Pitanje za Paddy II

Started by ludi livnicar, November 03, 2011, 11:27:20 AM

Previous topic - Next topic

ludi livnicar

Morao sam da otvorim ovakvu temu posto je na prethodnu prethodnu stavljen lock. Prvo dali sam lud pa recimo to ovako

http://www.youtube.com/watch?v=4JttjvbZbZs   :rofl
A sad ozbiljno
Kada sam rekao nije psovao mislio sam nije psovao Isusa da bi nekoga to vredjalo u tom slucaju i da ga je kickao neko OK. Covek je usao sa nickom Isus. Zasto bi nick Isus uvredio nekog Hriscanina. Mene licno ne vredja. Mogao je da dodje covek i sa nickom buda, Alah dok gog ne vredja druge ljude na serveru OK je. I zasto bi i katolike uvredio Isus pa hruscani su plus koliko ljudi u Srbiji zna da je taj dan katolicki prasnik Svi sveti. Igrom slucaja znam posto zivimu u takvoj sredini ali sta je sa ljudima koji nisu u kontaktu sa ljudima katolicke veroispovesti. Jel treba da pogledam u jevrejski ili muslimanski kalendar da znam koji je praznik, Ne mrzim nikoga i postujem sve religije i imam izuzetne prijatelje katolike ali ipak je u ovoj zemlji pravoslavna vecinska religija i niko nije duzan da zna kad vernici druge religije slave neki praznik. Ok ako zna ali nije moranje da zna. I ponovo na koji nacin nekog Hriscanina vredja nick Isus.

vd|cube(im)

Kick je bio i ne moоe se tu više puno toga pomjeniti....Ovakve teme mogu samo da dovedu do svađe i rasprave koje idu u nedogled...opet lijepo lock i kraj priče.... :shutup: ......

P.S.    Igrao sam na dosta servera u ovih 4-5 godina koliko igram cod2 , ali bitange serveri su jedini na prostoru bivše yuge na kojima najmanje dolazi do izraоaja vjerska i nacionalna netrpeljivost.....pa nek tako i ostane  :yes  :stoner:

ludi livnicar

Quote from: vd|cube(im) on November 03, 2011, 12:20:38 PM
Kick je bio i ne moоe se tu više puno toga pomjeniti....Ovakve teme mogu samo da dovedu do svađe i rasprave koje idu u nedogled...opet lijepo lock i kraj priče.... :shutup: ......

P.S.    Igrao sam na dosta servera u ovih 4-5 godina koliko igram cod2 , ali bitange serveri su jedini na prostoru bivše yuge na kojima najmanje dolazi do izraоaja vjerska i nacionalna netrpeljivost.....pa nek tako i ostane  :yes  :stoner:

Slazem se kick je bio i tu sad nemozemo nista promeniti ali stvar je u tome sto zbog nicka nije trebalo da dodje do kicka. Nema razloga da uzalimo u bilo kakvu svadju samo sam hteo da se pobunim zbog po meni neopravdanog kicka.