|MR|blazee Psovanje !

Started by Siki(UNSKILL), October 29, 2011, 05:38:45 PM

Previous topic - Next topic

Siki(UNSKILL)

http://www.xfire.com/profile/sreten95/screenshots/?view#118919145
Kao sto se vidi iz prilozenog...Ubio sam lika i poceo je da psuje...Ovo nije prvi put da mi je tako nesto opsovao ! Mnogo puta sam bio tolerantan i nisam htio da izbacujem na forum , rek'o proce ga ! Mogu da shvatim sve , da sam ga iznervirao i to  , al' majka se ne dira...I ja psujem al ne majku , nego led :) Jer to nikome nista ne znaci... ;)
Nadam se objasnjenju od strane blazea ! :)

Hvala!
:king:

blazee

Ovako.. Ja znam da sam  zadnji par dana bio u nedoločnom ponašanju na serveru, i takih stvari...Mozda je zato sto nisam dugi igrao pa nisam znao ili je to sto jos uvjek ne znam igrat, ali matorii kako se ti nebi izivcirao kad bi te neko 2-3 puta zaredom ubijo nejd, kad se spawnas na sponu...znaci par puta sam isao reconnect i tako stalno me ubijao nejd...reci mi dali ti nebi pukao...://:..Ako sam te uvjredio, a znam da jesam eo ja se osbno u moje ime ispricavam ponajvise tebi, a i ostlaim ljudima ako sam vas zivcirao, maltretirao, ovo ono...pa sad vi ako imate sta protiv mene banajte me, radite sta ocete, nek me kikaju iz MR-a ako ti to sta znaci... Stvarno sorii  :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :|| :|| :|| :|| :|| :|| :'( :'( :'( :punk :punk :love :love :party2 :baby :drinks2 :ziveli :worth :worth :clapping2 :tease :yikes: :ne_razumem

domohomo

Quote from: blazee on October 29, 2011, 06:23:40 PM
Ovako.. Ja znam da sam  zadnji par dana bio u nedoločnom ponašanju na serveru, i takih stvari...Mozda je zato sto nisam dugi igrao pa nisam znao ili je to sto jos uvjek ne znam igrat, ali matorii kako se ti nebi izivcirao kad bi te neko 2-3 puta zaredom ubijo nejd, kad se spawnas na sponu...znaci par puta sam isao reconnect i tako stalno me ubijao nejd...reci mi dali ti nebi pukao...://:..Ako sam te uvjredio, a znam da jesam eo ja se osbno u moje ime ispricavam ponajvise tebi, a i ostlaim ljudima ako sam vas zivcirao, maltretirao, ovo ono...pa sad vi ako imate sta protiv mene banajte me, radite sta ocete, nek me kikaju iz MR-a ako ti to sta znaci... Stvarno sorii  :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :girl_cray :|| :|| :|| :|| :|| :|| :'( :'( :'( :punk :punk :love :love :party2 :baby :drinks2 :ziveli :worth :worth :clapping2 :tease :yikes: :ne_razumem
Jel ti Dijabola šta u rodu?

blazee

Kreowski

Quote from: domohomo on October 29, 2011, 06:36:28 PM
Quote from: blazee on October 29, 2011, 06:23:40 PM
Jel ti Dijabola šta u rodu?

Znaci  DOMO   +1  na karmi

Staljin

kukulele pa sta ti se desilo jbt? Jesi poceo pusit drogu   8)

blazee

staljo tosu posljedice malo canabisa i tak to ^^ trenutno sam na odvikavanju :P.. :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :worth :worth :worth :worth

Dijabola

Dijabola

||NooOooZ||CAKI

xD blace crni blaze "sta to radis kume" :D

Siki(UNSKILL)

Sto se mene tice ne moras dobijat ban , prihvatam izvinjenje...Jeste i ja se iznerviram mnogo puta...Al' nikad ne psujem nesto sto je nekome bitno !
Uzivaj u daljoj igri! :) :punk

Moze lock ! :)

domohomo

blazee

fanTom!

blazee

eo vam ga kikan sam iz mr-a nadam se da vam je to bio cilj...MISSION PASSED :)  :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic

DexonDee

sta reci nego STRAAAAAAAAAAASNO !

Covek sto je opsovao nesto eto iznervirao se i napisao ovo sto je napisao i okacite na forum i zbog toga bude izbacen iz klana...

Jeste da nije trebao da psuje ali cekajte malo koliko vas ima los dan i dodje na server i pocne da psuje itd i niko (sem dijabole) se ne zali na to...

Ne znam koliko puta vam moramo reci CIMNITE ADMINE uvek je neko online

MakiMDSS.rs

ja mislim da blaze treba da se vrati u MR i da mu se da nova sansa barem nije haxao i psovao na nacionalnoj osnovi ...

Dijabola

vd|cube(im)

Vrag odnija i te SS-ove i ko ih izmisli....jel tako Dijabola ??  :stoner:

Dijabola

Staljin

nije ti prvi puta,jbg blaze,bilo je toga jos,a znas kakvo je pravilo kod nas  :(

Dijabola

Blazeova himna:"Pravila, pravila, u crno me zavila.."  :yahoo  :rofl

blazee

ma sve 5 ..mr je bio kap koja je prelila casu....quitam cod u 90 % slucajeva...

Dijabola

JAOOOO....vidi mi karmu...sta je bre ovo, KARMA -87....juce bila -70  :||  :yikes:.....dajte ljudi ako Boga znate... :worth :worth

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ma vratice Stalja Blazu...    :clapping   Samo mora malo da ga stavi na klupu da se ohladi.. Znate kako to ide... Stalja je veliki znalac, i pravi lider (doduse jedan je Lider) - General!   :smartass

Staljin

ma sveg mi vise puna kapa i klana i igre ove  :flag_of_truce

blazee

Subzero, ma i da me stalja  :punk vrati, bilo bi mi neugodno jbte...posvo sam tamo ko majmuno radi obicne bobme..i sad da se to tak lako prede preko toga..to mi je tako bezveze...kuis ono  :icon_eek: .. kak bi drugi reagirali na to...pogotovo deno koji me kiko (valjda on ) :D  :hooray: :hooray: :vava

Dijabola

Sta je ovo,,,e se ova karma sama povecava.... :rofl

Lider

||NooOooZ||CAKI

nzm blaze malo si preterao jbg

Siki(UNSKILL)

Mnogo je puta psovao barem meni...I kada sam mu rekao na ser da cu stavit na forum...On je samo rekao da ga boli briga i da stavi sta hocu(u tom smislu)...Mnogo puta se i meni desilo da opsujem...Al' kad mi je rekao da ga je briga sto cu postavit onda sam stavio...
Ja i blazee smo sada u dobrom kontaktu i sve je ok ! :)
:peace: :peace:

vd|cube(im)

Quote from: Siki(UNSKILL) on October 31, 2011, 06:53:21 PM
Mnogo je puta psovao barem meni...I kada sam mu rekao na ser da cu stavit na forum...On je samo rekao da ga boli briga i da stavi sta hocu(u tom smislu)...Mnogo puta se i meni desilo da opsujem...Al' kad mi je rekao da ga je briga sto cu postavit onda sam stavio...
Ja i blazee smo sada u dobrom kontaktu i sve je ok ! :)
:peace: :peace:

Cinkaroš i izdajica ovaj Siki  8)  :shutup:

Siki(UNSKILL)

Naravno da sam ja izdajica...Sada je naravno ispalo kao da nije nista uradio i da nije kriv !
Nista ja sam kriv izvinjavam se na postu !
Moze li lock ? Hvala unaprijed !  :whistling

Lider

Nemojte lock! Cekajte da i ja nesto kazem...
Ne vjerujte medijima. Ne vjerujte svemu sto cujete na TV-u, procitate na netu ili u novinama. Mediji manipulisu informacijama i cine da stvari izgledaju onako kako oni hoce i kako njima odgovara. Sve u reziji CNN-a i BBC-a, a znamo ko stoji iza njih. Citajte izmedju redova, mislite svojom glavom.
Eto, moze sad lock! :smoke:

djed

ToTo

Lock pod hitno, inace ovo postaje prava sapunica......lock