bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: E moj kapetane :) imas ga pravo  (Read 1845 times)
November 13, 2011, 12:27:56 AM
Share |
tajo_
Potporučnik
**

Ja sam samo htjeo da je volim...

View Profile WWW Email
E moj kapetane :) imas ga pravo

Zasto se tajo uvijek mora zaliti na ovom forumu, zasto ne bi mogao nesto drugo osim toga???

I opet zasto ja uvijek smetam, zasto?    Nisam crnac, jesam bosanac :O da nije zbog toga??

http://imageshack.us/f/27/40187044.jpg/

Lijepo li ga kapetane :r

http://imageshack.us/f/829/cod2mp20111016155219.png/

Budi fer prema sebi, prodaj komp kupi  Violin
« Last Edit: November 13, 2011, 12:31:32 AM by tajo_ »

November 13, 2011, 01:25:03 AM
Share |
Jack Sparrow
Bitange
General armije

View Profile
Re: E moj kapetane :) imas ga pravo

Kao prvo, vise od 50% igraca su se poceli tada zaliti na tebe. I odem ja u spec da te pratim kako igras.
Normalno, imao sam sta videti. Znaci, znas uvek gde ce ko izaci, pure wh. Par puta si Masalu iz klana MunjE kroz smoke ubio (u toujanu i burgu)...
Sto se mene tice ti si zavrsio sa igranjem na garazi. Budi srecan necu traziti ban od Stringa.
Nisam tvoj kapetan i budi ti fer prema sebi i igraj bez pomagala (ako budes mogao igrati).
Vise volim elek. gitaru rock3

Jednom je nasa bitanga Maki kazao, "nemoguce je biti prvi uvek, a da ti ne opadne koncentracija" (nesto na taj nacin).

P.S. nije mi se dalo pisati neki roman 1h iza ponoci, pa sam na brzinu napisao nesto  Smiley
« Last Edit: November 13, 2011, 01:32:39 AM by Jack Sparrow »

November 13, 2011, 01:54:05 AM
Share |
tajo_
Potporučnik
**

View Profile WWW Email

Udara tajo po  Whip3 pa ajmo taju vani...

Nije problem mozes slobodno da trazis ban... Inace, radnim danima sam zauzet i vikend koristim da vam isprasim guzice, ali eto ne da mi se vise Smiley

Uvijek si bio  Cry , drugim das guzice, a meni ne  Sad

Uzivajte u igri

November 13, 2011, 02:07:01 AM
Share |
cheda
Potporučnik
**

View Profile

O svemu ovome nebi puno da kazem osim jack da malo masala vise pratis svi se zale na njega znas sam a sto se tice Taje voljeo bi da covjek jendom dodje do novog sada i u vas taj kafe internet pa da vam dokaze da ne haksa ali eto svakome svoje uzivajte u igri na bitange serverima kao sto ja radim Cheesy uzdravlje pozzfromzwolle  Punk

November 13, 2011, 01:22:35 PM
Share |
djed
Potpukovnik

View Profile Email

kad sam ja govorio za taju... Facepalm
i plus imam informaciju(neko iz kacuna je rekao)da mu je bio kod kuce i da ima wh...e ko ce mu ga vjerovat sad...Smiley

November 13, 2011, 02:10:37 PM
Share |
Stekara_1
Poručnik

View Profile

snimajte

evo ja pravim editorijal za sifru sifricu pa da isteramo mak na konac.

November 13, 2011, 02:37:21 PM
Share |
tajo_
Potporučnik
**

View Profile WWW Email

kad sam ja govorio za taju... Facepalm
i plus imam informaciju(neko iz kacuna je rekao)da mu je bio kod kuce i da ima wh...e ko ce mu ga vjerovat sad...Smiley

Sve vase optuze se temelje na tome, rekla kazala  Wink2  Daj neki ss da vidimo?  
« Last Edit: November 13, 2011, 02:44:00 PM by tajo_ »

November 13, 2011, 04:37:04 PM
Share |
remy
Potporučnik
**

View Profile Email

Tajo nemoj da pricas gluposti ubio si jednog igraca kroz dim pa onda mene u Toujane.Danas si bio igrao pod drugim nickom mislim da si bio //atila prepoznali su te tvoji haveri iz kacuna sram te bilo haxas vec godinama na ovome serveru sram te bilo.
Jos te podrzava ovaj cheda koji pali pri kraju wh i kampa pored flag i naravno tvoji ostali kacuni koji tvrde da nemas wh
Bar imaj hrabrosti i stavi svoj pravi nick , nemoj se stiditi  i govoriti onda "to mi je neko ukro nick" heeee...

November 13, 2011, 04:39:57 PM
Share |
Dijabola
Major
**

View Profile Email

remy +1

November 13, 2011, 05:02:52 PM
Share |
aRkOfromKacuni
Potporučnik
**

View Profile Email

Momci vjezbajte da bi dostigli nivo kacuna i t@je...i vi svi imate wh i ubijate kroz dim,rekli nam vasi "haveri"...vjezbajte, vjezbajte i vjezbajte pa kad navjezbate prozivat ce vas da ste citeri i to  Tease Tease Tease

pozdrav od fromKacuna  Mahanje

November 13, 2011, 05:16:45 PM
Share |
djed
Potpukovnik

View Profile Email

a najbolje je dzaba i ako promjeni nick opet svi primjete da je citer..Cheesy
ajd da ga samo napadaju dok nosi nick tajo..nego cim i promjeni onda svi sumljaju...

November 14, 2011, 01:53:06 AM
Share |
cheda
Potporučnik
**

View Profile

Ti masala (remy) nemas sta da kazes neki dan si gubio 2 razlike na toujane izasao si 3 minute prije kraja i ponovo usao pod nickom kolo i aimbot si imao ukljuceno i za nepune 2 minute ste preokrenuli rezultat pa si izasao i ponovo usao pod svojim nickom munja-masala,to mnogi mogu potrvrditi ti da svaku stazu imas preko 100 pobjeda kao prvo pratio sam te kad sam bio u specu,igrac si nikakav skilla nemas ma nemas uopce kretnje pokretljivost ti ko u krana samo flagove donosis jer znas pomocu wh gdje se ko nalazi a i da znas igrati sigurno nema tog koji ce svaku stazu imati preko 100 pobjedu a ti ih uvijek imas tako da retardu mali nauci se igrati pa bez pomogala pa onda imas sta pricati,a to djede ko god ti je pricao za taju to je cista laz,to te je neko lozio covjek sigurno ima strasan skill jer sam mnogo puta igrao protiv njega u lanu i uvijek je igrao protiv mene i sa 100% sigurnoscu mogu reci tajo je medju prvih 10 igraca sto se tice bitange servera ali eto svakom svoje neka razmislja sta hoce..........pozzfromzwolle   Stoner

November 14, 2011, 10:58:41 AM
Share |
Lider
General armije

View Profile

Ti masala (remy) nemas sta da kazes neki dan si gubio 2 razlike na toujane izasao si 3 minute prije kraja i ponovo usao pod nickom kolo i aimbot si imao ukljuceno i za nepune 2 minute ste preokrenuli rezultat pa si izasao i ponovo usao pod svojim nickom munja-masala,to mnogi mogu potrvrditi ti da svaku stazu imas preko 100 pobjeda kao prvo pratio sam te kad sam bio u specu,igrac si nikakav skilla nemas ma nemas uopce kretnje pokretljivost ti ko u krana samo flagove donosis jer znas pomocu wh gdje se ko nalazi a i da znas igrati sigurno nema tog koji ce svaku stazu imati preko 100 pobjedu a ti ih uvijek imas tako da retardu mali nauci se igrati pa bez pomogala pa onda imas sta pricati,a to djede ko god ti je pricao za taju to je cista laz,to te je neko lozio covjek sigurno ima strasan skill jer sam mnogo puta igrao protiv njega u lanu i uvijek je igrao protiv mene i sa 100% sigurnoscu mogu reci tajo je medju prvih 10 igraca sto se tice bitange servera ali eto svakom svoje neka razmislja sta hoce..........pozzfromzwolle   Stoner

http://www.znanje.org/lektire/i26/06iv02/06iv0211lekt/interpunkcija.htm

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
November 14, 2011, 12:13:51 PM
Share |
remy
Potporučnik
**

View Profile Email

E znas sta ti mali nauci se barem pisati kako treba,a to sto tvrdis da sam ja ulazio sa aim to nisam bio ja , niti ja to imam.
Ja sam porodican covjek imam djecu i zenu nemogu ja citav dan visit za comp. treba nekad i neke kucne poslove zavrsavat tako da moram cesto izlaziti sa servera.I sto ti njega uopste branis i kako mozes tvrditi da on nema
ako nisi nikada bio kod njega u kucu i gledao kako on igra,dok to neki drugi jesu
I usput da ti kazem ja sam iz Sarajeva i nisu meni kacuni daleko
NEMOJ DA VAM DODJEM GORE I POMRACIM VAM NEBO IZNAD VASEG SELA...

November 14, 2011, 02:50:01 PM
Share |
aRkOfromKacuni
Potporučnik
**

View Profile Email

E znas sta ti mali nauci se barem pisati kako treba,a to sto tvrdis da sam ja ulazio sa aim to nisam bio ja , niti ja to imam.
Ja sam porodican covjek imam djecu i zenu nemogu ja citav dan visit za comp. treba nekad i neke kucne poslove zavrsavat tako da moram cesto izlaziti sa servera.I sto ti njega uopste branis i kako mozes tvrditi da on nema
ako nisi nikada bio kod njega u kucu i gledao kako on igra,dok to neki drugi jesu
I usput da ti kazem ja sam iz Sarajeva i nisu meni kacuni daleko
NEMOJ DA VAM DODJEM GORE I POMRACIM VAM NEBO IZNAD VASEG SELA...

pa sta ako si ti porodicni covjek onda ne kucas pomagala...glup si ko top za jednog porodicnog covjeka...pa hajde dodji u "nase selo" i pomraci nedo majmune neotesani...ti ces nekome prijetiti da ces pomraciti nebo...uh jesmo se svi prepali...uuuuhhh uhhhh

pozzz od "fromKacuna" Mahanje

Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: