DAKLE, DA PONOVIMO GRADIVO, za one koji ne znaju ili se prave blesavi
Kod nas na serverima nije dozvoljeno:
1. nositi nickove uvredljivog sadržaja, dakle, ne možes da imaš nick tipa četnik, ustaša, gazija..., ime neke jedinice iz drugog sv.rata ili bilo kojeg rata posle, ime nekog generala koji je učestvovao u ratnim sukobima na bilo kojoj strani, etc.
2. nemojte da prozivate ljude sa rečima love, lovaro, haxoru... da ih psujete zato što su vas ubili
3. nemojte da psujete, ako ništa drugo a ono zbog toga što to nije odlika normalnih i vaspitanih ljudi
Ako vas neko od admina upozori da treba da promenite nik, bez ikakve rasprave i psovanja, nema potrebe da ulazite u raspravu i da se pravite ludi i tri puta na tri upozorenja pitate zašto da ga menjate, a pri tome su vam nikovi tipa arkan, crna legija i ustaša - konkretni slucajevi sa kojima sam se ja susreo u proteklih par dana. Ne znam ni što vas uopšte upozoravamo umesto momentalnog kikovanja.. i ova tema je čini mi se, ispričana mnogo puta ali repetitio est mater studiorum
Za takve slučajeve ubuduće ćemo vam uputiti samo jedno upozorenje, a ako se oglušite na njega, i ne odreagujete odmah, sami bez ikakve rasprave, bićemo prinuđeni da nekima banujemo opseg.
Ljude na serveru ne interesuju ničiji, pa samim tim ni tvoji, politički stavovi, frustracije, nedostatak kućnog vaspitanja, nepismenost. Došli su ovde da se igraju i opuste. Ako ne umeš da participiraš sa nama u nasoj zajednickoj zabavi i pri tome to dobijaš za džabe, dakle, ne plaćaš, a neko to i placa, nemoj ni da dolaziš. To što si nevaspitan, da ne upotrebim neku težu reč, to je tvoj problem a ne naš.
+1 Pohvale za ovo, i nadat je se da ce biti primjenjeno