bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Subadmini  (Read 1713 times)
January 22, 2012, 02:20:06 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile
Re: Subadmini

1.Poslo sam vecini ovih request na xfireu jos me nijedan nije prihvatio.......    ne razumem
2.mislim da nemate lak i poso i postujem to i sve,ali brate ako je admin tu i ako se neko zali na nekoga pogotovo vise igraca moze se bar potrudit i provjerit toga......nekazem da treba odma kick i skakat na svaku ali nastavit hladno igrat bez ikakvog odg dok ovaj mlati ko da je rambo nije bas u redu ni s vase strane! Thumbdown Thumbdown Thumbdown Thumbdown

Primedba je na mestu, ako imate ovlascenja da vodite servere, prihvatite ljude na xf, da bi vas mogli obavestiti o problemu ako niste na serveru.

January 22, 2012, 03:19:52 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

1.Poslo sam vecini ovih request na xfireu jos me nijedan nije prihvatio.......    ne razumem
2.mislim da nemate lak i poso i postujem to i sve,ali brate ako je admin tu i ako se neko zali na nekoga pogotovo vise igraca moze se bar potrudit i provjerit toga......nekazem da treba odma kick i skakat na svaku ali nastavit hladno igrat bez ikakvog odg dok ovaj mlati ko da je rambo nije bas u redu ni s vase strane! Thumbdown Thumbdown Thumbdown Thumbdown

Primedba je na mestu, ako imate ovlascenja da vodite servere, prihvatite ljude na xf, da bi vas mogli obavestiti o problemu ako niste na serveru.

Aj neka je pod broj 1. u pravu, ali ne igramo pogađalice i asocijacije, pa da sam mi pogađamo na koga ti misliš....na kojem serveru igraš ,koji nick koristiš , tko ti je sumnjiv i imaš li dokaza da nekog optužuješ ???

Napiši u glavu sta te muči jer ne čitamo misli... Hmmmm

January 22, 2012, 03:56:17 PM
Share |
PACIJENT
User
*

View Profile

kazem samo da pise gore da ovi sto su dobili rcon da prihvate prijateljstva na xf da im se mozemo obratit za pomoc(zasad samo filadendron koji se javio i maloprije prihvatio za njega thx drinks
netrazim da pogadas igram na garazi danas sam igro smatro sam da covjek ima nesto trazio da ga se provjeri ako je moguce jer nisam bio jedini koji se zali! bio je admin ali nista,nastavio je normalno igrat....... nisam neki strucnjak nemam dokaze zato sam i trazio da ga se provjeri nisam optuzivo ali ni admin nije nista poduzeo  Down

January 22, 2012, 04:21:15 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

kazem samo da pise gore da ovi sto su dobili rcon da prihvate prijateljstva na xf da im se mozemo obratit za pomoc(zasad samo filadendron koji se javio i maloprije prihvatio za njega thx drinks
netrazim da pogadas igram na garazi danas sam igro smatro sam da covjek ima nesto trazio da ga se provjeri ako je moguce jer nisam bio jedini koji se zali! bio je admin ali nista,nastavio je normalno igrat....... nisam neki strucnjak nemam dokaze zato sam i trazio da ga se provjeri nisam optuzivo ali ni admin nije nista poduzeo  Down

Pa napiši koji ADMIN je bio i šta treba provjeriti ???  ne razumem

January 22, 2012, 11:13:10 PM
Share |
spy18
SubAdmin
Poručnik

View Profile Email

Od kako sam subadmin još NIJEDAN zahtev za xf nisam dobio osim par likova koji su hteli da igraju war na serveru grupe Vožd!!! Tako da ta priča o većini subadmina sa spiska pada u vodu, a i što je neko gore rekao predstavi se i rekneš ime admina koji nije ništa preduzimao u vezi čitera podneseš dokaze i  suicide suicide suicide....... Šalim se, moraš da se izjasniš druže ne gledamo svi u pasulj kao neki (????)  :hat

January 22, 2012, 11:46:18 PM
Share |
Grave
SubAdmin
Pukovnik

Bolje ceo zivot milioner nego jedan dan siromah.

miljkovic.vlada@gmail.com
View Profile Email

Od kako sam subadmin još NIJEDAN zahtev za xf nisam dobio osim par likova koji su hteli da igraju war na serveru grupe Vožd!!! Tako da ta priča o većini subadmina sa spiska pada u vodu, a i što je neko gore rekao predstavi se i rekneš ime admina koji nije ništa preduzimao u vezi čitera podneseš dokaze i  suicide suicide suicide....... Šalim se, moraš da se izjasniš druže ne gledamo svi u pasulj kao neki (????)  :hat
Isto vazi i za mene. Dobio samo par zahteva, prihvatio i to je to. Mada, ja i nisam na spisku za admine. xD

February 07, 2012, 03:16:15 PM
Share |
Eskimko
General-major
**

razom-sd@hotmai.com
View Profile Email

Jel delite jos te rikone,trebo bi mi za TDM?  Tongue 2

February 29, 2012, 09:22:52 PM
Share |
aske
Vojnik
*

View Profile Email

evo jedan igrac koji bio upozoren na veliki ping i rezili smo to lepo:DDDD

http://screenshot.xfire.com/s/121665775-4.jpg

inace ovo je sa naseg war servera da ne dodje do zabune....
« Last Edit: March 01, 2012, 12:06:00 AM by aske »

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: