Podsetnik

Started by ToTo, December 07, 2011, 10:42:51 PM

Previous topic - Next topic

ToTo

Posto se drustvo malo opustilo, pa je na forumu sve vise psovki i uvreda, krajnje je vreme da se zavede red.
Podseticu vas da postoji i tema na forumu u kojoj se po ko zna koji put svi nasi clanovi opominju kada, kako, i gde treba postaviti koju temu. Scenaria za spanske serije mozete slati na adresu TV Pink, ovde nisu pozeljni.

Evo i linka, pa se podsetite malo.

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6029.0.html

Tamara, kao sto sam i rekao, ja se ne zajebavam, dobila si ban na forumu. Da li zelis ss sa tvojim ponasanjem sa servera da okacim ovde da ga svi citaju,  ili da ti posaljem na private?

Molim sve koji su imali postove u izbrisanoj temi da se ne ljute, ali onakve teme vise necete citati na nasem forumu. Besmislene rasprave je besmisleno voditi.

Uzivajte u igri na bitange serverima   :hat

HyDroxzZz

svaka ti ko u Njegosa.....

Tasmara

postavi,ali najopustenije postavi ... vise me nije briga ... svi vi znate da popizdite,ali razlika je u tome sto sam ja glupa izgleda,pa se moje ime stalno blati po ovom forumu .... postavi,opusteno,pa me banuj... ali ako hoces ustedecu ti trud, ja cu obrisati moj profil ...nemam ja vremena za ovo vise ...  ne mogu da igram nikada normalno jer svakih 10 sekundi moram da spustam igricu da kikam razne somove... i onda Tamara ne valja ... koliko se puta desilo da Tamaru izvredjaju najgore sa po 3 bitange na serveru koje je mrzelo kurcem da mrdnu... pa sam cutala ... necu  i ne mogu vise ... banuj,ne zelim da produbljujem ovo vise ni da tupim ..

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Lepo ti Toto ono obrisa a Coper kenja kako svakog admina boli k..  da resava probleme po serverima. Ja cu opet ovde reci da nas nekoliko (prvenstveno Cubanac, Micko, Paddy, i jos nekolicina) veoma vodimo racuna, na ljudski i korektan nacin, da na serverima bude fina i prijatna atmosfera, tj. da nema vredjanja i psovanja kao ni haxanja. Molim vas sve, koji budu citali da se ne vode time sto je Copa rekao. Pomalo je neotesano to istrucko, jer neki plitkomozgaši mogu pomisliti da mogu da rade sta hoce... Ae pa bato, NE MOGU!  :icon_grrr:

COperinjO

sube za mene ti i kubanac niste subadmini vec nesto mnogo vise, vi bukvalno strazarite na serveru... nisam mislio na vas mom postu  :stoner:

Srba

@Toto
Ovo je tema Prijave nedozvoljenog ponasanja - znaci "spanska serija" je bila apsolutno na pravom mestu. Nema potrebe da vredjas i omalovazavas. Cemu onda sluzi ova tema na forumu???????

Zamolio bih te da mi ubuduce ne brises postove - pogotovu sto ni jednom recju nisam nikoga ni uvredio niti omalovazavao. Veoma sam pazio na recnik i uljudnost kako bi se nivo komunikacije odrzao na pristojnom nivou.

Niko nije trazio da bilo ko bude banovan ili izbacen, vec da se takve stvari vise ne ponavljaju. A morao sam da reagujem jer niko nije hteo da stane u zastitu subadmina u trenutku dok su se nad njim izivljavali. Do sada nisam cuo ni jednu rec ili izvinjenja coveku ili prekora ako je napravio pogresan potez. Jednostavno obrisati temu nije ti resilo nista, pogotovu ne po pitanju zastite ljudi koji rade taj posao. Da li je to poruka? Delete topic? Hajde da zaboravimo?

Sto se mene tice rasprava je zavrsena, rekao sam sta sam imao da kazem (ako me opet ne obrises, u kom slucaju mozes i profil da mi obrises u istom potezu).

Tasmara

Toto je hteo brisanjem teme da kaze " sidjite mi sa kicme" ... covek je samo trazio pomoc ... ima decu,ima zivot, stoga prestanite vise da smarate sad,pogotovo ti srbo, koji si prvi rekao da se od muve ne pravi slon ... predaleko je otislo, mislim da je sve receno, prestanite vise s tim ...
ako mogu jos nesto da kazem,sto bi totu a i ostalima resilo problem sa rconom .. uvedite autokick za psovke i kraj price ... rece mi stringonja nesto da laga malo server kad je to ukljuceno,ako se dobro secam. ali mislim da je i to podnosljivije,s obzirom na sadasnju situaciju ...
i jos jedna stvar: malo se koja bitanga javila da resi ovo ... razmislite malo .. ja jesam,malo hladnije glave  :peace: odo na posao ;)

Srba

Draga Tamara/Toto,

I ja imam i decu i zivot i dve firme koje vodim. Stvar se mora resiti ali ne brisanjem postova vec na sledeci nacin:

Subadmini (Radaca i svi ostali) drzite se servera koje najbolje poznajete (osim ako vas neko ne pozove da reagujete) i sukoba biti nece, a ti se Tamara ljudski izvini decku za nepotrebno izivljavanje.

Admini postarajte se da se tako nesto vise ne desava i uvedite privatan forum za admine/subadmine kako se ovo ne bi razvlacilo po open sekciji.

:ziveli

Tasmara

Blind? ne pada mi na pamet da se izvinjavaaaaaaaaam -.-

Srba

No comment...

Bar sam se trudio da se nadje kompromis... lock.

DexonDee

Quote from: stewzoR on December 08, 2011, 07:55:02 PM
Ko je Srba,ko je Radaca,o cemu se ovde radi,jel se vi ljudi drogirate?

Samo cu ti reci Srba ti moze biti otac tako da pazi sta pises...

Lun

Posle duоeg vremena sam uzeo da prelistam šta se dešava u ovom delu foruma pošto ga ne pratim od kad sam prestao da igram COD2 i ne verujem dokle ste vi to otišli sa tolerisanjem bahatog ponašanja neiоivljene balavurdije. Vređanja i varanja pa posle izvinjenja? Gluposti. Pa ljudi, diоite više sve servere na original i lepo posle 2 opomene ban na GUID i biće svi srećni i zadovoljni. Spam, flejm i psovanje na forumu? Prvi put ban na 7 dana pa sledeći put brisanje naloga i zabrana upotrebe tog nadimka i da vidiš kako će da bude reda. Pa zbog takvog ponašanja razmaоene klinčurije sam i ja i dosta ljudi koje znam i prestali da igramo COD2, dokle više da im to tolerišete? Dokle više da na serveru stalno mora da bude neki deоurni policajac? Podsetnik? Kakav bre podsetnik, usranu motku i razmotati to sve i kraj priče. Vaša je volja kao administratora i moderatora šta ćete raditi, ali drugačije nećete zavesti red jer će uvek biti, danas izvini a sutra kad okrenete glavu sve po starom.

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Lun on December 08, 2011, 08:45:25 PM
Posle duоeg vremena sam uzeo da prelistam šta se dešava u ovom delu foruma pošto ga ne pratim od kad sam prestao da igram COD2 i ne verujem dokle ste vi to otišli sa tolerisanjem bahatog ponašanja neiоivljene balavurdije. Vređanja i varanja pa posle izvinjenja? Gluposti. Pa ljudi, diоite više sve servere na original i lepo posle 2 opomene ban na GUID i biće svi srećni i zadovoljni. Spam, flejm i psovanje na forumu? Prvi put ban na 7 dana pa sledeći put brisanje naloga i zabrana upotrebe tog nadimka i da vidiš kako će da bude reda. Pa zbog takvog ponašanja razmaоene klinčurije sam i ja i dosta ljudi koje znam i prestali da igramo COD2, dokle više da im to tolerišete? Dokle više da na serveru stalno mora da bude neki deоurni policajac? Podsetnik? Kakav bre podsetnik, usranu motku i razmotati to sve i kraj priče. Vaša je volja kao administratora i moderatora šta ćete raditi, ali drugačije nećete zavesti red jer će uvek biti, danas izvini a sutra kad okrenete glavu sve po starom.

+1

ToTo

Tema je obrisana iz samo jednog razloga, bila je potpuno besmislena, a sa njom i svi postovi.

Srbo ja razumem sve tvoje napore, ali moras shvatiti da ne razmisljaju svi na isti nacin kao ti i ja.  O cemu uopste raspravljamo na sest strana ? Tamara je psovala na serveru i dobila je kik.(tacka) Kraj price. Nema rasprave na forumu u stilu spanske serije ko me kiko, zasto,.......................... u kom preovladjuju psovke, pretnje i uvrede. Mozda niste znali, ali forum tome ne sluzi. Posle toga Tamara je psovala na forumu i dobila ban.(tacka)

Moj stav o tome kako je Radaca uradio ˝posao ˝mozes procitati u temi ispod, i nije tacno da ga ˝niko nije branio ˝.

Nema kompromisa, nema dogovora, postoje jasna pravila ponasanja na serverima i forumu.(opet tacka) Svako ko ta pravila prekrsi trpi odredjene sankcije.(opet tacka) Kakve? To odredjuju bitange.(tacka) Mnogi od vas ne znaju da je jedan od osnivaca bitange klana izbacen iz istog, zbog skoro istih stvari, zbog kojih je Tamara kikana sa servera.

Oko cega se ovde uopste vodi rasprava? Igrate na bitange serverima, i pisete na nasem forumu, po pravilima koja smo mi odredili. Naravno svaki predlog je dobrodosao, a ja ne vidim da ovde bilo ko sem Srbe nesto predlaze.

Evo vam klasican primer, pogledajte naslov teme, pogledajte prvi post, a zatim pogledajte u kiliki off topic je tema otisla.

A evo i jednom za sva vremena da resimo dilemu oko prebacivanja servera na original. Prebacivanja servera poput Main-a, Garaze i Tdm-a na original nece biti. Osnovni razlog za to je, kada bi serveri bili originali, na njima ne bi bilo ljudi, jer niko nece da odvoji jebenih 7â,¬ da kupi igru. Shodno tome, ne zanimaju me vise uopste teme sledecih naziva: ubio me kroz dim, wh ili ne procenite sami, citer na garazi, ............kada budemo igrali na original serverima, onda mozemo o tome da pricamo, do tada, neka subadmini kikaju prema sopstvenom nahodjenju i misljenju. Ako smatrate da je neko citer - kik, pa neka place po forumu, jednostavno me ne zanima!!! 

Ovo nije moj stav, vec stav celog generalstaba bitangi.

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: ToTo on December 08, 2011, 09:58:11 PM
Tema je obrisana iz samo jednog razloga, bila je potpuno besmislena, a sa njom i svi postovi.

Srbo ja razumem sve tvoje napore, ali moras shvatiti da ne razmisljaju svi na isti nacin kao ti i ja.  O cemu uopste raspravljamo na sest strana ? Tamara je psovala na serveru i dobila je kik.(tacka) Kraj price. Nema rasprave na forumu u stilu spanske serije ko me kiko, zasto,.......................... u kom preovladjuju psovke, pretnje i uvrede. Mozda niste znali, ali forum tome ne sluzi. Posle toga Tamara je psovala na forumu i dobila ban.(tacka)

Moj stav o tome kako je Radaca uradio ˝posao ˝mozes procitati u temi ispod, i nije tacno da ga ˝niko nije branio ˝.

Nema kompromisa, nema dogovora, postoje jasna pravila ponasanja na serverima i forumu.(opet tacka) Svako ko ta pravila prekrsi trpi odredjene sankcije.(opet tacka) Kakve? To odredjuju bitange.(tacka) Mnogi od vas ne znaju da je jedan od osnivaca bitange klana izbacen iz istog, zbog skoro istih stvari, zbog kojih je Tamara kikana sa servera.

Oko cega se ovde uopste vodi rasprava? Igrate na bitange serverima, i pisete na nasem forumu, po pravilima koja smo mi odredili. Naravno svaki predlog je dobrodosao, a ja ne vidim da ovde bilo ko sem Srbe nesto predlaze.

Evo vam klasican primer, pogledajte naslov teme, pogledajte prvi post, a zatim pogledajte u kiliki off topic je tema otisla.

A evo i jednom za sva vremena da resimo dilemu oko prebacivanja servera na original. Prebacivanja servera poput Main-a, Garaze i Tdm-a na original nece biti. Osnovni razlog za to je, kada bi serveri bili originali, na njima ne bi bilo ljudi, jer niko nece da odvoji jebenih 7â,¬ da kupi igru. Shodno tome, ne zanimaju me vise uopste teme sledecih naziva: ubio me kroz dim, wh ili ne procenite sami, citer na garazi, ............kada budemo igrali na original serverima, onda mozemo o tome da pricamo, do tada, neka subadmini kikaju prema sopstvenom nahodjenju i misljenju. Ako smatrate da je neko citer - kik, pa neka place po forumu, jednostavno me ne zanima!!! 

Ovo nije moj stav, vec stav celog generalstaba bitangi.

kao da si poceo telegram da saljes (TACKA)  :tease

a cka Srba (tacka) predlaze jer je ovako najcitaniji (tacka) i prvi i spred svih (tacka)   :tease2 :whistling

+1 za poslednji pasos  :clapping  :worth :ziveli

Lang

Srba

Toto, sve jasno i dogovoreno. Hvala na trudu i razumevanju.

+1 bez daljeg, ako ti nesto znaci :)

c0C0

+1 Toto ubio ovaj post :D :D

Grave

Jbt, da li je moguce da ne mozete da ustekate 7 evra??? To vam je 3,4 paklice cigareta!!! Da svi imate orig, ne bi bilo ovih problema uopste.  Svake nedelje da skupite po 100 din za dva mesecda imate orig!!! Nikakav izdatak! Jedan vikend da ne izadjete u grad! Ajde, organizujte se malo i nabavite te key-eve!!!

Srba

Moram da pohvalim EMC koji uveliko nabavlja originale. Od oko 30 clanova oko polovine vec ima original a ostali su u procesu nabavke. Medjutim, nije problem nas klan koji moze da nabavi originale, vec je pitanje da li ce recimo na Mixu, ako stvarno predje na original, biti i drugih igraca sem nas. Za dva dana koliko je Mix bio orig - doslo je samo 3-4 igraca van naseg klana koji imaju original - Maz Ru koji je tu godinama, i jos par ljudi... Znaci ako mi nismo bili tamo, server je bio prazan... Ja sam ta dva dana ulazio kao i ostale klanske kolege i bas smo gledali ko ce jos da udje sa originalom. Maksimum je troje van nas bilo sa originalima. I na FB forumu su pala pitanja zasto ne mogu da udju na Mix i kad su culi da je original, padao je komentar: "Aha. Ok." i onda tisina. Pozvali smo ih da uzmu originale, ali nije bilo povratnih informacija.

Ako su bitange spremne da probaju, sto da ne, samo ne znam koliko je tu ozbiljnih igraca spremno da uloze malo novca za prijatniju igru.

sithlord

Grave,znaci ti trosis za vikend 700 din?znaci kod tebe bas siroko  :hmm

Zajcev

Ups Grave ugasi te GAD! Sith gade +1 :tease2

Grave

Quote from: sithlord on December 09, 2011, 03:58:07 PM
Grave,znaci ti trosis za vikend 700 din?znaci kod tebe bas siroko  :hmm
Da je sreca da trosim toliko! Jedva se krpim za cigare! xD