Napravio sam jos jednu malu izmenu, a vi potvrditite da li uopste radi kako treba i da li je ok.
Naime, kao sto znate kraj je kada neko osvoji
11 rundi.
Razlog : Da se partije ne bi zavrsavale sa 17:3, posto to nema smisla. Cesto se dese neizbalansirane ekipe pa je nakon 9:0 ocigledno ko ce pobediti. Nema potrebe igrati jos 10 uzaludnih rundi, osim ako ne zelite da se nervirate.

Izmena koju sam ubacio je da se igra zapravo MAX
21 runda. To znaci da se partije nikada nece zavrsiti sa neresenim rezultatom (kao do sada sto je cesto bilo 10:10).
Druga izmena je strat TIME koji je postavljen na
3 sekunde.
Treca izmena je
AUTO-ASSIGN. Cesto se desi da se zakuva dobra partija, i onda se nadju u jednom momentu 3-4 genija koja udju na server i svi udju u britance/nemce. Sledece dve runde se igra 12v8 i zapravo ta 3 coveka koja su usla na server sve pokvare. Tada nema smisla ni igrati za TEAM rezultat, nego savako igra za sebe sto je skroz bez veze. Kao DM da se igra.
Ne znam kako vi, ali ja u 99% slucajeva na svakom serveru kliknem na AUTO-ASSIGN.
Sve su te izmjene ok,ali prije tih izmjena svi mi koji imamo lose kompove smo uvjek stizali na prvu rundu,sad ne mozemo nikako da stignemo...pa ako se moze vratit stara postavka da mogu svi stic na rundu bilo bi extra..