Vasil1 kroz dim

Started by remy, November 17, 2011, 04:30:24 PM

Previous topic - Next topic

remy

Danas sam igro bio je tu i arko iz kacuna koji ga uvijek brani ne znam zbog cega
Ali sto je najzanimljivije uzmem ja flag kad vasil1 kroz dim me...
Samo da nebi pobjedili da bi oni dobili pobjedu ovo je sramota...
Dokle vise ovo vako...

aRkOfromKacuni

Bolan bolan dokle ces ti biti dosadan po forumu...pa pomiri se da ima igraca koji bolje igraju od tebe  prestani pisati gluposti...

Nikoga ja nisam branio nego sam rekao sta ima veze ako te ubio kroz dim, covjek pucao kroz dim jer vas je puno bilo oko flaga i eto tebe pogodio i ubio te...kao da ti nikad ne pucas kroz dim???

Stvarno za jednog "porodicnog" covjeka si dijete veliko...

pozzz od "fromKacuna"  :mahanje

vd|cube(im)

Quote from: remy on November 17, 2011, 04:30:24 PM
Danas sam igro bio je tu i arko iz kacuna koji ga uvijek brani ne znam zbog cega
Dokle vise ovo vako...

I sad bi mi tribali na osnovu tvog posta bez ikakvih dokaza osuđivati nekog igrača sa servera....Tko si ti ????   :shok Da ti virujemo na riječ????  8).....21 post imaš na forumu, a po karmi se vidi koliko i kako te ljudi doоivljavaju  :||  :facepalm:

aRkOfromKacuni

Quote from: vd|cube(im) on November 17, 2011, 04:44:53 PM
Quote from: remy on November 17, 2011, 04:30:24 PM
Dokle vise ovo vako...

I sad bi mi tribali na osnovu tvog posta bez ikakvih dokaza osuđivati nekog igrača sa servera....Tko si ti ????   :shok Da ti virujemo na riječ????  8).....21 post imaš na forumu, a po karmi se vidi koliko i kako te ljudi doоivljavaju  :||  :facepalm:

Ma tek skonto kako forum radi pa mu valjda zanimljivo postavljati "glupe teme" da mu ljudi pisu i daju mu odgovore...ono on kao autor te neke teme pa ponosan i misli da je zanimljiv...

Vidis da u zadnje vrijeme samo on postavlja teme po forumu i pise gluposti...

Nije ova igra za njega :tease

pozzz od "fromKacuna" :mahanje

remy

Kaze arko da stavljam glupe teme znaci glupo je kada te neko ubije kroz dim.
Ja iznesem dokaze a ljudi samo kazu to nije bio on sta jos trebam...
A ti arko suti branis citera...i nije nas bilo oko flaga puno eto zna Tamara ja mislim da je ona pocela nositi flag pa sam ja nastavio...
Sada nemam dokaza i mozete nesta pricati upravu ste,ali ce ih biti samo nemoj te mi reci:
"joj neko mi ukro nick"
"joj to nije on" ...

aRkOfromKacuni

Quote from: remy on November 17, 2011, 05:11:24 PM
Ja iznesem dokaze a ljudi samo kazu to nije bio on sta jos treba...
A ti arko suti branis citera...i nije nas bilo oko flaga puno eto zna Tamara ja mislim da je ona pocela nositi flag pa sma ja nastavio...

E neka si to napisao...znas kad neko nosi flag i kad ga ubije ona zastava ostane gdje flag trenutno stoji kad nije ni kod kog...lik je pucao na nas flag jer je znao da ce ga neko od vasi uzeti i ti si naletio i ubio te...eto ti lijepo objasnjeno...sad je do tebe da li ti je mozak dovoljno razvijen da to skontas :tease

remy

Jesi li ti njegov advokat pa ga branis
Eto vidi se koga vi branite...
Polako bice dokaza samo polako...

aRkOfromKacuni

Quote from: remy on November 17, 2011, 05:20:37 PM
Jesi li ti njegov advokat pa ga branis
Eto vidi se koga vi branite...
Polako bice dokaza samo polako...

Nikoga ne branim nego tebi objasnjavam kao da imas 4 godine... :ne_razumem

Prestani se provaljivati i sarati bezze teme po forumu...prestani prozivati "fromKacune" jer nikad neces biti kao jedan od nas, nisi sposoban za to... :tease :suicide

remy

Ja nisam bio jedini na sereveru koji je imao vakvo misljenje o Vasil1 i tebi o kamperu
Zalili su se i drugi zato izvini molim te nemoj mi se vise tako obracati niti zelim odg.vise na tvoje postove
Ti ces meni reci ko je u pravu ko nije...

Lider

Dijabola

@ Lider +2

ahahahhahahahah objasnio si....ahahahahhaha odavno me neko nije ovako zasmejao....... :rofl :rofl :rofl

DexonDee

Quote from: Dijabola on November 17, 2011, 10:33:04 PM
@ Lider +2

ahahahhahahahah objasnio si....ahahahahhaha odavno me neko nije ovako zasmejao....... :rofl :rofl :rofl

hahahahahahahah i ti si mene nasmejao hahahahahaha +2 hahahahahahahahahahahahahaha

vd|cube(im)

@ Lider +2

:||  :||  :||  :||  :||  :||  :||  :||  :||

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on November 17, 2011, 10:38:49 PM
@ Lider +2

:||  :||  :||  :||  :||  :||  :||  :||  :||

Cube evo ti +5 hahahahahahaha

ludi livnicar

Ali kako da iko ovde zna da je covek cheater na osnovu toga sto si rekao. Desava se da vidis igraca u dimu ako dim nije mnogo gust, ono kad krene da nestaje ili kad igrac ulazi u dim. Mozda je neko pucao u tom trenutku i covek je to video na radaru i zapucao u tvom pravcu i tebe ubio.