cestitke jos jednom odlicnom sportisti iz bitange

Started by MakiMDSS.rs, October 23, 2011, 12:51:40 AM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

cisto da vam javim da imate jos jednog reprezentativca SRBIJE u BITANGAMA i ovosezonske uspehe u svom sportu ...

Finalista Drzavnog Prvenstva u 10 Plesova !!! 5ti u SRBIJI !!! i Finalista Vojvodjanskog Prvenstva u 10 Plesova !!! 2gi u VOJVODINI !!!

posto sam propustio 2 drzavna i 2 vojvodjanska odradio sam posao na najjacim takmicenjima ...

sledece je Vojvodjanski Prvak u LATINO plesovima i Finalista LATINO plesova na Drzavnom takmicenju barem 5to mesto opet ... ljudi vidimo na serverima ako budem naso i malo vremena pored treninga i putovanja ...

pozz od makija

[TNT]AL PACiNO

Quote from: M.MaKi.C on October 23, 2011, 12:51:40 AM
cisto da vam javim da imate jos jednog reprezentativca SRBIJE u BITANGAMA i ovosezonske uspehe u svom sportu ...

Finalista Drzavnog Prvenstva u 10 Plesova !!! 5ti u SRBIJI !!! i Finalista Vojvodjanskog Prvenstva u 10 Plesova !!! 2gi u VOJVODINI !!!

posto sam propustio 2 drzavna i 2 vojvodjanska odradio sam posao na najjacim takmicenjima ...

sledece je Vojvodjanski Prvak u LATINO plesovima i Finalista LATINO plesova na Drzavnom takmicenju barem 5to mesto opet ... ljudi vidimo na serverima ako budem naso i malo vremena pored treninga i putovanja ...

pozz od makija

svaka casr  :clapping2

$tring

Svaka cast Maki! :) Bitange su uz tebe... Samo napred i igraaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj ... odnosno, pleši.................  :happy

SALTSTONE

Rezultat za pohvalu !!! Bravo Maki deracu himena, samo gazi !!!  :mahanje

ToTo

Kad osvojis to sve sto ima da se osvoji, napravicemo jedan veliki party, ali pod uslovom da dovedes one tvoje partnerke, pa da svi zajedno odigramo jedan veliki prljavi ples, al mi biramo mapu   :diablo   :party2   :party2   :innocent

Paddy

Quote from: ToTo on October 23, 2011, 11:08:27 PM
Kad osvojis to sve sto ima da se osvoji, napravicemo jedan veliki party, ali pod uslovom da dovedes one tvoje partnerke, pa da svi zajedno odigramo jedan veliki prljavi ples, al mi biramo mapu   :diablo   :party2   :party2   :innocent

E bas ce s tobom plesat, pokretan si ko hokejaski golman  :rofl

MakiMDSS.rs

znas kako kazu bez starca nema udarca ... i nikad nije kasno da se igra strasno :P

nego ja sam vise za ono bez starca nema dzeparca :D

ima za TOTA bas jedna igra koja se zove disko dance i veruj mi ne mora mnogo da se krece :) stojis u mesto i okreces devojku tj zenu :P

Paddy

Quote from: M.MaKi.C on October 24, 2011, 11:20:46 AM
znas kako kazu bez starca nema udarca ... i nikad nije kasno da se igra strasno :P

ima za TOTA bas jedna igra koja se zove disko dance i veruj mi ne mora mnogo da se krece :) stojis u mesto i okreces devojku tj zenu :P

E bas bi volio Tota vidjet u tom disco dancu  ;D :rofl

DexonDee

Bravo Maki

Quote from: Paddy on October 24, 2011, 12:41:06 PM
Quote from: M.MaKi.C on October 24, 2011, 11:20:46 AM

E bas bi volio Tota vidjet u tom disco dancu  ;D :rofl

Ma to bi bila komedija :D

VIP.er

Jacⱪ Sparroⱳ™

Cestitam Maki, i da nam nastavis tako a i bolje :handshake:  :drinks2

ToTo

:icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

Ko bre komedija??????

Pa ja sam harao disco podijumima krajem osamdesetih, a oprobao sam se i kao DJ, ehh....kakva su to vremena bila, kad se samo setim...Modern Talking, pa disco kugle, pa prva ozbiljna rasveta, ...najlepse je bilo u Madoni u hotelu Park, Shanjika je bio odlican DJ, a ozvucenje za ono vreme vrhunsko. Nisam mogao da skinem pogled sa dva nova technix gramofona, eeeehhhh...   :party2

DexonDee

domohomo

Quote from: ToTo on October 25, 2011, 12:45:29 AM

Ko bre komedija??????

Pa ja sam harao disco podijumima krajem osamdesetih, a oprobao sam se i kao DJ, ehh....kakva su to vremena bila, kad se samo setim...Modern Talking, pa disco kugle, pa prva ozbiljna rasveta, ...najlepse je bilo u Madoni u hotelu Park, Shanjika je bio odlican DJ, a ozvucenje za ono vreme vrhunsko. Nisam mogao da skinem pogled sa dva nova technix gramofona, eeeehhhh...   :party2
Ok Travolta :punk

Bravo Maki svaka čast!!!

Paddy

Quote from: ToTo on October 25, 2011, 12:45:29 AM

Ko bre komedija??????

Pa ja sam harao disco podijumima krajem osamdesetih, a oprobao sam se i kao DJ, ehh....kakva su to vremena bila, kad se samo setim...Modern Talking, pa disco kugle, pa prva ozbiljna rasveta, ...najlepse je bilo u Madoni u hotelu Park, Shanjika je bio odlican DJ, a ozvucenje za ono vreme vrhunsko. Nisam mogao da skinem pogled sa dva nova technix gramofona, eeeehhhh...   :party2

Danas mozes samo plesati sa jos pokojim prezivjelim fazanom i to je to.

fanTom!

pick n roll

e jebote, nisam video ovaj topic ranije, mislim matori stvarno svaka čast za uspeh. Al iskreno ne verujem da sam sebi čestitas. Jbg nije mi to baš jasno.... Ja sam umro od smeha... Opet kaоem čestitam i svaka čast... Al nejasan mi je naslov topica... :)