News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

IZBORI ZA PREDSEDNIKA BUDALETINA - Kandidature

Started by potpredsednik Rambo, June 07, 2008, 10:42:48 AM

Previous topic - Next topic

potpredsednik Rambo

Kabinet predsednistva
Sekretarijat podpredsjednistva
Kabinet potpredsjednika

U ime naroda a po volji Predsednika donosim sledecu

ODLUKU

Raspisuju se prvi demokratski izbori za predsednika klana Budaletine. Izbori ce se odrzati 15. juna kada ce svaki clan foruma imati pravo glasa.
Svi koji zele da se kandiduju na ovo prestizno mjesto koje donosi ogromne povlastice, nadljudsku hrabrost i kurje oci, mogu da se prijave na ovoj temi.

Pojasnjenje:
Pogodjeni pricama o nedostatku demokratije u nasim redovima, koja je nepobitna(to znamo) predsednistvo se odlucilo na ovaj korak.
Svi kandidati bice tretirani ravnopravno u predizbornoj kampanji.
Za pocetak, ja kao clan predsednistva predlazem NJ.V. Sefa za drugi mandat na celu naseg klana, sto ce reci da imamo vec jednu kandidaturu.
Primamo i kandidature ratnika koji su van klana i oni ce biti svrstani kao Grupa Gradjana.

S postovanjem,
PP Rambo

[WC]=CyClops=

Evo ja bi se kandidirao!

Ali kad malo bolje razmislim, koliko to ima smisla?

Jer ja već imam naljudsku hrabrost i moći superjunaka. Bez laоne skromnosti, ljepši sam i pametniji od aktualnog predsjedika, zrakama zapam neprijatelje, prdeоom davim prijatelje, a kurje oči mi ne trebaju.

Moоda sam ipak presavršen za tu fotelju, pa da preskočimo to predsjedovanje, meni odmah spomenik dignite na trgu, moоe i par bisti po školama :)

Podpredsednik

Ko pobedi nasledice i moj nadgrobni spomenik!

El Muerte

Hocete li se VI gosn. Rambo kandidovati za mesto predsednika ?
Mislim da vas nadljudski ratni poklic na bojnom polju je talenat koji nije za bacanje.......HUMANi se odma sledi i ukopa.
Predsednik momentalno zalaguje....a mtbox se odmah samonakundashi.
Evo imate moju punu zveketarsku podrsku kada god je to potrebno

potpredsednik Rambo

Postovani gospodine Muerte,
Rambo bi se mozda i kandidovao da smatra da je ijedna jedina stvar koja se desava u ovom klanu i pod ovim vodjstvom pogresno uradjena. Ali nije!
Pod vodjstvom Nj.V. Sefa stvari jednostavno teku glatko, kao rakija prepecenica niz suvo grlo.
ja sam inace campaign manager druga Sefa, tako da...
U svakom slucaju hvala Vam na podrsci i nadam se da cete i dalje biti prijateljski a opet antikundaski nastrojeni prema nasem klanu.

E sad, malo vijesti iz kampanje.
Iako je predlog za kandidaturu otvoren citav dan niko se nije prijavio. Mislim da to dovoljno govori o tome koliko je figura naseg vodje, neponovljivog i nenadmasivog, onoga koji donosi sunce svojom pojavom, nedodirljiva i kvalitetna.
Ipak, izbori ce biti odrzani cak i ako nikog ne bude bilo da aktuelnom Predsjedniku izadje na crtu.

Idemo sada na vijesti koje nam stizu sa raznih strana a koje smo kao nezavisni servis obavezni da prenesemo.
Na vijest o raspisivanju izbora za predsjednika Budaletina a narocito na informaciju da se za to mesto ponovo kandidovao Nj.V. Predsednik udruzenje boraca "Ibrahim Al Akhbar Sulejman" iz Egipta odusevljeno je pozdravilo cjelokupan proces.
"U nasim srcima i glavama je jos uvek slika naseg nepokolebljivog vodje kako sam jurisa na citav neprijateljski vod"-rekao je Muadib III predsednik udruzenja. "Neka mu dragi Allah da snage da izgura i ovaj izborni proces i dozivotno ostane na mjestu vrhovnog komandanta."

Konstantno nam pristizu pisma podrske i divljenja i njih cemo objavljivati kako kampanja bude napredovala.

Izborni stab NJ.V. Sefa

KIKI