zle majke vs // bitange // blue (13:11)

Started by clumsy, May 30, 2008, 02:51:09 AM

Previous topic - Next topic

clumsy

prvog SS neeeema jer je domo upalio chitove :)

$tring

bravo bitange na borbi........ zle majke, srecno dalje...........

domohomo

$tring

$tring

Quote from: clumsy on May 30, 2008, 02:51:09 AM
prvog SS neeeema jer je domo upalio chitove :)

Ako ste kojim slucajem pomislili da je vasa muka gotova - nije..... :) igra se za trece mesto  :wah  ......

domohomo

IronC

Onaj Sotona je izvodio ciste satanisticke rituale  :-\
A Domo koristi sacmu za medvede sto nije dozvoljeno  :-\
A ja koristim citeve sa bombama ali gadajm svoje :)
Odlican je bio war nijanse su odlucile, jebi ga dedi se sjebala voodoo lutkica bas u odsudnom momentu  :love ahhahah
Sve u svemu partija za sok !
"Nema više vremena za bilo šta, nema više vremena 45:38"
:ziveli

domohomo

Quote from: IronC on May 30, 2008, 03:03:27 AM

A Domo koristi sacmu za medvede sto nije dozvoljeno  :-\

zvali su me ferdinand nisanko sacma i imam psa samsona :wah

$tring

posto smo mi pobedili zle majke, idemo mesto njih u finale.......  ;D          :aug  :camper

domohomo

clumsy

ma odlicna partija... nema sta... pokazao se ko je bolji (mi naravno :) )

zajebali smo se u nekim stvarima i momentima koji su bili kljucni!!!

napred zle majke :)

SALTSTONE

Kazes kljucni....to je dobar znak...znaci izvukla se pouka za jedan mlad tim... :dummy
btw...Svaka chast trenutno boljem... :ziveli

domohomo

Nina

Zle majke cestitam na pobedi...sreca vasa sto ja nisam igrala za plave  :wink:...ne bi vam bilo tako veselo   :)

Pascal

koja je prva mapa igrana?:D Nego čestitam zle majke, a što se tiče plavaca ne brinite dobiti ćete još jednu šasnu da ih dobijete :D

Š alu na stranu, tjesna partija je bila čini se po scoru. Ako netko ima demo htio bih vidjeti kako ste igrali :)

Ajde idem jesti sada, Majke vidimo se u finalu :D

andaluzist

Cestitam Bitangama i Zlim majkama...eto pokazalo se da zlemajke zasluzuju sami vrh!!!Domo sve ste blize pivi(hehehehhe),je cete se nalokat :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli...ili ipak da dignete prvo misto aaaaaaa o tome niste razmisljali?????????? :|| :|| :|| :|| :|| Lipo dignete prvo misto iako nece bit lako jer vas cekaju Pascal i ekipa :) :) i svi sretni,pa cemo se mi u mistu nalokat!!!!!!!!!!!! :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

$tring

kada cete odigrati? ... black legion se zali da ne moze da vas nahvata.... hajde ljudi sto pre.

eX1T

psetoo