bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Da li je to taj Zeljko  (Read 675 times)
September 18, 2011, 04:21:12 PM
Share |
dokini
Guest

Da li je to taj Zeljko

[09.01.2011 04:20:51] [From #9 (VALID) Zeljko] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]  Dexone da li je to taj koji je danas igrao na MIX u ?????????

September 18, 2011, 04:41:45 PM
Share |
DexonDee
Guest

Re: Da li je to taj Zeljko

[09.01.2011 04:20:51] [From #9 (VALID) Zeljko] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]  Dexone da li je to taj koji je danas igrao na MIX u ?????????

Verovatno

September 18, 2011, 05:03:59 PM
Share |
/JB/ Banjaluka
User
*

View Profile Email

Pozdrav momci. Moraću da vas demantujem, nije to taj isti Željko od pre 9 dana. Malopre je na MIX serveru igrao moj mlađi brat Dejan ali nije promenio nick, pre njega je igrao jedan moj komšija koji se zove Željko ali vas uveravam da ne koristim key binding na ovom računaru. Jednostavno, ovaj moj burazer dobro igra CoD2 i to je to. Pozdrav.

September 21, 2011, 01:25:14 PM
Share |
Paddy
Bitange
Pukovnik

View Profile

Jod kad bi i ti promijenio taj glupi nick na forumu bio bi pravi.

September 21, 2011, 01:39:25 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

Sta mu znaci taj nick?

September 21, 2011, 03:56:33 PM
Share |
/JB/ Banjaluka
User
*

View Profile Email

Pozdrav Paddy. Nick na forumu ne nameravam da promenim iz prostog razloga što pod istim nickom igram na MIX i ostalim serverima. Međutim, ako smatraš da je moj nick uvredljiv na bilo koji način pozivam te da me slobodno prijaviš administraciji ovog foruma. Naravno, tvoje mišljenje da je moj nick glup uvažavam jer je to tvoje ljudsko pravo da slobodno misliš ali se ipak ne mogu složiti sa tobom. Pozdrav.

September 21, 2011, 05:46:28 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Dobrodosao na nas forum  :hat

Vidis, Paddy je zapravo administrator na ovom forumu, samo mozda nije na najbolji nacin saopstio ono sto je hteo. Naime, na forumu i na serverima je zabranjeno koristiti bilo kakve nazive, koji podsecaju na politiku,......tako da te ja najljubaznije molim da promenis nick name, kako na forumu, tako i u igri. Ovo je forum namenjen igrici CoD2, a za iznosenje politickih stavova siguran sam postoji milion drugih foruma i slicnih mesta. Niko ti ne ogranicava pravo na svoje misljenje i politicko opredeljenje, ali ovo nije mesto(kao ni nasi serveri) za iznosenje takvih stavova. Nas to prosto ne zanima.

September 21, 2011, 07:36:27 PM
Share |
/JB/ Banjaluka
User
*

View Profile Email

ToTo hvala na dobrodošlici, bolje vas našao  Super

Što se tiče mog nicka, nema problema - promenio sam ga, odnosno izbacio sve što ima političku konotaciju.
Ovom prilikom se izvinjavam Paddy-ju jer nisam znao da je on administrator. Nisam primetio da mu ispod nicka piše Bitange.

September 22, 2011, 09:45:54 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Pa on ti malo vise vuce na barabu, al isto ti je to, vazno da je propalitet neki jbg    rofl

Hvala na razumevanju, konacno normalan post na forumu od novog clana, nadam se da cemo se dugo druziti i ovde i na serverima  :hat

September 23, 2011, 09:36:49 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

Bar da mi neko odgovori,barem privatno,ne mora javno,da se ne uvrede gospoda.

September 24, 2011, 07:49:07 AM
Share |
Paddy
Bitange
Pukovnik

View Profile

Kolega je na kraju svog nicka "/JB/ Banjaluka" imao znak i SDS, sto u prevodu asocira na Srpsku Demokratsku Stranku. Meni licno ne smeta nicije politicko opredjeljenje, ali Bitange community nije mjesto za isticanje istog. Hvala i kolegi /JB/ Banjaluka na ispravci, uzivaj na serverima, pozdrav  Handshake.

December 08, 2011, 10:19:09 PM
Share |
Dijabola
Major
**

View Profile Email

bush bush bush

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: