News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Rotacija mapa

Started by dokini, November 28, 2011, 06:50:15 PM

Previous topic - Next topic

dokini

Malopre sam procitao post na SD delu foruma pa je moj predlog da se tako nesto uradi i na Mix u jer u rotacii oko 5 mapa dojadise i bogu i ljudima da se prepodesi to ako moze a i ako moze u rotaciju da udju i mape iz rcona mislim defolt mape :hmm

Kreowski

Quote from: dokini on November 28, 2011, 06:50:15 PM
Malopre sam procitao post na SD delu foruma pa je moj predlog da se tako nesto uradi i na Mix u jer u rotacii oko 5 mapa dojadise i bogu i ljudima da se prepodesi to ako moze a i ako moze u rotaciju da udju i mape iz rcona mislim defolt mape :hmm

Definitivno se slazem  ako STRING  imadne vremena da podesi da se nemoze glasati za mape  pa neka idu sve mape  jer ovako samo se vrte jedne te iste mape u krug.... bit ce dosta zanimljivije....

Hvala

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Kreowski on November 28, 2011, 07:25:55 PM
Quote from: dokini on November 28, 2011, 06:50:15 PM

Definitivno se slazem  ako STRING  imadne vremena da podesi da se nemoze glasati za mape  pa neka idu sve mape  jer ovako samo se vrte jedne te iste mape u krug.... bit ce dosta zanimljivije....

Hvala

ne se slazem za auto rotacijom mapa,....ima dosadnih do zla boga... mozda je bolje da  :stoner: u opciji pri glasanju nema mape koja je igrana u naredna 3-4 glasanja,......

Srba

Znas sta, Mrvice, i ja sam razmisljao o tome - ali se svodi na sledece: vecina glasa za odredjenu mapu pa makar 4 puta za redom, a svidjalo se to nama ili ne - ako stavis na glasanje da se mapa menja, a vecina to ne prihvati, sta onda da radis? To znaci da oce ljudi da igraju Burg ili Carantan dok im na usi ne izadje. Sta da radis ako je to vecina? Nista. Ja tada menjam server, odem na MW2, MW3, Battlefield...

Tacno je da imamo rcon i da mozemo da promenimo mapu, ali to nije korektno - jer ako im se igra 48 puta Burg za redom, nek igraju ako je to zelja vecine. Nema tu mnogo razmsljanja... Valjda ce se zasititi Burga jednog trenutka... :)

mrvica_******|2shooorty|

jes ima r-con ali ne radi  :wink: ,....
ne verujem da hoce kao sto ima po meni ludaka sto oce da igraju tujane non-stop ,...do ludila

je bolje da se mape vrte ali nekako mi se svidja da ima glasanje,....ali recimo ako mape idu po nekom redosledu neka mogucnost da se glasa mozda samo za sledecu mapu ili tako nesto,.....i da mape ne idu stalno istim redosledom,...mozda je tak bolje ,....ali aj da se promeni,......da vidimo rezultat,.... :handshake:

Srba

Tesko je udovoljiti svakome (nemoguce), a priklonicu se zelji vecine. Mislim, medjutim, da mogucnost glasanja nikako ne bi valjalo ukinuti iz mnogo razloga...