bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: STRING POMAZI  (Read 916 times)
October 10, 2011, 05:43:01 PM
Share |
dokini
Guest

STRING POMAZI

Aman sefe ovo je looooodilo koliko laga MOLIM TE ajd nesto uradi povodom ser era nemoze vise ovako da se igra ovo je strasno  Girl Cray Girl Cray Girl Cray Girl Cray Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm

October 11, 2011, 02:03:22 PM
Share |
Staljin
Bitange
General-lajtnant

View Profile
Re: STRING POMAZI

jeste,sve serveri laguju, strasno

October 12, 2011, 07:14:22 AM
Share |
SALTSTONE
Administrator
General armije

View Profile Email

Meni strava radi  Wink2

October 12, 2011, 03:09:24 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Bojim se da tu nista ne mogu... Mogu eventualno da ukinem dim na EXTREME pa da manje laga... Ako to pomogne uopste.... Sad

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
October 12, 2011, 03:33:35 PM
Share |
HyDroxzZz
Guest

smanjite slotove na serverima pa nece da laga

October 12, 2011, 03:37:51 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Bojim se da tu nista ne mogu... Mogu eventualno da ukinem dim na EXTREME pa da manje laga... Ako to pomogne uopste.... Sad

Probaj da obrišeš log baze na serverima poput one od pb-a i ostalih gluposti sta se skupljaju svakim ulaskom igrača na i kikanjem sa servera....  Yes

October 12, 2011, 03:40:40 PM
Share |
HyDroxzZz
Guest

Probaj da obrišeš log baze na serverima poput one od pb-a i ostalih gluposti sta se skupljaju svakim ulaskom igrača na i kikanjem sa servera....  Yes

i naravno ovo sto cube kaze.....a za taj lag obrati se Malom Tvoru iz malisana on ima nekog lika ili pak on to zna da otkloni

October 12, 2011, 05:28:31 PM
Share |
dokini
Guest

Ma batice sto se mene tice a iostali se slazu da ODMAH ukines dimne bombe pretpostavljam i da ove mape ne podrzavaju kao one defult ili normalne mape HTF mod pa je i to problem a moguce je da je problem i ta log baza vrati ga na staro ako treba  flag of truce flag of truce flag of truce

October 12, 2011, 05:31:53 PM
Share |
DexonDee
Guest

Ma brisi log bazu Smiley

October 12, 2011, 05:40:35 PM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

smoke nejd out - valjda ce manje da laguje

i nove mape please Smiley

Let’s be realistic, demand the impossible!
October 12, 2011, 09:12:51 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Meni je takodje mali tvor pricao o sredjivanju laga, ako se izbrise log baza, ali u tom slucaju nemamo statistike. Takodje, ne mozemo videti ima li scriptasa. Mislim da se ovde ne radi samo o log bazi, bog zna sta sve treba srediti da laga ne bi bilo   Undecided

Srbo , imate temu o mapama, pa napisite tamo Stringu koje mape da ubaci ili izbaci, tako cete najbrze srediti to.

October 12, 2011, 09:23:07 PM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Meni je takodje mali tvor pricao o sredjivanju laga, ako se izbrise log baza, ali u tom slucaju nemamo statistike. Takodje, ne mozemo videti ima li scriptasa. Mislim da se ovde ne radi samo o log bazi, bog zna sta sve treba srediti da laga ne bi bilo   Undecided

Srbo , imate temu o mapama, pa napisite tamo Stringu koje mape da ubaci ili izbaci, tako cete najbrze srediti to.

ko to bude radio kopirat će log bazu kod sebe u neki folder, a od dana kad se pobriše ona se opet sprema u log bazu ... može cijeli folder da se pobriše u control panelu i sam će se ponovo pojaviti i spremati sve ko prije u log bazu  Smiley

Ima još nekih foldera koje treba obrisati, pa mi se javi Toto kad to budeš radio ili netko drugi tko ima pristup control panelu

October 13, 2011, 12:35:37 PM
Share |
dokini
Guest

Asto se tice slotova uopste nisu problem jer laguje i kad ima samo tri igraca  No No No No

October 13, 2011, 12:49:15 PM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

dim napolje u svakom slucaju  Stoner

Let’s be realistic, demand the impossible!
October 13, 2011, 01:10:14 PM
Share |
HyDroxzZz
Guest

Asto se tice slotova uopste nisu problem jer laguje i kad ima samo tri igraca  No No No No

ne zavisi to samo dal ima 1 ili 5 igraca na tom serveru....bitange imaju oko 10 servera......... dovoljno je da na 5 servera bude 50 ljudi i ima da laguje...... ako me kapiras ....

tipa SD - 30 slototova - 20 igraca igra
      GAraga 30 slotova - 20 igraca igra
     TDm 26 slotova - 15 igraca

stanje sada pre 10 minuta........to malo uzrokuje lag....... broj igraca na slaboj masini

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: