

December 17, 2011, 11:31:58 PM
Share |
cheda
Potporučnik
**

View Profile

ja zvao dexa hahahahahha koji si ti lik,mene ne zanima ko sta radi a ti da si bar 1%posto covjek kao sto je isnogod niko ti nikada ni rijec nebi rekao.Ali decko patis izgleda od necega idi ljeci se ba KaPe Dom Zenica jedva ceka likove kao sto si ti.I popusti vise Kacune dosadjujes decko........... pozzfromzwolle  Stoner

December 18, 2011, 11:56:13 AM
Share |
manda
Vojnik
*

View Profile

Vidi ih sto se njih dvojica javljaju u duetu kao moje siske i miske. Kiss
E znam ja sta se desavalo jer sam ja bio tada tu, momak mu nije nista reko a NooOooZ IsNoGooD mu pocinje psovat ja mislim da je radi toga sto ga je ovaj ubio nekoliko puta.A ti nisi ni bio tu a kazes da "on to nije bio" a ni cheda nije bio tu
E moj cheda KaPe Dom Zenica ti je zatvor ako nisi znao tu se ne lijeci,nego imaju specijalne ustanove koje se zovu Psihjatrijska bolnica  Jagomir.  
I nakon toliko potrosenog vremena sta cemo sada...
« Last Edit: December 18, 2011, 11:59:05 AM by manda »

December 18, 2011, 12:13:27 PM
Share |
Lang
SubAdmin
Major

View Profile

Sta li ti trabunjas vise ? Sto se mene tice /posto me spominjes stalno /predlozio bih ti da odes kod Kacuna i Taje da naucis da igras,ho,ho,ho. Posto imas 1000 h brzo ces savladati . King

December 18, 2011, 12:25:01 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Pošto ne vidim da si se izvinio za psovanje na nacionalnoj osnovi tvoj svaki idući post brišem dok ne vidim izvinjenje....bio bi red kad toliko znaš pametovati da skupiš snage i to napišeš, jer nacionalizam je strogo zabranjen na serverima  Cool

December 19, 2011, 09:23:25 AM
Share |
IsNoGooD
Vojnik
*

View Profile

Vidi ih sto se njih dvojica javljaju u duetu kao moje siske i miske. Kiss
E znam ja sta se desavalo jer sam ja bio tada tu, momak mu nije nista reko a NooOooZ IsNoGooD mu pocinje psovat ja mislim da je radi toga sto ga je ovaj ubio nekoliko puta.A ti nisi ni bio tu a kazes da "on to nije bio" a ni cheda nije bio tu
E moj cheda KaPe Dom Zenica ti je zatvor ako nisi znao tu se ne lijeci,nego imaju specijalne ustanove koje se zovu Psihjatrijska bolnica  Jagomir.  
I nakon toliko potrosenog vremena sta cemo sada...
Omg
Remy , manda , mashala ...
Jesam ja psovao , retko mi se to desi ali eto omaklo se ...
ali tebi se omaklo mnogo toga , vidim da ti je jasno (nisam siguran kako ali ..) , sta si mojim pominjanjem hteo da postignes ???
@ E moj cheda KaPe Dom Zenica ti je zatvor ako nisi znao tu se ne lijeci,nego imaju specijalne ustanove koje se zovu Psihjatrijska bolnica  Jagomir.  ( JBTE kako si dobro informisan ??? )
LJUDI BRE ! 6 stranica na forumu je zauzeo , koliko god da je  Violin mislim da je mnogo .
Jos sad ja opet treba da se pravdam zasto sam psovao , pa sam si rekao da je bio taj nevini decko , naivan i naCITAN kao i ti verovatno , koga sam eto zato sto me je samo par puta roknuo (clean kill 100% ) poceo psovati , pa muka mi je od vas skilled usera ! nabijete script i hack i uzivate u mogucnostima svojih multiprocesorskih masina . Ajde da shvatim mladost , ali 1000 sati mladosti ... mnogo bre , jos mi i sad oduzimas vreme , da odgovaram na ovakve budalastine .
Ajmo ADMIN LOCK AND BAN AND KICK AND ...
Pozdrav str8 playerima ! od cika 1sNoGooD-a  Smiley

The Revolution is first genuine creation of improvement - Che
December 19, 2011, 11:15:07 AM
Share |
micko
SubAdmin
Potpukovnik

View Profile Email

Ni meni nije jasno zasto je njemu dozvoljeno da pise bilo sta ovde!!! ne razumem DEX bratac ili ga brisi ili ja brisem sa ovog foruma

December 19, 2011, 12:04:26 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

View Profile

Ni meni nije jasno zasto je njemu dozvoljeno da pise bilo sta ovde!!! ne razumem DEX bratac ili ga brisi ili ja brisem sa ovog foruma

njegovi postovi se brišu dok se ne izvini ljudima zbog svog ponašanja, imaš to napisano malo poviše i na private dijelu za subadmine....i ne kukaj glavonja  Smoke

December 19, 2011, 02:24:11 PM
Share |
micko
SubAdmin
Potpukovnik

View Profile Email

GUZONJA procitao sam to jos pre par dana,i vidim da jos uvek pise gluposti zato sam to napisao jer mi "covek" ide na zivac....a tebe cu jednog crnog dana  awm  Tease 2

December 19, 2011, 02:46:25 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

View Profile

GUZONJA procitao sam to jos pre par dana,i vidim da jos uvek pise gluposti zato sam to napisao jer mi "covek" ide na zivac....a tebe cu jednog crnog dana  awm  Tease 2

slušaj glavonja jučer sam napisao da mu brišemo sve postove do izvinjenja (vidi datum) i tako radimo, dotični je napisao još 3 posta i sva 3 su obrisana  Whip3

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: